Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > RPG > Diablo

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 22-07-2008, 22:54   #201 (permalink)

mobutu's Avatar

Quote:
Originally Posted by Phasola View Post
Pindleskin ... e destul de uşor de bătut numai că n-are drop-uri foarte bune.
N-o fi având el drop'uri bune da' are potenţial

Ideea este ca pe un personaj sa ai prima echipare de tanc iar a doua de magic find.
Inainte de a da ultimul kill la boss-run'ul aferent faci doar un simplu switch, treci de pe tanc (maximum damage) pe magic find (maximum drop chance).

mobutu is offline    Reply With Quote
Old 24-07-2008, 21:29   #202 (permalink)
Registered User

iti fac sv de diablo in 1 minut cu d2gs id teo_dj69

zato699a1 is offline    Reply With Quote
Old 13-08-2008, 12:21   #203 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by Dead Ghost View Post
Da omule, stiu ce-s alea rune bune. Mie mi-a cazut si Zod de la Meph, e drept, doar o singura data. In rest, cad de toate, stai linistit. Sau poate am avut eu mai mult noroc, nu stiu. Spre ex am pus pe un Druid un ciocan cu Doom runeward si cu fury pe post de skill de atac, care macina tot pe Hell, in afara de bosi, mai tot moare din 2-3 hits. Si cu alte caractere poti bate, sunt anumite combinatii care rup pe hell. Si nu zic asta ca sa ma dau mare, le poate gasi oricine pe net, sunt atatea guide-uri si build-uri....Tot ce zic e ca Hell-ul nu e asa de greu precum zic unii.
asta cu zod-ul mi-e foarte..aham...greu sa o cred ^^ (rectific, imposibil). daca ai stii runele bune si bossii, inseamna ca stii si probabilitati, area levels, monster levels si toate amaraciunile de genul. deci ai afla ca esti caz unic cu zod la mefisto..

cat despre hell greu...depinde intr-adevar de caracter, build, iteme.oricum la o adica tot poti muri dintr-o prostie, cea mai frecventa fiind monstrii fire enchanted

@meredith: pindle nu da cele mai bune iteme din joc, dar e intr-adevar unul din cei mai buni bossi de jucat, si accesibil, in functie de caracter.altminteri, tot la diablo si baal ramane painea (exp+iteme+rune), si sa nu uitam si de faimoasele zone, pit si tunnels, care la fel, au sansa de drop pt orice item sau runa, si faci exp.

nognog is offline    Reply With Quote
Old 13-08-2008, 18:58   #204 (permalink)
Registered User

cele mai mari sanse de gasit rune sunt in CS[Chaos sanctuary] Cow level pe hell.. elite items la pindle si baal .. si skuri la shenk the overseer

and btw .. cea mai multa xp nu se face la baal ci la minions :\

Meredith is offline    Reply With Quote
Old 14-08-2008, 11:15   #205 (permalink)
Registered User

adevarat,oricum ma refeream la un baalrun general,nu la baal strict dar dupa lvl 97 incolo, baal da mai mult exp decat minionii

Old 18-08-2008, 15:19   #206 (permalink)
Registered User

Blue Max's Avatar

Deoarece nu sunt prea multumit de paladinul meu level 80, frost zealot facut dupa aceasta "reteta" acum m-am apucat de un fanatic smiter... vreau sa stiu care este parerea voastra despre acest ghid ... mai exact, pt. un smiter, chiar ajunge 1 singur pct. in smite? Chiar daca dmg e cam la fel cu 1 sau cu 20 pct in smite.... totusi difera timpul de stun... de la 0,6 s la 4,4 s.... si vreu sa cred e ceva sa ai 4,6 s in care monstrul din fata ta e "ametit"... Voi ce parere aveti?

Blue Max is offline    Reply With Quote
Old 18-08-2008, 23:49   #207 (permalink)

Phasola's Avatar

Oh wow, frost zealot ala rupe tot cu siguranta.
Smiter e bun la 2 lucruri: Uber trist si pvp. Iti recomand sa arunci o privire aici

Phasola is offline    Reply With Quote
Old 19-08-2008, 01:35   #208 (permalink)

Quote:
Originally Posted by nognog View Post
asta cu zod-ul mi-e foarte..aham...greu sa o cred ^^ (rectific, imposibil). daca ai stii runele bune si bossii, inseamna ca stii si probabilitati, area levels, monster levels si toate amaraciunile de genul. deci ai afla ca esti caz unic cu zod la mefisto...
Errr, e posibil sa nu-mi fi cazut la Meph, eu asa tineam minte, dar e posibil sa ma insel. Asta a fost acu vreo 2-3 ani parca, cand am jucat ultima data D2 (in afara de anu asta, cand l-am mai jucat o data), asa ca poate memoria ma inseala. Totusi, Zod mi-a cazut in sp, dar numai o singura data, din zecile de ori, cat am jucat. Asa ca ma consider f norocos.

ps complet off-topic: MD, daca citesti asta, lamurim pe privat. O:-)

Dead Ghost is offline    Reply With Quote
Old 11-09-2008, 16:46   #209 (permalink)
Registered User

Blue Max's Avatar

Aseara am patit o chestie ciudata pe bnet... in timp ce faceam un rush la Nihlathak (poate-mi pica si mie un key), mi-a aparut o eroare de win (send/don't send) iar cand am reintrat in joc... surpriza, portalul Anyei nu mai e !!! Precizez ca am toate questurile rezolvate iar eu am terminat jocul cu acel caracter... Ce trebuie sa fac ca sa-l redeschid din nou?

Old 11-09-2008, 17:15   #210 (permalink)

Phasola's Avatar

Quote:
Originally Posted by Blue Max View Post
Aseara am patit o chestie ciudata pe bnet... in timp ce faceam un rush la Nihlathak (poate-mi pica si mie un key), mi-a aparut o eroare de win (send/don't send) iar cand am reintrat in joc... surpriza, portalul Anyei nu mai e !!! Precizez ca am toate questurile rezolvate iar eu am terminat jocul cu acel caracter... Ce trebuie sa fac ca sa-l redeschid din nou?
Daca ai luat waypoint-ul de langa Nihlathak s-a inchis portalul.

Old 11-09-2008, 20:53   #211 (permalink)
Registered User

Blue Max's Avatar

F--k me !
Credeam ca a fost din cauza acelei erori... da, asa e, am luat acel wp care nu-l aveam pana acum... o sa-mi fie mai greu acum cu MF la Pindle...

Old 12-09-2008, 13:01   #212 (permalink)
Registered User

pai da...te poti duce pe partea cealalta, dar e mult mai periculos pentru caracter asa

Old 16-09-2008, 00:21   #213 (permalink)
Registered User

in caz ca mai intra vreun veteran pe aici sa imi raspunda si mie la o intrebare:
De ce imi pica numai item-uri low-lvl pe hell? Adica item lvl 20-30... (unique)
Am lvl 88 .. e barbar pe WW+concentration si am in jur de 200 mf pe el. Inteleg ca nu e char de MF dar totusi... din zeci de runuri mai nimic... la contesa numai EL, ELD, TIR, TAL etc. super mici... cum naiba le pica la astia highrunes, sau nush ce itemuri?! trebuie alt char cu mf mult pe el fara chestii cu extra gold? ( acum am doar gheeds pe el ce da extra gold). Din atatea runuri tot trebuia sa pice ceva acceptabil... ma duc pit, meph, pindle, andy pe hell si nimic. numai rare si prostii..

damaGe_cs is offline    Reply With Quote
Old 16-09-2008, 01:44   #214 (permalink)

Phasola's Avatar

200 mf e foarte putin.
350+ daca vrei sa iti pice ceva. Trebuie sa ai mare noroc si cu mult mf .

Old 16-09-2008, 16:59   #215 (permalink)
Registered User

Blue Max's Avatar

Nu sunt un veteran, din contra... insa 2 lucruri pot sa-ti spun si eu:
- MF nu influienteaza calitatea itemurilor ci doar cantitatea... cu cat ai mai mult MF cu atat ai sanse sa-ti pice mai multe unice ori set... deci mai multe sanse sa gasesti si ceva bun intr-un singur run. Nu dispera, trebuie rabdare la asa ceva, eu cu o soso cu blizard, pe care am aproape tot ce trebuie pe ea, fac de obicei runuri la Andy si Mephisto... uneori imi pica si 2-3 itemuri bunicele, alteori doar magice si rare... nu e o regula in asta.
- MF la contesa, pt. rune, nu mergi niciodata cu MF pe tine... din ce stiu eu, contesa poate sa faca drop la max 6 itemuri (pe hell, off course)... din care max. 3 pot fi rune... daca tu mergi la ea cu MF, ai ceva sanse mari ca in loc de 2-3 rune sa-ti cada mai multe itemuri, magice, rare ori poate mai bune... insa nu cred ca la contesa merita sa mergi dupa itemuri, ci doar dupa rune. Asa ca la fel ca mai sus, sanse sa gasesti ceva rune mai bune ai doar daca iti pica cat mai multe intr-un singur run... Sa nu crezi insa ca o sa te imbogatesti peste noapte... eu din circa 70-80 run-uri la contesa abia daca mi-a picat un Io, un Ko, 1-2 Hell si cateva Shael si Dol....

Old 16-09-2008, 17:17   #216 (permalink)

Phasola's Avatar

MF nu influenteaza runele.
Pentru mai multe vezi mai jos:
http://www.jpitems.com/diablo2mfguide.html

Old 16-09-2008, 19:23   #217 (permalink)
Registered User

ok am inteles... si sa uitam de rune.
Imi pica si cu mf asta unique, dar absolut toate req lvl 20-30 adica foarte slabe cu bonusuri si defence varza... nici 1 pgm nu iei pe ele... nimeni nu are nevoie de ele...
Dupa lvl 84 parca a picat din ce in ce mai prost... Intre lvl 76-82 mi-au picat cu exact aceleasi itemuri pe mine shako, arreat, tal rasha amulet, SOJ si acum numai praf...

damaGe_cs is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > RPG > Diablo

Thread Tools

Posting Rules