![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2004 | Primul FanClub Dragonball/Z/GT si anime romanesc
in sfarsit am reusit sa fac un FanClu dbz si anime .aici se intalnesc toti fanii dbz din romania :adresa: www.dbz-ro.com . P.S.pe acest fan-club sunt toti userii presedinti | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Am intrat si eu si este super,acolo am gasit multi fani dbz si anime .inregistrati-va si voi
__________________ manga-anime.ro - fan club manga si anime din Romania (FREE anime) | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2003 |
si eu am incercat sa fac un fanclub dbz dar tipu' asta a fost mai rapid. acum m-am inscris si eu in clubul lui. e foarte mishto. sa tineti minte ca inca suntem la inceput si mai avem mult de mers insa viitorul este promitator pentru toti care sunt cu noi. intrati pe site si daca va place inscrieti-va pe forum. nu aveti ce pierde.
| ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Concurs
Echipa DBZ-Ro.COM a lansa un concurs cu premii care constau in cd-uri cu anime si carduri de coletionat japonez cu db/z/gt ,pentru detalii click http://www.dbz-ro.com/forum_viewtopic.php?32.307.10 ,veti gasi pe forum , regulile de desfasurare si data terminarii.
__________________ manga-anime.ro - fan club manga si anime din Romania (FREE anime) | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
concursul s-a terminat si avem si un castigator
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Ba da www.sdanime.dap.ro
|
| | #12 (permalink) | ||
|
acum este pe .com :fuckoff:
|
| | #14 (permalink) | ||
|
site-ul va reveni repede si va fi axat doar pe MANGA si ANIME,si va fi pe alt domeniu
|
| | #15 (permalink) | ||
|
foarte important site-ul s-a mutat la http://www.manga-anime.ro si acum dam anime pe gratis!
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|