![]() |
| | #1 | ||
| Cind se preconizeaza ca apare. Eu am auzit ca e deja in pre-release si in maxim o luna va apare goldul. Silver Jr.
__________________ When you lose, don't lose the lesson. | |||
|
| | #2 | ||
| Sigur nu apare atat de repede. Vezi ca am incercat si eu o estimare pe topicul celalalt. ------------------ Andrei [CG] | |||
|
| | #3 | ||
| Guest | Cum zicea unu de la Blizzard: "Apare cand e gata ..." ![]() ------------------ Purification through vilence ... | ||
|
| | #4 | ||
| ala era cam sadic... ------------------ I was put on this earth to do a certain number of things; At the rate I'm going I'll never die...
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #5 | ||
| Ce, nu puteti sa dormiti noaptea? Cand apare Diablo2 eu imi iau vacanta, chiar daca e in timpul scolii... ![]() | |||
|
| | #6 | ||
| Zicea unu pa "Jocuri" ca a aparut deja hehe
__________________ Incredible Ninja Squirrel o.O | |||
|
| | #7 | ||
| shi ce facea 'ala pá jocuri' ? manc seminte ca sa supravetuiasca ?sau pur shi simplu era "pa jocuri" ??
__________________ If you cant fight back , fight forward ! | |||
|
| | #8 | ||
| Registered User Join Date: Jul 1999 Location: Buh | Believe IT or NoT!!! ![]() ------------------ Roaga-te ca Sufletul sa-ti ajunga in RAI inainte sa observe dIAVOLUL ca ai MuriT!!!
__________________ People who think they know everything greatly annoy those of us who do. <<healbot out!>> | ||
|
| | #9 | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 Location: Bucuresti | au zis maide mult aia de la gamespot ca e "apoape gata" ..dar heh, cine mai crede ?
__________________ Semnatura unui user va avea maxim 4 randuri si o marime normala sau mai mica decit a textului default. Nu este permisa schimbarea culorii textului din semnatura. Nu este permisa includerea in semnatura a nici unui link, de aceea aveti optiunea "Homepage". Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca acest subpunct. | ||
|
| | #10 | ||
| Se asteapta inceperea beta-testului de 1000 de persoane alese pe spranceana la sfarsitul lui ianuarie. Pe urma s-ar putea sa mai urmeze un beta-test mare s-au vor lasa la download un diablo 2 pt. toata lumea ca sa vada daca fac serverele fatza (asta inca nu e stabilita) Lansarea se zice ca ar fi cam Q2 2000 (asta nu inseamna ce credeti voi ci probabil toamna 2000) dar eh, in fine. La site-ul meu : http://www.metalicos.net o sa scriu fiecare stire despre Diablo 2 si Warcraft 3 pe care pun mana. In rest toate bune
__________________ Death came from above | |||
|
| | #11 | ||
| http://www.avault.com/news/displayne...=1192000-12719 confirma cele spuse de Metalicos, cu o mica precizare: cele 1000 de persoane care vor primi primul beta sint doar din USA+Canada. Grrrr... | |||
|
| | #12 | ||
| "Stirea" de pe avault e un accident genetic or smth, interviul din care vin datele alea e supervechi. Forumul asta e pentru cunoscatori, si cunoscatorii nu citesc stirile de la avault ca sa afle date despre Diablo 2, cunoscatorii citesc www.diabloii.net . ![]() Metalicos: Nu sunt 1000 de beta-testeri alesi pe spranceana. Cei 1000 sunt trasi la sorti la care se adauga niste "alesi" din comunitate + fosti beta testeri, blizzard friends & stuff. ------------------ Andrei [CG] | |||
|
| | #13 | ||
| Bine, Andrei, imi cer iertare ca am raspuns la un topic moderat de tine fara sa fiu indeajuns de cunoscator. Totusi nu-i motiv sa sari asa. Cit priveste stirea, http://www.diabloii.net/beta/index.shtml mentioneaza interviul cu Roper ca update cu data de 20.01.2000. Si daca eu inteleg ceva fals in privinta asta, imi cer din nou, anticipat, iertare. Piticot ------------------ Well, who cares, who cares what you do And, who cares, who cares about you, you, you, you, you | |||
|
| | #14 | ||
| Hai ca nici eu n-am sarit pe tine, acuma nu sari tu. ![]() Beta Details? - Elly [1:45am pst] A short blurb has appeared over on Avault today entitled Diablo II Beta Details. Kind of a mystery item really as it's announcing the closed and open betas which is pretty much last century's news. But go here if you'd like to read it. Alternatively you can read this century's beta news in Beta Buzz. ------------------ Andrei [CG] | |||
|
| | #15 | ||
| Ok, no prob. ![]() Piticot | |||
|
| | #16 | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 Location: Bucuresti | a zis gamespotu' acu cateva zile ca au facut un "update" la release date ..06/15/00 , si ca dupa aia Blizzard nu a mai raspuns la nici un telefon de la presa...cred si eu ...sau mai degraba ![]() ---> dupa ce am scris asta m-am dus shi la diabloii ...shi gata s-a facut lumina :[..] "..we thought we'd do a quick search for other stores, to see what they're calling for release date, and price, too. It appears it's usually a "Dartboard Date:" Throw a dart at a calendar, and wherever it lands, that's your "release date." ... adica, cu alte cuvinte gamespotu' o da in bara ? [Mesaj modificat de _ConraD_2 (modificat la 21 Ianuarie 2000).]
__________________ Semnatura unui user va avea maxim 4 randuri si o marime normala sau mai mica decit a textului default. Nu este permisa schimbarea culorii textului din semnatura. Nu este permisa includerea in semnatura a nici unui link, de aceea aveti optiunea "Homepage". Ne rezervam dreptul de a edita semnaturile ce incalca acest subpunct. | ||
|
| | #17 | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 Location: Bergambir | Shi cat draq o sa coste mah D2 asta? Ca io am inteles ca vine pe vro 4 discuri shi daca mah scutura de vro 2 salarii atunci imi .... Da ce vorbesc aici ca sigur o sa-l iau ! Oricum ideea era daca cineva cunoaste pretul estimativ sa mah apuc de akum sa fac economii! ![]() ------------------ Tuuu shi Tuuuubooorg! sau Pritenii stiu de ce !
__________________ Tuuu shi Tuuuubooorg! sau Pritenii stiu de ce ! | ||
|
| | #18 | ||
| Registered User Join Date: Jul 1999 Location: Bucuresti, RO | 240k, daca nu o da inainte cu inflatzia... ![]() ------------------ "My eyes are burning!" | ||
|
| | #19 | ||
| 240k original ? Copie pirat e 160k (cand o sa apara) daca e 240k il iau si eu original ![]() ------------------ Hush little baby,don't say a word And never mind that noise you heard It's just the beast under your bed In your closet in your head.
__________________ I wasn't born to follow. | |||
|
| | #20 | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 Location: Bucuresti | eu orikum vreau sa mi-l iau original, dar daca e mai mult de 300-400k, ma kam oftic ..
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|