![]() |
| | #21 | ||
| Registered User Join Date: Dec 1999 Location: Bergambir | 240, 480, hihihi Mah baieti traiti cu capu' in nori ! Cum draq sa coste DOAR 480k ca io mah astept pe la vro 50$ shi asta nu o sa faca 480k nici daca iese Vadim presedinte ! ------------------ Tuuu shi Tuuuubooorg! sau Pritenii stiu de ce !
__________________ Tuuu shi Tuuuubooorg! sau Pritenii stiu de ce ! | ||
|
| | #22 | ||
| diablo este singurul titlu original pe care-l am si am dat pe al 300.000 (50 de para). deci, D2 va fi in jur de 50-60 de para. parerea mea!
__________________ I expect nothing. I fear no one. I am free. | |||
|
| | #23 | ||
| Registered User Join Date: Jul 1999 Location: Bucuresti, RO | Auzi, original!!!! ![]() Bwahahahahhaha!!! Original nu merita sa tzi-l iei decat pentru un singur lucru... Bnet. Shi cum multzi concetatzeni nu prea au asha ceva pe lista de cumparaturi cand merg la piatza... ![]() Io cred c-o sa optez pentru varianta mai conservativa shi mai err... economa... ------------------ "My eyes are burning!" | ||
|
| | #24 | ||
| Soto il iau original. Cam atit o sa fie, vreo 50$. Cel putin. Si numai pentru bnet, of course. Da' merita sa fi si tu in legalitate, frumos, sa faci o Ghilda cinstita ![]() | |||
|
| | #25 | ||
| Registered User Join Date: Nov 1999 Location: Bucuresti | Pana apare Diablo2 cred ca mai apar alte jocuri la care se lucreaza da mult timp gen uke4ever,TeamFortress2 etc.Astia de la Blizzard astteapta momentul oportun,ca sa aiba incasari record.Daca nu e anul acesta cred ca sunt in stare sa-l lanseze de Craciun si chiar mai tarziu chiar daca e jocul gata(strategic mind at work).
__________________ "Bunatatea... singurul semn al superioritatii pe care-l recunosc" Ludwig van Beethoven | ||
|
| | #26 | ||
| Registered User Join Date: Jul 1999 Location: Bucuresti, RO | Io zic ca ashtia de Blizzard ashteapta sa-l termine. ![]() Peke: Ce sa zic, merita... daca ai acces la Bnet mai putzin sporadic, nu asha, ca mine... ![]() ------------------ "My eyes are burning!" | ||
|
| | #27 | ||
| Si eu il iau full in mod sigur. In principal pentru CD-Key, dar nu numai. Pe-aici se preconizeaza £27.99. 50$ mi se pare cam multicel. ------------------ Andrei [CG] | |||
|
| | #28 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2000 Location: Bucuresti, Romania | Acum 3 zile, cineva de la Blizzard s-a trezit sa vina in Trading Post(canal pe Battle.Net pentru necunoscatori) si sa ne-o tranteasca vesela si zambitoare ca de fapt Diablo 2 o sa fie pe birourile noastre cel mai devreme la sfarsitul anului. Cam asta ar fi...dar rabdare...nu va strangeti de gat inca..
__________________ Meshtere nu da drumul la turbina ca sunt inauuuuu.... | ||
|
| | #29 | ||
| Duke, daca ce zici tu e adevarat incep sa ma pish pe aia de la blizzard, chiar sunt kktzi Nici chiar asa ba, asta e tortura !!! Sa stau inca 1 an pana sa pun mana pe D2 ------------------ Hush little baby,don't say a word And never mind that noise you heard It's just the beast under your bed In your closet in your head.
__________________ I wasn't born to follow. | |||
|
| | #30 | ||
| Bey, sa fiu al naibii, parca am explicat clar cand am deschis forumul asta ce sa se scrie si ce sa nu se scrie pe-aici. In caz ca ati uitat, cititi aici: http://www.gamesmania.ro/ubb/Forum11/HTML/000002.html Vedeti ca e al 2-lea mesaj. Incepe sa se manifeste sindromul de pe forumul de D2 de pe bnet. Vine un tembel si spune o prostie, dupa care alti tembeli incep ori sa se certe cu el, ori sa-l injure, ori sa intre in panica. Fiti siguri, daca apare o data batuta in piatra, sau macar o informatie concreta, o punem la stiri cu litere de aur. ------------------ Andrei [CG] | |||
|
| | #31 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2000 Location: Bucuresti, Romania | Andrei nu a venit orice tembel... a venit un angajat Blizzard. Eu stau in TP zilnic, si stiu ce misca si pe Battle.Net si acolo...i got connections man ...Probabil ca il vor mai amana o data , caci Bioware pregateste asiduu Baldur's Gate 2....sunt pusi pe rupt piatza baietii(vezi Baldur's Gate, Baldur's Gate : Tales of The Sword Coast, Planescape : Torment)..deci...Blizzard o sa mai aiba de lucru...
|
| | #32 | ||
| Registered User Join Date: Jan 2000 Location: Bucuresti, Romania | Si inca ceva... faceti un bine celor care lupta impotriva pirateriei, luati-l original. De asta sar preturile asa de sus in general...din cauza pirateriei...caci nu poti sa pui un joc la care ai muncit o gramada la acelasi pret cu unul de la o taraba nu? Si daca nu aveti prea mari pretentii de la cutie si manual...luati-l de la Best...care chiar daca nu bat ei Net Consulting-ul...la joace stau bine Thanx ![]()
|
| | #33 | ||
| Registered User Join Date: Jul 1999 Location: Bucuresti, RO | Auzi, shtii ce? Tu nu prea imi ieshti de pe meleagurile mioritice, sau ce?! Hai ca m-ai shi scos din sarite... Saracii de producatori, ii aduc io la sapa de lemn ca nu-l iau original...!!! Shi te ashteptzi io, cercetator in mareatza Romanie, cu salariu de 80$ sa dau jumate' din el pe un joc... Draci, ce ma mai enervatzi... macar altzii shtiu care-i situatzia shi se abtzin, da vine vre-un, cum bine a zis Andrei, tembel shi-mi zice mie pe ce sa-mi dau banii de paine!!! Scuze Andrei, Peke, da' nu m-am putut abtzine... ![]() ------------------ "My eyes are burning!" | ||
|
| | #34 | ||
| Tasse, si eu il iau original. Chiar daca dau 50$ pe el... asta e. Oricum nu am nici un joc original. Ba da, mint. Am DK2, pe care l-am primit cadou de la colegi. Nu sunt un maniac. Dar asta o sa merite. Numai sa am eu timp sa il joc k lumea... _________ Devill II
__________________ Sustin schimbarea drapelului naţional (tricolor specific Ierarhiei Astrale a Treimii Zeieşti, inactivată de peste 2.000 de ani) prin adaptarea coloristică la realitatea Ierarhiei Astrale a Cincimii Zeieşti, activată în cursul erei zodiacale nr. 10, cu introducerea culorilor specifice: portocaliu şi verde. | |||
|
| | #35 | ||
| bai , nu stiu cum sa va zic eu acu , dar acu o gramada de timp cineva pe forum facea valuri ca "o sa gasim cd-uri originale cu 5$" - acu chiar daca diablo are 4cd-uri (nu stiu) nu o sa coste 400K , nici pe de aproape ! Shi mi-e ca astia de la blizzard o sa ne dea cu betape la nas , ca dupa aia sa ceara cine stie cat pe tot jocu (cel putin 100$) -totusi daca ai avea drepturile de vanzare ale celui mai bun joc al anului nu cred ca la-i da la pretu la care se vinde acum tiberian sun,nu ? sau poate nu ! In fine , vom trai shi vom vedea ! ------------------ If u dont fight back , fight forward !
__________________ If you cant fight back , fight forward ! | |||
|
| | #36 | ||
| Nu va mai dati cu barca aiurea. O sa coste cat un joc normal. Neo, poti sa faci preorder de pe ebworld (care sunt niste aberanti scumpi) cu $49.99, deci lasa-ne cu $100. ------------------ Andrei [CG] | |||
|
| | #37 | ||
| Registered User Join Date: Jul 1999 Location: Bucuresti, RO | Shi eu am zis ca mi l-as lua original daca ash avea acces la net... da' cum n-am... N-am zis nimic de cei care shi-l iau asha... m-a ienervat numa' ca vine unu' shi-mi zice mie ce shi cum sa fac cu banii mei... ------------------ "My eyes are burning!" | ||
|
| | #38 | ||
| Guest | Daca-l tot amana asa eu cred ca vor sa-l scoata de Craciun 2000(daca tot au ratat Craciunu 1999 si vor sa aiba cea mai mare vanzare....) ------------- "I dwell in darkness" CHAOS | ||
|
| | #39 | ||
| Diablo 2 Cu greu mi-am facut curaj sa deschid un topic despre un joc atat de vechi, dar asta e, daca in alta parte n-am unde sa apelez. . Problema mea este urmatoarea : de ce de fiecare data cand salvez jocul intr-un anumit punct si apoi vreau sa joc iar de unde am ramas vad ca ma baga mereu de la inceputul plansei? de trei ori mi-a facut asta si nu stiu ce sa-i fac. Chiar imi place jocul cu toate ca e vechi, imi place sa-l joc dar nu prea am timp, 30-40 min pe zi . | |||
|
| | #40 | ||
| Asa e jocu...cand salvezi si dai load te trimite in baza si monstrii reapar acolo unde au fost ,ramai doar cu questurile facute pana atunci. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|