Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > RPG > Diablo

Notices

Reply

Thread Tools
Old 23-01-2000, 20:56   #21
Registered User

Smile

240, 480, hihihi Mah baieti traiti cu capu' in nori ! Cum draq sa coste DOAR 480k ca io mah astept pe la vro 50$ shi asta nu o sa faca 480k nici daca iese Vadim presedinte !

------------------
Tuuu shi Tuuuubooorg! sau
Pritenii stiu de ce !

Berilah is offline    Reply With Quote
Old 24-01-2000, 01:18   #22
ateu

Colonelu''s Avatar

diablo este singurul titlu original pe care-l am si am dat pe al 300.000 (50 de para). deci, D2 va fi in jur de 50-60 de para. parerea mea!

Colonelu' is offline    Reply With Quote
Old 24-01-2000, 09:49   #23
Registered User

Cool

Auzi, original!!!!
Bwahahahahhaha!!! Original nu merita sa tzi-l iei decat pentru un singur lucru... Bnet. Shi cum multzi concetatzeni nu prea au asha ceva pe lista de cumparaturi cand merg la piatza...

Io cred c-o sa optez pentru varianta mai conservativa shi mai err... economa...

------------------
"My eyes are burning!"

Tassadar is offline    Reply With Quote
Old 24-01-2000, 12:05   #24
Tatal Lor

Peke's Avatar

Soto il iau original. Cam atit o sa fie, vreo 50$. Cel putin.

Si numai pentru bnet, of course. Da' merita sa fi si tu in legalitate, frumos, sa faci o Ghilda cinstita

Peke is offline    Reply With Quote
Old 24-01-2000, 19:08   #25
Registered User

Smile

Pana apare Diablo2 cred ca mai apar alte jocuri la care se lucreaza da mult timp gen uke4ever,TeamFortress2 etc.Astia de la Blizzard astteapta momentul oportun,ca sa aiba incasari record.Daca nu e anul acesta cred ca sunt in stare sa-l lanseze de Craciun si chiar mai tarziu chiar daca e jocul gata(strategic mind at work).

slick is offline    Reply With Quote
Old 25-01-2000, 09:05   #26
Registered User

Cool

Io zic ca ashtia de Blizzard ashteapta sa-l termine.

Peke: Ce sa zic, merita... daca ai acces la Bnet mai putzin sporadic, nu asha, ca mine...

------------------
"My eyes are burning!"

Old 25-01-2000, 17:53   #27
Administrator

Andrei [CG]'s Avatar

Si eu il iau full in mod sigur. In principal pentru CD-Key, dar nu numai. Pe-aici se preconizeaza £27.99. 50$ mi se pare cam multicel.

------------------
Andrei [CG]

Andrei [CG] is offline    Reply With Quote
Old 25-01-2000, 20:38   #28
Registered User

Exclamation

Acum 3 zile, cineva de la Blizzard s-a trezit sa vina in Trading Post(canal pe Battle.Net pentru necunoscatori) si sa ne-o tranteasca vesela si zambitoare ca de fapt Diablo 2 o sa fie pe birourile noastre cel mai devreme la sfarsitul anului. Cam asta ar fi...dar rabdare...nu va strangeti de gat inca..

DukeLeto is offline    Reply With Quote
Old 25-01-2000, 21:08   #29
Registered User

Baracuda's Avatar

Angry

Duke, daca ce zici tu e adevarat incep sa ma pish pe aia de la blizzard, chiar sunt kktzi Nici chiar asa ba, asta e tortura !!!
Sa stau inca 1 an pana sa pun mana pe D2

------------------
Hush little baby,don't say a word
And never mind that noise you heard
It's just the beast under your bed
In your closet in your head.

Baracuda is offline    Reply With Quote
Old 25-01-2000, 21:35   #30
Administrator

Andrei [CG]'s Avatar

Bey, sa fiu al naibii, parca am explicat clar cand am deschis forumul asta ce sa se scrie si ce sa nu se scrie pe-aici. In caz ca ati uitat, cititi aici:

http://www.gamesmania.ro/ubb/Forum11/HTML/000002.html

Vedeti ca e al 2-lea mesaj.

Incepe sa se manifeste sindromul de pe forumul de D2 de pe bnet. Vine un tembel si spune o prostie, dupa care alti tembeli incep ori sa se certe cu el, ori sa-l injure, ori sa intre in panica.

Fiti siguri, daca apare o data batuta in piatra, sau macar o informatie concreta, o punem la stiri cu litere de aur.

------------------
Andrei [CG]

Old 27-01-2000, 21:38   #31
Registered User

Andrei nu a venit orice tembel... a venit un angajat Blizzard. Eu stau in TP zilnic, si stiu ce misca si pe Battle.Net si acolo...i got connections man ...Probabil ca il vor mai amana o data , caci Bioware pregateste asiduu Baldur's Gate 2....sunt pusi pe rupt piatza baietii(vezi Baldur's Gate, Baldur's Gate : Tales of The Sword Coast, Planescape : Torment)..deci...Blizzard o sa mai aiba de lucru...

Old 27-01-2000, 21:42   #32
Registered User

Si inca ceva... faceti un bine celor care lupta impotriva pirateriei, luati-l original. De asta sar preturile asa de sus in general...din cauza pirateriei...caci nu poti sa pui un joc la care ai muncit o gramada la acelasi pret cu unul de la o taraba nu? Si daca nu aveti prea mari pretentii de la cutie si manual...luati-l de la Best...care chiar daca nu bat ei Net Consulting-ul...la joace stau bine

Thanx

Old 28-01-2000, 10:54   #33
Registered User

Angry

Auzi, shtii ce?
Tu nu prea imi ieshti de pe meleagurile mioritice, sau ce?!
Hai ca m-ai shi scos din sarite...
Saracii de producatori, ii aduc io la sapa de lemn ca nu-l iau original...!!!
Shi te ashteptzi io, cercetator in mareatza Romanie, cu salariu de 80$ sa dau jumate' din el pe un joc...

Draci, ce ma mai enervatzi... macar altzii shtiu care-i situatzia shi se abtzin, da vine vre-un, cum bine a zis Andrei, tembel shi-mi zice mie pe ce sa-mi dau banii de paine!!!

Scuze Andrei, Peke, da' nu m-am putut abtzine...

------------------
"My eyes are burning!"

Old 28-01-2000, 18:37   #34
Hattrick, Inq.

El Torque's Avatar

Thumbs up

Tasse, si eu il iau original. Chiar daca dau 50$ pe el... asta e. Oricum nu am nici un joc original. Ba da, mint. Am DK2, pe care l-am primit cadou de la colegi.
Nu sunt un maniac. Dar asta o sa merite.
Numai sa am eu timp sa il joc k lumea...
_________
Devill II

Sustin schimbarea drapelului naţional (tricolor specific Ierarhiei Astrale a Treimii Zeieşti, inactivată de peste 2.000 de ani) prin adaptarea coloristică la realitatea Ierarhiei Astrale a Cincimii Zeieşti, activată în cursul erei zodiacale nr. 10, cu introducerea culorilor specifice: portocaliu şi verde.

El Torque is offline    Reply With Quote
Old 01-02-2000, 05:31   #35
Registered User

[NeO]'s Avatar

bai , nu stiu cum sa va zic eu acu , dar acu o gramada de timp cineva pe forum facea valuri ca "o sa gasim cd-uri originale cu 5$" - acu chiar daca diablo are 4cd-uri (nu stiu) nu o sa coste 400K , nici pe de aproape ! Shi mi-e ca astia de la blizzard o sa ne dea cu betape la nas , ca dupa aia sa ceara cine stie cat pe tot jocu (cel putin 100$) -totusi daca ai avea drepturile de vanzare ale celui mai bun joc al anului nu cred ca la-i da la pretu la care se vinde acum tiberian sun,nu ? sau poate nu !
In fine , vom trai shi vom vedea !

------------------
If u dont fight back , fight forward !

[NeO] is offline    Reply With Quote
Old 01-02-2000, 06:05   #36
Administrator

Andrei [CG]'s Avatar

Nu va mai dati cu barca aiurea. O sa coste cat un joc normal. Neo, poti sa faci preorder de pe ebworld (care sunt niste aberanti scumpi) cu $49.99, deci lasa-ne cu $100.

------------------
Andrei [CG]

Old 03-02-2000, 10:39   #37
Registered User

Shi eu am zis ca mi l-as lua original daca ash avea acces la net... da' cum n-am...
N-am zis nimic de cei care shi-l iau asha... m-a ienervat numa' ca vine unu' shi-mi zice mie ce shi cum sa fac cu banii mei...

------------------
"My eyes are burning!"

Old 05-02-2000, 02:12   #38
CHAOS
Guest

Angry

Daca-l tot amana asa eu cred ca vor sa-l scoata de Craciun 2000(daca tot au ratat Craciunu 1999 si vor sa aiba cea mai mare vanzare....)

-------------
"I dwell in darkness" CHAOS

Reply With Quote
Old 11-11-2006, 21:05   #39
Registered User

smok3r's Avatar

Diablo 2

Cu greu mi-am facut curaj sa deschid un topic despre un joc atat de vechi, dar asta e, daca in alta parte n-am unde sa apelez. . Problema mea este urmatoarea : de ce de fiecare data cand salvez jocul intr-un anumit punct si apoi vreau sa joc iar de unde am ramas vad ca ma baga mereu de la inceputul plansei? de trei ori mi-a facut asta si nu stiu ce sa-i fac. Chiar imi place jocul cu toate ca e vechi, imi place sa-l joc dar nu prea am timp, 30-40 min pe zi .

smok3r is offline    Reply With Quote
Old 11-11-2006, 21:12   #40
revolution

ReActiv's Avatar

Asa e jocu...cand salvezi si dai load te trimite in baza si monstrii reapar acolo unde au fost ,ramai doar cu questurile facute pana atunci.

ReActiv is offline    Reply With Quote
Reply

Computer Games Forum > Gaming > RPG > Diablo

Thread Tools

Posting Rules