![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| new anime
aici vrea sa vorbim despre anime-uri care au aparut de curand,iar de curand au aparut:naruto,one piece si midori no hibi ,peste le stiu eu ca sunt mai noi.midori no hibi a aparut tot,la naruto si one piece inca se mai lucreaza
__________________ manga-anime.ro - fan club manga si anime din Romania (FREE anime) | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
De fapt Naruto e saracul aparut de prin primavara. Asa ca no news there. Noi - Bleach de exemplu (3 eps pana acuma) sau Raimuiro Senkitan (1 ep doar) si multe altele (cred ca sunt in jur de 30 care ruleaza consecutiv si au suburi de la diferite grupuri. Dar oricum, e imbucurator ca mai vezi ceva despre Anime.
| |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Samurai Champloo Samurai 7 Bleach Pe astea le urmaresc acum. Dintre toate Bleach e cam bleah, Samurai 7 e decent iar Samurai Champloo e masterpiece. (ptz: OLEEEE OLEEEEE)
__________________ The last thing I saw with my own eyes was the bleached interior of the medical lab in Earth's orbit, right before they froze me for the journey into the void darkness, to a destination that I felt mythical. When I opened them again I saw the blue dials of my hud and readouts of my systems. I screamed. With my new machine lungs I screamed and screamed and heard the other Frames scream through my audio systems. I was changed. Lucre Colonist Frame #14 | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Bleach e abia la ep3 nu poti sa zici ca e bleah inca... Samurai Champloo imi place animatia(mai ales bataile)si personajele da numi place ca nu are o poveste cat de cat...e ca un serial unde nu conteaza ordinea episoadelor...nu prea imi place astea. Samurai 7 e cel mai ok din alea pe care leai enumerat tu desi cei ca re au vz filmu stiu la ce sa se astepte. Tocmai sa terminat Tenjou Tenge 24 ep care mia placut f mult. Sa terminat si FMA 51 ep care e unu din cele mai misto animeuri ever. Ce urmaresc eu acum in afara de cele mentionate deja : Gantz , Genshiken , Mai Hime , Otogizoushi , Shura no Toki , Tactics , Grenadier , Kakyuusey 2 si last but not least sefu lor direct Naruto
__________________ You just kinda wasted my precious time. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2003 Location: Sighisoara |
Samurai Champloo e facut de tipu care a scos cowboy bebop si scryed ... deci e super ... inca n-am vazut bleach ,samurai 7 sau my hime (my princess ... ce subtil) dar am scos de curand mahou Shojotai (tweeny witches .. seamana cu spirited away) ... si naruto ... heh ... acuma urmaresc primele 25 de episoade (is undeva pe la 15) ... dar am vazur de la 26 la 106 ... si anime-uri noi ... GITS 2 - innocence ... e super fain facut da n-am inteles nimic (cred ca mai trebuie sa-l vad o data) ... acuma am prins vreo 20 de serii pe care nu le-am vazur inca (am terminat de vazut Bakuretsu Tenshi si tenjo Tenge ... de fapt am si manga-urile la Tenjo Tenge) si dupa ce termin de adus Operation Sanctuary (care e cam sec de felul lui) o sa m-apuc de sapat la seria Gundam (stie cineva cate serii sunt de fapt ?). Oh da ... si va rog ... spune-ti-mi si mie cum sa ma-nregistrez pe hub-ul ala romanesc ... si era sa uit ... a vazut careva DearS ? (echi echi)
__________________ Cl@ud | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
lol ptz!nu prea e naruto e vechi!e in formare,inca nu s-a terminat. :P btw,are vre unu dintre voi Midori No Hibi?
__________________ manga-anime.ro - fan club manga si anime din Romania (FREE anime) | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Mai de unde naiba fac rost de Steamboy? L-am gasit pe un hub francez, dar nu vrea sa vina, damn stoopid hub!
__________________ All right, brain. You don't like me and I don't like you, but let's just do this and I can get back to killing you with beer. REJECT FALSE ICONS 011011010110000101110010011010010110101101101111 0110100101110011 011000100110010101100001011101010111010001101001011001100111010101101100 | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Os iusti meditabitur sapientiam, et lingua eius loquetur iudicium. Beatus vir qui suffert tentationem, quoniam cum probatus fuerit, accipiet coronam vitae. Kyrie, ignis divine, eleison. Oh quam sancta...Quam serena...Quam benigna...Quam amoena...Oh castitatis Lilium. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|