Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > RPG > Diablo

Notices

Reply

Thread Tools
Old 11-11-2006, 21:27   #41
Registered User

smok3r's Avatar

E o veste buna si asta, uite ca nu ma gandisem sa verific daca raman sau nu indeplinite misiunile.

smok3r is offline    Reply With Quote
Old 24-11-2006, 10:11   #42
Registered User

Thumper's Avatar

ai avantajul ca nu te plictisesti, cand reieiei plansa ca sa iti termini quest-ul. adica nu te plimbi prin pustie...
numa sa imi zici si mie te rog cum naiba faci de joci numa 40 de minute pe zi? ultima oara cand am zis sa fac un mephrun am stat trei ore si am golit cateva inventare pana sa imi aduc aminte de ceas...

Thumper is offline    Reply With Quote
Old 27-11-2006, 11:56   #43
Paladin

Sir Andrew's Avatar

Eu am reinceput sa-l rejoc. Doamne ce joc au putut sa faca astia. Nu pot sa cred cat de rejucabil e. Nu ma plictisesc deloc. NWN, Ghotic, Dungeon Siege sunt fum de tigara pe langa Diablo2. Acum cativa ani mi-am sters hardu si aveam save la palladin cu level 33. Acum sper sa trec de level 33 si mai departe. Anyway dc dupa ce reiei jocul nu ar mai fi monstrii te-ai plictisi de moarte si nu ti-ar mai creste level. Cum altfel crezi ca iti cresc skilurile.
Jocul e de nota 10. Nu cred ca o sa apar un joc mai bun.

Sir Andrew is offline    Reply With Quote
Old 30-11-2006, 15:07   #44
Registered User

Thumper's Avatar

rejucabilitatea e totusi redusa, pt ca in afara de schimbarea layoutului la catacombe nu se schimba mare branza... eventual rezistentele boshilor.
dar! nu se compara cu nici un alt joc tocmai din cauza posibilitatii de a-ti face o colectie de sabii, topoare, ciocane, armuri, coifuri (ai inteles ideea).
paladin lvl 33 pe bnet?

Old 30-11-2006, 19:30   #45
Paladin

Sir Andrew's Avatar

Nu am jucat pe bnet. Nociodata. Iar lvl 33 a fost o munca de durata. Mai munceste omul...

Old 04-12-2006, 13:47   #46
Registered User

Thumper's Avatar

de acord.
ai folosit vreun set?

Old 12-12-2006, 15:10   #47
Paladin

Sir Andrew's Avatar

Nu am muncit pt level 33. Doar daca nu ai vrut sa spui altceva.

Old 12-12-2006, 18:14   #48
Registered User

Thumper's Avatar

am vrut sa spun exact ce am spus... pe de alta parte tu zici la un moment dat ca a fost munca de durata. cand m-am aratat de acord cu tine imi spui ca nu ai muncit pt lvl 33, in plus ai impresia ca eu cine stie ce misto vreau sa fac... sau mi se pare mie?

in orice caz intrebarea cu setul ramane valabila.

Old 13-12-2006, 12:43   #49
Nick anterior: gabyno

DarkDream's Avatar

E tare chestia asta: "am muncit pana la lvl 33"...

DarkDream is offline    Reply With Quote
Old 13-12-2006, 15:17   #50
Registered User

Thumper's Avatar

pai poate sa fie destul de greu la un moment dat. la nivelul 33 esti deja trecut bine mersi de duriel parca... si dc e un loc unde se moare in draci in D2 (asta exceptand cazul in care mergi la el cu build calumea, in party, cu tanc si hireling, sau cazul in care ai prins ceva item cu teleport charguit pe el) la duriel e aia.
mi se pare mult mai puternic decat andariel. si pana ajungi la mephisto deja creste suficient nivelul ca sa te doara la banana. in plus ai si spatiu de manevra pe la robotel pe acolo

Old 13-12-2006, 15:42   #51

DarkDream's Avatar

Pe bnet iti faci lvl 88 intr-o zi btw Dupa lvl 93 poti sa spui ca charul e muncit

Old 13-12-2006, 16:29   #52
Registered User

Thumper's Avatar

no shit? lvl 88? cul mane! cate ore de jucat efectiv?
da stiu si eu cum mi-a fost de la lvl 84 cat eram la terminarea jocului pana la lvl 90 cat am acum. am tras de el in draci. mephrun-uri, diablo, ball, am batut tot ce am putut. m-am linistit acuma ca am colectia de item-uri destul de solida. am mai si traduit am facut rost de una de alta. elite unique-urile le am cam toate.
adevarul e ca nu prea am luat niciodata in considerare un unique mai bazat pt lvl sub 60... mi s-au parut neinteresante.

Old 13-12-2006, 17:05   #53

DarkDream's Avatar

Pai hai sa zicem cam cat un long night la un net cafe...daca ai prieteni care sa te ajute...rush-ul pe normal, night, hell cam 45 de minute, diaruns cam 2-3 ore, apoi br cam tot atat...maxim 8 ore cam asa...Eu toate charurile pe care le-am facut le duceam la 88 din prima zi cu rush. Doar nu o sa stau 6 luni sa fac lvl pe bnet, lol. Aveam dinainte tot itemii, nu-mi puneam nimic in skiluri si abia dupa ce faceam lvl pt toti itemii incepeam sa pun in functie de caracter. In general toate charurile aveau str bug (fara puncte in str), restul erau in viata (pala, baba), dex (bow ama) sau mana (es soso).

Old 13-12-2006, 17:24   #54
Registered User

Thumper's Avatar

pai nu mi-a luat niciodata 6 luni sa fac lvl 88. dc era asa trebuia inca sa fiu in focuri cu primu barbar, nu mai incapeau si necro si druidul si celalalt barbar (bine astia nu i-am dus asa departe). si da am inteles ca e o figura de stil faza cu 6 luni
apropo de pctele de strength, cum dracu pui pe tine o armura care necesita 82 str cand tu incepi cu 20 str? charmuri sau cum?

Old 13-12-2006, 17:26   #55

DarkDream's Avatar

pai simplu: annihilus +torch + str din iteme (boots, manusi, enigma^^, belt etc..)
Anni cu 20 la all stats, torch cu 20 la all stats + enigma care iti da str garla + alti itemi : mara (5 all attributes), sandstorm (15 str), draculs (+15 str parca), tgod, titane etc. Sunt multi itemi cu str. Si asa iti faci un char cu str bug, iar altii te vad ca si cum nu ai avea nimic pe tine (nu se vad itemii pe tine, esti dezbracat). Uite cum arata o bowama pe faith cu str bug:
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	this123sk5.gif
Views:	80
Size:	8.7 KB
ID:	165856  

Old 13-12-2006, 17:36   #56
Registered User

Thumper's Avatar

aaa, so that was the secret! suna destul de interesant. pot sa imi fac eu singur o enigma si apoi sa mi-o trantesc pe mine cu editorul? sau trebuie sa fie facut runewords-ul pe bnet? nu de alta dar dc da, am cateva armuri din alea albe cu defense mare... respectiv topoare, ciocane, sabii normale cu socket-uri.

Old 13-12-2006, 17:37   #57

DarkDream's Avatar

Haha, nu nu poti. Caracterul este closed bnet, nu open bnet...

Old 13-12-2006, 17:41   #58
Registered User

Thumper's Avatar

vas'ca n-am save-ul la dispozitie? asta nu imi mai place. pai ce face sanity chek-ul? nu asta e rolul lui? sa depisteze hack-urile... ori se considera hack orice aduci din afara?

Old 13-12-2006, 17:47   #59

DarkDream's Avatar

Pe closed bnet nu ai save-ul la dispozitie, trebuie sa o iei de la ZERO. Pe open bnet iti poti accesa charul, dar nu prea ai cu cine sa te joci.

Old 13-12-2006, 18:25   #60
Registered User

Thumper's Avatar

de fiecare data de la zero? plm...

Reply

Computer Games Forum > Gaming > RPG > Diablo

Thread Tools

Posting Rules