![]() |
| | #41 | ||
| Vand Orice Diablo 2 Softcore Ladder VAND PACK 80 HighRune Ladder (BER JAH LO OHM VEX ) - 150 RON // JMOD PERFECT 148 DEFENSE 45 RON // 30SCS 20 LIFE - 75 RON // 40x ISTS - 60 RON / 0767440764 sau id mess : cyp_ratonul http://img515.imageshack.us/img515/1...shot009ec7.jpg | |||
|
| | #42 | ||
| Nu stiu daca am postat in locul potrivit... insa daca mai exista cineva care joaca D2 pe bnet si are nevoie de asa ceva... Cathan's Mesh (Chain Mail)... vreau sa-l schimb cu orice alt item de set... as prefera insa unul din Isenhart's ori Civerb's
__________________ My BF2 user = BlueMax.BaiaMare | |||
|
| | #43 | ||
| Cam orice set în afară de Tal Rasha nu valorează nimic. Mă îndoiesc că ar vrea cineva aşa ceva.
__________________ If stupidity got us into this mess why can't it get us out ?! | |||
|
| | #44 | ||
| V-am spus doar intr-un topic precedent ca nu am experienta in MP, pana acum am jucat doar SP... iar de felul meu sunt un tip "strangator", caruia-i place sa adune item-uri, rune-uri si gem-uri. Nu o fac insa in mod "profesionist", asa ca oferta mea nu se adreseaza "profesorilor" in D2... ... ci doar tot "amatorilor", cei asa ca mine...
|
| | #45 | ||
| Daca esti caster fa-ti runeword "Spirit" pe o sabie si pe un scut http://battle.net/diablo2exp/items/runewords-110.shtml se face relativ usor si te ajuta mult daca vrei sa te joci cum presupun ca o faci tu ![]()
__________________ Jesus He knows me, and He knows I'm right! | |||
|
| | #46 | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 | Quote:
| ||
|
| | #47 | ||
| Quote:
Pe scut e cam greu pt. soso mea, singurul cu 4 sk e Monarh, care insa are str prea mare pt. mine... o sa-l fac pe o Crystal Sword... am gasit si o Death Mask def 75, str 55 la care am reusit sa-i fac 3 sk... . Acum as vrea sa fac un Radiance in ea... insa mai am nevoie de un Sol... aveti idee cam cate Pgem-uri sa ofer pt. un Sol? Nu prea cunosc "preturile" pietei si n-as vrea sa iau teapa.Ca as vrea sa-l iau repede, sa nu mai astept pana-l gasesc eu, caci atunci probabil nu o sa mai am nevoie de Radiance... sigur voi avea ceva mult mai bun.
|
| | #48 | ||
| Joci de o lună şi n-ai reuşit să faci rost de occu, shako şi altele ? ![]() sol=2-3 pg
__________________ If stupidity got us into this mess why can't it get us out ?! | |||
|
| | #49 | ||
| Oi fi jucand eu de o luna... insa doar cate putin, seara... unii mai au si familie, servici, etc... Iar soso a mea are doar lev.30.... insa am un pala lev.75 pe hell... ala mi-a mancat 90% din timpul de joc... Am deja Tal mask si belt la soso, dar mai trebuie sa cresc in nivel ca sa le pot utiliza... merci oricum de raspuns... ca Pgem-uri destule.
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|