![]() |
| | #62 (permalink) | ||
|
c'mon, chiar asa de ciudat nu sunt nici eu! am avut impresia ca de fiecare data cand intru, chiar cu acelasi char, o iau de la zero. da logica spune alfel. acuma o sa rezist chiar dc nu ma pot juca cu editoru pe save-ul de bnet. era oricum interesant sa pot folosi armuri din alea cu 8-9 sute defense, albe si cu enigma bagat pe ele. sa moara veta! desi probabil ca se gasesc si pe bnet armuri cu 3 socketuri pe care sa fac un mic jahithber (si cu defense sanatos)
__________________ beware foul beasts! | |||
|
| | #65 (permalink) | ||
|
Hmmmmm, ma mananca iar. Abia ce ascunsesem jocul de vreo 6 luni (ramasesem un pic fara viata sociala) si astazi am data iarasi peste el, sper sa pot rezista a nu-l instala
__________________ <<Diablo 2 LoD - the only>> Cumpar procesoare vechi sau mai noi defecte pentru colectie Tel: 0745/601.095 | |||
|
| | #66 (permalink) | ||
|
nu-l instala mestere! mai ales dc ai si LOD original! vinde-mi-l mie, ca eu din contra, abia astept sa ma ascund in barlogu meu! fii serios omule! instaleaza, joaca, savureaza, si bucura-te de viata sociala pe care o poti avea la taverna celor trei primari rai! ))))))))
|
| | #69 (permalink) | ||
|
ma apuc zilele astea sa concep un build. nu am eu scheme cu item-uri originale asa ca probabil build-ul va fi cu maximum de bonus-uri din item-uri, desi la marginea "legalitatii". va rog sa contribuiti cu idei. in principal nu am idee care sunt nivelele la care se caps-eaza fhr-ul si alte din astea la barbar. alta treaba pe care trebuie sa o stiti: build-ul meu va fi pt un barbar "sado-masochist", migalos, si tipicar. adica asa cum sunt eu. asta inseamna ca merg si dau in gura la absolut fiecare animalutz de pe plansa, de fiecare data cand reiau plansa. inseamna ca folosesc leap-attack, sa zicem, ca sa ma bag unde e inghesuiala mai mare... si inseamna ca nu suport sa fie nici macar un coltisor de plansa neexplorat. p.s.: apropo de leap attack, sunt foarte incantat de attack rating-ul pe care il da, dar imi place mai mult leap-ul normal din cauza stun-ului pe care il da. asa ca nu o sa folosesc leap attack. v-am mai zis faza cu cow level-ul...
|
| | #74 (permalink) | ||
|
CaMe - se pare ca m-ai intaratat. NU puteai sa-ti vezi de treaba ta, te-ai apucat sa-mi trimiti PM. Pana fac rost de D2 LoD original am gasit un mod care se pare nu l-am jucat. Iar ma apuca dimineata si plec direct la serv ...
__________________ <<Diablo 2 LoD - the only>> Cumpar procesoare vechi sau mai noi defecte pentru colectie Tel: 0745/601.095 | |||
|
| | #78 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 |
Mi-ati amintit de Diablo si am vrut si eu sa-l rejoc insa tzeapa a fost mare pt. ca nu vrea sa mearga in d3d ci numai in directdraw la o rezolutie f. naspa.Nu stiu ce se intampla pt ca am un sistem rezonabil P4 3,4 2048RAM nvidia 6600 256mb?Sa fie din directx?(am instalat 9c).
| ||
|
| | #79 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #80 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 | Quote:
| ||
|
| Advertisment | |
Vrei sa devii un adevarat gangster ? Vino pe strazile din Bronx! | |