![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2004 | Petitie pt TVR
Am facut o petitie pentru ca cei de la TVR sa difuzeze dbz si alte anime. Va rog sa semnati http://www.PetitionOnline.com/tv1r2004/ mersi | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Eu cred ca la aia a contribuit si lipsa de fonduri a TVR-ului, impreuna cu prostia celor de acolo care se ocupa cu asha ceva. La nemti cum de ce s-au dat DBZ si multe anime si nu a zis nimeni nimic? Oricum, poate e mai bine ca nu se mai da DBZ-ul, era ucigas dublajul in romana ...lipsa de profesionalism ca la noi rar intalnesti.Ps: o mica corectie la textul petitiei - pe langa dbz si kenshin au mai fost difuzate si alte anime (card captor sakura, pokemon si alte tampenii d-astea pentru copii) - "desene manga", exprimrea asta mai mult se refera la revistele manga. Desene japoneze = anime
__________________ Se mai cauta researcheri pentru FM 2009 v.9.2.0 | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
mda,chestie cu petitia a inceput de pe manga-anime.ro,dar nu cred ca cei de la tvr in vor da importanta :|
__________________ manga-anime.ro - fan club manga si anime din Romania (FREE anime) | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Lolitom, ne explici si noua cum vine treaba aia din semnatura ta: manga-anime.ro - primul primul fan club manga si anime din Romania. Parca site-ul dabia a fost infiintat, si eu stiu de alte site-uri romanesti mult mai vechi. PS: Quote:
|
| | #7 (permalink) | ||
|
mdea,site-ul fost infiintat mai de mult pt. informarea ta,iar petitia nu are nici o saptamana si oricum nu cred ca daca o vad aia de la TVR ,gata baga anime...
__________________ manga-anime.ro - fan club manga si anime din Romania (FREE anime) | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
ahh,asta te roade pe tine ca am pus link,poi uita-te si tu pe forum sa vezi cati au link la semnatura si nu au patit nimik..
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Bine bine, dar cum ramane ca e " primul fan club manga si anime din Romania"? Scoate aberatia aia de acolo macar.
|
| | #10 (permalink) | ||
|
nah,chiar e primul care combina manga cu anime,tre'sa te prinzi daca nu esti macar mintal redus,dar am uitat ca tu esti acela care a zis pe un alt forum(nu dau nume pt. ca e concurent la cg),ca nu iti plac"animelele",cand cineva te-a intrebat de anime :fuckoff:
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Aha...deci nu dai nume la alt forum, dar faci reclama la site-ul tau...ok. Si nu prea vad ce legatura au preferintele mele cu ce discutam mai inainte. Daca tot suntem la o sectiune de anime a forumului cred ca pot sa dau si eu adresele unor site-uri care au fost cu mult inainte de manga-anime.ro: www.manga.ro www.roanime.dap.ro www.enthropia.ro Primele "combina manga cu anime" cu mult inaintea site-ului din semnatura ta. Dar hai sa ne oprim aici ca am deviat prea mult de la subiect si se ia cineva de noi.
|
| | #14 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 |
Bai, ce nashpa! Mie nu-mi place Yu-Gi-Oh.Mi se pare ca e un fel de Pokemon,Beyblade sau alte alea. Cum zicea si icub4ucm, sunt pentru copii.Anime adevarate sunt DBZ, Samurai X ,Noir,Hellsing etc...Cu ceva sange. Cred ca difuzarea de anime la ei e legata de promotiile astea.Acum e la Chipita cu Yu-Gi-Oh.DBZ-ul la fel, l-a bagat doar cat a fost promotia la Star Foods.Ce proshti! | ||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 |
Eu le-am reprosat faptul ca baga telenovela aia stupida "cu tigani" (asa m-am exprimat) in timp ce DBZ-ul a fost scos imediat.hihi Si daca lucrurile stau asa, pai atunci umplu petitia aia cu mesaje!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sa trec la treaba...... | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|