Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > RPG > Diablo

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 03-03-2007, 23:58   #101 (permalink)
Registered User

Osmium's Avatar

Quote:
Originally Posted by DarkDream View Post
De ce lol? Orice build care se respecta incearca sa puna cat mai putine puncte in str si sa maxeze fie life, fie mana (buildurile de soso pe ES). A pune puncte in str e o dovada fie ca nu ai equipul corespunzator (torch, anni, enigma, ss si ce mai da str), fie ca esti nub si habar nu ai cu ce se mananca jocul asta. Tu cum crezi ca smiterii la lvl 92 au peste 5.5 k life si max block? Daca isi punea puncte in str si dex erau vai de ei. Sau cum crezi ca un soso pe ES are cam 5.2 k mana? Pentru ca si-a pus cam toate punctele in mana, si cateva puncte in life si ceva in str pentru spirit. Majoritatea buildurilor atm pastreaza str BASE, e inutil si noobish sa pui puncte in stats pe care ti le dau itemii. Sau inca un exemplu majoritatea build-urilor de bowazoana facute special pentru tvt (team vs team in traducere pt tine) au cam 20-25 puncte in life, restul in dex. In stash au sc cu max dmg/ar/life. Nu stau sa-ti mai explic de ce si-au pus in dex si ajung sa aiba cu tot cu itemi pe la lvl 90 cam 525 dex. Vad ca stii destul de bine jocul asta, lol.
In fine, imi dau seama anyway cam cat timp ti-ai petrecut pe bnet si chiar ai invatat ceva din jocul asta. L2P si apoi vino aici si razi de noi, zeule ! Iar daca ai chars pe bnet si vrei sa vezi ca tot ce ai spus e o mare tampenie, da-mi un pm si ne intalnim la un duel, si dupa ce matur cu tine pe jos prin tot blood moor, poate mai si vrb apoi despre cat de kko e buildul tau. Asa ca nu ne mai lua cu LOL pe noi astia care jucam sau am jucat D2 ani de zile pe Bnet, fa-ti un char du-l macar la un nivel cat de cat si apoi da-te rotund. Am jucat cam toate charurile si buildurile posibile in jocul asta, asa ca astia ca tine care vin si arata cat de priceputi ma fac sa zambesc.
LE: btw enigma o poarta majoritatea charurilor: baba, java, smiter, hammer, unele soso (cele pe ES in special), trapassinele, ww assa, ele dudu, etc. A nu purta enigma nu e deloc lame, omfg, e o dovada ca tu chiar stii ce avantaje iti da rw ala: tele pe de o parte (esential in duele si pvm) si o libertatea de a scuti puncte puse in str si a le orienta catre life sau mana (soso ES).

man interesanta explicatie dar acum nu stau sa iti demonstrez ca stiam ce ai zis........ehh........unii nu stiu sa ia un sarcasm ca pe un sarcasm si nu ca pe o afirmatie serioasa......

PS:stiu ce inseamna tvt
PPS:am specificat ca nu imi plac duelurile cu tele si eu le consider lame
PPPS:chill out man era doar o gluma
PPPPS:cum e o asa cu maul?ca doar ziceai ca ai jucat toate buildurile posibile

Osmium is offline    Reply With Quote
Old 04-03-2007, 20:03   #102 (permalink)
Registered User

Thumper's Avatar

Quote:
Originally Posted by m-m-c View Post
dar nu mai exista mh acum? de fapt nobi nu stiu ce-i aia mh
map hack?
si nici macar nu sunt noob! sunt un "never was"

Thumper is offline    Reply With Quote
Old 04-03-2007, 20:31   #103 (permalink)
Nick anterior: gabyno

DarkDream's Avatar

Quote:
Originally Posted by Osmium View Post
man interesanta explicatie dar acum nu stau sa iti demonstrez ca stiam ce ai zis........ehh........unii nu stiu sa ia un sarcasm ca pe un sarcasm si nu ca pe o afirmatie serioasa......

PS:stiu ce inseamna tvt
PPS:am specificat ca nu imi plac duelurile cu tele si eu le consider lame
PPPS:chill out man era doar o gluma
PPPPS:cum e o asa cu maul?ca doar ziceai ca ai jucat toate buildurile posibile
Am jucat toate buildurile posibile, de bun simt adica, nu mi-am pierdut vremea cu builduri de 3 lei, gen assa cu maul LOL. Tele=lame? Clar, esti pro, ma inclin...Nu am nevoie de explicatiile tale mane, nu ma intereseaza sincer, ma amuza doar ce ai spus atat. Btw, cand vrb de duele nu ma refer la duele cu randoms in puburi, alea sunt de fun cand te plictisesti. Vorbesc de duele pe privat, tvt-uri si cw (clan wars tot in traducere). Btw daca esti cine te lauzi ca esti zi-mi si mie cateva nume de pvp-isti pro de pe EU atm, pe care ii ai in fl sa-mi dau seama cine esti mult mai bine. Din vorbe nu m-ai convins...daca pt tine tele=lame inseamna ca ti-ai luat-o in freaza de nu stii ce-i cu tine, sry 4 u. L2P ffs.

DarkDream is offline    Reply With Quote
Old 05-03-2007, 11:55   #104 (permalink)
Nick anterior: S|rEminem

Quote:
Originally Posted by m-m-c View Post
dar nu mai exista mh acum? de fapt nobi nu stiu ce-i aia mh
ba da mai exista

Panaldinho is offline    Reply With Quote
Old 05-03-2007, 12:18   #105 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by DarkDream View Post
Am jucat toate buildurile posibile, de bun simt adica, nu mi-am pierdut vremea cu builduri de 3 lei, gen assa cu maul LOL. Tele=lame? Clar, esti pro, ma inclin...Nu am nevoie de explicatiile tale mane, nu ma intereseaza sincer, ma amuza doar ce ai spus atat. Btw, cand vrb de duele nu ma refer la duele cu randoms in puburi, alea sunt de fun cand te plictisesti. Vorbesc de duele pe privat, tvt-uri si cw (clan wars tot in traducere). Btw daca esti cine te lauzi ca esti zi-mi si mie cateva nume de pvp-isti pro de pe EU atm, pe care ii ai in fl sa-mi dau seama cine esti mult mai bine. Din vorbe nu m-ai convins...daca pt tine tele=lame inseamna ca ti-ai luat-o in freaza de nu stii ce-i cu tine, sry 4 u. L2P ffs.
)
gabi
ce le explici lor de d2
da-i in spumele marii ca nu au nici o treaba cu jocu...

capleton is offline    Reply With Quote
Old 05-03-2007, 18:12   #106 (permalink)
Registered User

Thumper's Avatar

nu oi fi avand nici o treaba cu jocu! ok. da te deranjeaza dc vreu sa invat? sunt foarte receptiv. zi ce ar trebui sa stiu!

Old 05-03-2007, 18:32   #107 (permalink)

DarkDream's Avatar

Quote:
Originally Posted by Thumper View Post
nu oi fi avand nici o treaba cu jocu! ok. da te deranjeaza dc vreu sa invat? sunt foarte receptiv. zi ce ar trebui sa stiu!
Tu chiar vrei sa inveti pe forumul asta ce altii au invatat in luni de zile sau ani pe bnet? )

Old 05-03-2007, 20:07   #108 (permalink)
Registered User

Thumper's Avatar

nu cred ca merge fara practica, dar tin sa te anunt ca sunt cu o liniuta mai deptept decat acu 4 luni... sau cand am "descoperit" forumul.
oricum am retinut multe chestii interesante... build-uri, si din astea. eu planuiesc sa bag putin forumul asta in priza. mi se pare aiurea ca nu avem thread-uri pt fiecare clasa... da pe de alta parte nu bag mana in foc ca nu a existat asa ceva, pe vremea cand wow era cacamaca. mi-e ciuda ca nu e bine organizat, cu thread-uri cum trebe.

Old 06-03-2007, 15:16   #109 (permalink)

DarkDream's Avatar

Incearca si tu:

http://forums.d2jsp.org/index.php?showforum=87
http://www.diabloii.net/

Primul link e mai mult ca suficient, gasesti cam tot ce vrea muschiul tau. Timp si rabdare sa ai sa citesti tot.

Old 06-03-2007, 17:38   #110 (permalink)
Registered User

Thumper's Avatar

diabloii e fumat... de alalalt site nu am auzit.

Old 07-03-2007, 12:13   #111 (permalink)

DarkDream's Avatar

Quote:
diabloii e fumat... de alalalt site nu am auzit.
Normal ca nu ai auzit. Ce poti face tu pe jsp? ))) Nu ai fg, nu ai ce sa dai la trade sau sa iei, nu joci pe pvp europe, nu faci brs, nu ai cu se sa te lauzi in trophy room, nu ai intrat in viata ta pe op duel... mai continui?

Old 07-03-2007, 13:49   #112 (permalink)
Registered User

Thumper's Avatar

continua, nu ma deranjeaza. e constructiva critica ta. si nu am filme de genu eu sunt cel mai bun. in principal ma intereseaza sa am informatiile corecte. nu ma intereseaza de unde le am.

Old 07-03-2007, 15:01   #113 (permalink)

DarkDream's Avatar

Quote:
continua, nu ma deranjeaza. e constructiva critica ta. si nu am filme de genu eu sunt cel mai bun. in principal ma intereseaza sa am informatiile corecte. nu ma intereseaza de unde le am.
Nici eu nu am filme, ca sunt cel mai bun, stai calm )) Scz daca te-am deranjat cu tonul posturilor mele, sunt doar amuzat, atat Ma face sa zambesc modalitatea ta de a pune problemele, atata tot. Oricum o sa vezi cand intri pe bnet ca initial nu o sa intelegi mai nimic, chiar daca pe aici am discutat vrute si nevrute Poti sa o iei mai degraba ca pe o chestie de fun, decat ca pe o critica.
Oricum daca o sa am timp o sa-ti mai explic si eu cam ce trebuie sa stii. Pana una alta, incearca sa retii tot ce-ti spune capleton, mai ales ca e in oras cu tine si o sa va vedeti face-to-face.

Old 07-03-2007, 18:37   #114 (permalink)
Registered User

Thumper's Avatar

mda, stiu ca sunt prea serios in materie de jocuri din astea. inainte sa am warcraft 3, de exemplu, ma apucasem cu niste prieteni sa combinam char-uri din diablo, nox, starcraft, warcraft [aveam chiar si formatia de lupta preluata din vechile tehnici chinezesti, aia cu 7 oameni dispusi in forma carului mare, care se spunea ca poate lupta cu cincizeci si ceva de inamici, cu wizard ca jucator central aparat de rogue, assasin si templari, iar barbarul si paladinul pe extreme] cu gameplay-ul de la dungeons and dragons. mai exact, cu ce auzisem ca ar fi dungeons and dragons. pana m-a enervat unu cand a zis ca el vrea sa fie Arthas cu Frostmourne si coifu lui Lich King. nu de alta dar batea barbarul meu... gandit si intolit cu mana mea [cu pixu pe hartie].
imi pare bine ca pun problema intr-un mod amuzant.

p.s.: faza cu filmele nu era la adresa ta, nu era la adresa nimanui, era mai mult o afirmatie despre mine. si nu m-a dernajat nici tonul post-urilor tale, paote trebuia sa pun un smilei sau ceva de genul... pur si simplu mi-a scapat...

Old 09-03-2007, 17:29   #115 (permalink)
Registered User

Thumper's Avatar

Quote:
Originally Posted by capleton View Post
vand io cd-key de d2 load+ exp vs 500 de mii
is din tm
care vrea sa il cumpere sa posteze
omule... sunt bou cu capu! nu mai am nr tau. si a sters cineva thread-ul alalalt. cand intri, te rog trimite-mi un mesaj, sau scrie-mi pe mess: runkurgan.

Old 09-03-2007, 21:06   #116 (permalink)

d2jsp mi se pare ca s-au facut prea lacomi..
acum au bagat fg daca vrei sa dai search ...

Old 09-03-2007, 21:23   #117 (permalink)

DarkDream's Avatar

Quote:
Originally Posted by Panaldinho View Post
d2jsp mi se pare ca s-au facut prea lacomi..
acum au bagat fg daca vrei sa dai search ...
Chestia asta e de cand m-am inregistrat eu pe jsp, deci de vreo 2 ani si ceva...Da e penibil ce se intampla pe acolo, donators and signatures, stars etc.:fuckoff:

Old 22-03-2007, 17:24   #118 (permalink)
Registered User

Nu se mai joaca nimeni d2 pe soft eu ladder?

CaMe is offline    Reply With Quote
Old 22-03-2007, 17:59   #119 (permalink)
Registered User

Thumper's Avatar

ba eu, dar momentan am de facut neste cumparaturi, si nu are rost sa intru ca numa ma tai cand vad ca nu pot misca aproape nimic. stai sa-mi iau echipamentul, si reiau toata tarasenia. sunt lvl 68.

Old 04-04-2007, 14:56   #120 (permalink)

Quote:
Originally Posted by CaMe View Post
Nu se mai joaca nimeni d2 pe soft eu ladder?
ba da

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > RPG > Diablo

Thread Tools

Posting Rules