![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| concurs anime cu premii bunicele!
a fost lansat un concurs de board trivia cu premii click http://www.dbz-ro.com/forum_viewtopic.php?32.2206 pentru a participa!
__________________ manga-anime.ro - fan club manga si anime din Romania (FREE anime) | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
imi zici si mie ce anime-euri de clasa a IV-a?!?
__________________ manga-anime.ro - fan club manga si anime din Romania (FREE anime) | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Still there's one thing that comforts me since I was always caged and now I'm free. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ "Apple Computers rose from the provincial confines of a garage. So did Hewlett-Packard in 1938. That same year, Byung-Chull Lee started exporting fish and vegetables from Korea under the name Samsung" | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
ninja nici in Romania nu mai sunt un fenomen special,pt. unii oameni
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Da, am auzit de handicapati care-si cheltuie toti banii pe manga, etc.
__________________ "Apple Computers rose from the provincial confines of a garage. So did Hewlett-Packard in 1938. That same year, Byung-Chull Lee started exporting fish and vegetables from Korea under the name Samsung" | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Quote:
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Partea proasta a forumurilor este ca poate oricine sa spuna orice, lasa desteptule ca noi hanticapatii nu stim sa ne petrecem timpul liber asa fructuos ca tine, si daca stim ce e bine pentru noi ar bine sa lasam din mana prostiile alea de manga ca tu stii ce e bine pentru o societate mai buna Chestia asta ma face sa-mi aduc aminte de proverbul ala cu taranul si cu ciocolata. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|