![]() |
| | #23 (permalink) | ||
|
thx, intre timp am gasit si eu ca avea aprox 2.5 /clvl la vita Si acum ca tot e asta thread de trade, am pe scl de dat urmatoarele chestii: Templar`s might snowclash mavina armor ik: boots, gloves, ciocan, caciula natalya boots ormus slab de tk si o gramada de alte prostii,cica "unicate", de colectie, rare sau magice
__________________ "putin dar temeinic" C.F. Gauss Last edited by MagicB; 01-09-2005 at 22:50.. | |||
|
| | #30 (permalink) | ||
|
pe cine intereseaza sa cumpere iteme Hardcore Europe Ladder sa intre aici http://www.computergames.ro/forum/sh...0#post36013420 nu fac schimb doar vand | |||
|
| | #32 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2006 | Pentru cunoscatori...
Dau 2 acc EU ladder. Un acc e de pk cu un bvc, un nerco pe pb, o javazoana aproape perf, un bvb, o ama pe faith. Al 2`lea acc are un ciocanar de pk gossu rau ( circlet, amu craftata, etc). Aaa si mai am un al 3`lea acc q un singur pala de mf ( eni, shako, etc ) are aprox 500 mf ( merge perf sa bagi b00tu`pe el..). Nu vreau nimik, dar nu`l dau la n00bi
__________________ Y!M : overall.damage Tel : 0724.018.030 | ||
|
| | #33 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 | Cumpar rune/iteme Diablo2LOD Europe Ladder
Salut! Titlul e destul de clar...deci care vindeti mail la: cristian.i1scu@yahoo.com | ||
|
| | #35 (permalink) | ||
| Quote:
mercu are infinity pe el? | |||
|
| | #40 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 |
daca se mai joaca lumea si e interesata pot sa fac rost de orice item pe orice realm / core / ladder / non ladder. pt detalii -> rebedear@yahoo.com oricum voi fi plecat pana pe 4 mai, asta daca se gaseste cineva pana atunci | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|