![]() |
| | #101 (permalink) | ||
| Quote:
man interesanta explicatie dar acum nu stau sa iti demonstrez ca stiam ce ai zis........ehh........unii nu stiu sa ia un sarcasm ca pe un sarcasm si nu ca pe o afirmatie serioasa...... PS:stiu ce inseamna tvt PPS:am specificat ca nu imi plac duelurile cu tele si eu le consider lame PPPS:chill out man era doar o gluma PPPPS:cum e o asa cu maul?ca doar ziceai ca ai jucat toate buildurile posibile | |||
|
| | #103 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #105 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2007 | Quote:
)gabi ce le explici lor de d2 da-i in spumele marii ca nu au nici o treaba cu jocu... | ||
|
| | #108 (permalink) | ||
|
nu cred ca merge fara practica, dar tin sa te anunt ca sunt cu o liniuta mai deptept decat acu 4 luni... sau cand am "descoperit" forumul. oricum am retinut multe chestii interesante... build-uri, si din astea. eu planuiesc sa bag putin forumul asta in priza. mi se pare aiurea ca nu avem thread-uri pt fiecare clasa... da pe de alta parte nu bag mana in foc ca nu a existat asa ceva, pe vremea cand wow era cacamaca. mi-e ciuda ca nu e bine organizat, cu thread-uri cum trebe.
__________________ beware foul beasts! | |||
|
| | #109 (permalink) | ||
|
Incearca si tu: http://forums.d2jsp.org/index.php?showforum=87 http://www.diabloii.net/ Primul link e mai mult ca suficient, gasesti cam tot ce vrea muschiul tau. Timp si rabdare sa ai sa citesti tot. | |||
|
| | #113 (permalink) | ||
| Quote:
)) Scz daca te-am deranjat cu tonul posturilor mele, sunt doar amuzat, atat Ma face sa zambesc modalitatea ta de a pune problemele, atata tot. Oricum o sa vezi cand intri pe bnet ca initial nu o sa intelegi mai nimic, chiar daca pe aici am discutat vrute si nevrute Poti sa o iei mai degraba ca pe o chestie de fun, decat ca pe o critica. Oricum daca o sa am timp o sa-ti mai explic si eu cam ce trebuie sa stii. Pana una alta, incearca sa retii tot ce-ti spune capleton, mai ales ca e in oras cu tine si o sa va vedeti face-to-face. | |||
|
| | #114 (permalink) | ||
|
mda, stiu ca sunt prea serios in materie de jocuri din astea. inainte sa am warcraft 3, de exemplu, ma apucasem cu niste prieteni sa combinam char-uri din diablo, nox, starcraft, warcraft [aveam chiar si formatia de lupta preluata din vechile tehnici chinezesti, aia cu 7 oameni dispusi in forma carului mare, care se spunea ca poate lupta cu cincizeci si ceva de inamici, cu wizard ca jucator central aparat de rogue, assasin si templari, iar barbarul si paladinul pe extreme] cu gameplay-ul de la dungeons and dragons. mai exact, cu ce auzisem ca ar fi dungeons and dragons. pana m-a enervat unu cand a zis ca el vrea sa fie Arthas cu Frostmourne si coifu lui Lich King. nu de alta dar batea barbarul meu... gandit si intolit cu mana mea [cu pixu pe hartie]. imi pare bine ca pun problema intr-un mod amuzant. ![]() p.s.: faza cu filmele nu era la adresa ta, nu era la adresa nimanui, era mai mult o afirmatie despre mine. si nu m-a dernajat nici tonul post-urilor tale, paote trebuia sa pun un smilei sau ceva de genul... pur si simplu mi-a scapat...
__________________ beware foul beasts! | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |