Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > RPG > Diablo

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 05-04-2007, 18:14   #121 (permalink)
Registered User

Thumper's Avatar

si eu joc. da acu am pierdut o chestie din build si pana nu-mi cumpar iar manusile nu are rost sa intru ca str bug-ul meu s-a transformat in bug curat!
chiar sunt in cucu gol!

Thumper is offline    Reply With Quote
Old 05-04-2007, 18:31   #122 (permalink)
forever yellow skies

rakware's Avatar

ffs, d2 ! ce vremuri !
User Name: rakware
User ID: 24831

da` nu mai stiu parola (astea erau de pe d2jsp)

rakware is offline    Reply With Quote
Old 10-04-2007, 15:41   #123 (permalink)
Registered User

lord_wader's Avatar

care este patchul necesar pt varianta singleplayer pt ca ajutorul atunci cand moare sa il poti cumpara din nou? si nu sa iti iei altul nou? ma dispera faza asta !!!

lord_wader is offline    Reply With Quote
Old 11-04-2007, 15:47   #124 (permalink)
Registered User

Thumper's Avatar

da ai unu unshpele? nu am avut probleme pana acuma cu faza asta... adevarat ca uneori costa de te indoaie sa-l resurectezi, da puii mei ma jucat numa pe patchuri de la unu noua in sus si nu am patit chestii din astea.

Old 13-04-2007, 15:18   #125 (permalink)
Nick anterior: gabyno

DarkDream's Avatar

Quote:
Originally Posted by lord_wader View Post
care este patchul necesar pt varianta singleplayer pt ca ajutorul atunci cand moare sa il poti cumpara din nou? si nu sa iti iei altul nou? ma dispera faza asta !!!
Baga 1.11b ffs.

DarkDream is offline    Reply With Quote
Old 17-04-2007, 12:06   #126 (permalink)
Registered User

lord_wader's Avatar

Quote:
Originally Posted by DarkDream View Post
Baga 1.11b ffs.
ok
ms

dar tot mai e o problema! daca ai prea multi bani si ii lasi pe jos langa stash dupa cateva teleportari dispar

cum se poate mari valoare stash-ului ? ma refer la suma maxima de bani pe care o poti depozita? stiam de un cheat dar nu il mai gasesc.iti facea si cutia mai incapatoare

Old 17-04-2007, 17:25   #127 (permalink)
Registered User

Man, in jocu' asta nu prea ai nevoie de bani (tocmai de-aia ai si adunat mai multi decat poti duce ^^). Cand ai prea multi, du-te la gamble si sparge-i pe toti, mai pastreaza doar cateva sute de mii pt orice eventualitate. In plus, chiar daca nu joci pe battle.net, ti-as recomanda sa dai gamble pe Ring, Amulet si Circlet, in rest sunt prea mici sansele sa-ti dea ceva cu adevarat util dupa ce te-ai echipat cat de cat decent (poate doar Gloves ar mai merita).

Banii dispar de pe jos dupa un anumit timp, nu dupa un numar de teleportari. Timpul acesta variaza, direct proportional cu calitatea item-ului (White/Grey/Blue/Yellow/Green/Brown). Banii dipar la fel de repede ca un item normal(White/Grey), adica in cateva minute, vreo 5 cred. Magic items - Blue - tin ceva mai mult, vreo 15 minute sau undeva pe-acolo, mereu pierd notiunea timpului cand ma joc. Cele Yellow/Green/Brown am vazut ca pot sta pe jos si cu orele fara sa dispara, nu mi s-a intamplat niciodata sa pierd vreunul, dar n-as putea sa-ti spun sigur daca nu dispar deloc, sau dispar si ele dupa un timp... Crafted items (Orange) nu stiu cat pot sta pe jos

icsu is offline    Reply With Quote
Old 17-04-2007, 18:00   #128 (permalink)
Registered User

lord_wader's Avatar

Quote:
Originally Posted by icsu View Post
Man, in jocu' asta nu prea ai nevoie de bani (tocmai de-aia ai si adunat mai multi decat poti duce ^^). Cand ai prea multi, du-te la gamble si sparge-i pe toti, mai pastreaza doar cateva sute de mii pt orice eventualitate. In plus, chiar daca nu joci pe battle.net, ti-as recomanda sa dai gamble pe Ring, Amulet si Circlet, in rest sunt prea mici sansele sa-ti dea ceva cu adevarat util dupa ce te-ai echipat cat de cat decent (poate doar Gloves ar mai merita).

Banii dispar de pe jos dupa un anumit timp, nu dupa un numar de teleportari. Timpul acesta variaza, direct proportional cu calitatea item-ului (White/Grey/Blue/Yellow/Green/Brown). Banii dipar la fel de repede ca un item normal(White/Grey), adica in cateva minute, vreo 5 cred. Magic items - Blue - tin ceva mai mult, vreo 15 minute sau undeva pe-acolo, mereu pierd notiunea timpului cand ma joc. Cele Yellow/Green/Brown am vazut ca pot sta pe jos si cu orele fara sa dispara, nu mi s-a intamplat niciodata sa pierd vreunul, dar n-as putea sa-ti spun sigur daca nu dispar deloc, sau dispar si ele dupa un timp... Crafted items (Orange) nu stiu cat pot sta pe jos
mersi pt raspunsuri. de chestiile astea nu auzisem la nimeni.

mai am o intrebare,la care nu am gasit nicaieri raspuns: la ce foloseste WIRT'S LEG , piciorul ala de schelet ? care se gaseste in actul I. mentionez ca joc singleplayer, o varianta 0.7

Old 18-04-2007, 01:56   #129 (permalink)
Nick anterior: S|rEminem

Panaldinho's Avatar

dupa ce ai terminat o dificultate adik sa il bati pe baal faci joc iei wirt's leg si bagi impreuna cu un tome of town portal in cube dai transmute in act 1 si se deschide secret cow level care nu face nimik sunt doar niste vaci care in 0.7 s'ar putea sa dea experienta calumea insa dupa 0.9 cei de la blizzard au scazut nivelul de experienta care il dadeau.
si daca omori cow king care se gaseste intr'un fel de fortareata in secret cow level nu mai poti sa deschizi pe dificultatea respectiva.

http://www.battle.net/diablo2exp/

citeste si tu pe aici

Panaldinho is offline    Reply With Quote
Old 10-05-2007, 16:40   #130 (permalink)
Registered User

salutare

salutare si eu joc pe eurpa am jucat acu 3-4 ani si mam apucat iar miam facut acu vreo saptamana o cold soso e lvl 86 momentan si joc cu blizzard ca main skill, cu ajutorul unor prieteni am strans 8 skillere de cold o amu 3 cold 20 str ...... nightwing cu cold facet 5/5 , coh, hoto 31, 2 soj, manusile magefist, belt snowclas, cizme war traveler, spirit monarch 30, torta, si pe switch un cta 3 cu grim shield. fac damage 11k ...... deocamdata..... mai am de pus si la skilluri.. ce sugestii ma iaveti pt cold soso ? oricum dak vrea cineva sami ceara userul sa vorbim.
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
ps: joc pe ladder si pe mercnear am forty eth, insight eth, andariel visage

ps2: pe non ladder am o assa lvl 90 echipata cu enigma hoto, cta, 2 bk, shako ummed, mara, 9 skillere, torta etc

Last edited by DjKonte; 10-05-2007 at 16:40.. Reason: Automerged Doublepost

DjKonte is offline    Reply With Quote
Old 19-05-2007, 02:10   #131 (permalink)
Om de Afaceri

Sc0rp10's Avatar

Salutare am si eu o problema sunt in ACT-ul III la un Quest pe care nu pot sa-l trec (vezi screenshot). Imi poate spune si mie cineva unde este Sewers din Kurast Bazzaar ca eu am cautat de mi-a venit rau. Ms mult
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	1.JPG
Views:	33
Size:	101.8 KB
ID:	223583   Click image for larger version

Name:	2.JPG
Views:	37
Size:	108.9 KB
ID:	223584  

Afacerile nu sunt sigure cat timp nu sunt incheiate. Drieu La Rochelle

Sc0rp10 is offline    Reply With Quote
Old 19-05-2007, 08:27   #132 (permalink)
Registered User

nttsagat's Avatar

pai asa cum spune si questu in kurast bazaar

nttsagat is offline    Reply With Quote
Old 19-05-2007, 14:20   #133 (permalink)
Om de Afaceri

Sc0rp10's Avatar

pai nu este! crede-ma ca am cautat 30 de min in tot kurast-ul ma gandeam ca este un Sewers ca in Lut Gholein (o trapa deaia subterana)
--------------------
Editare ulterioară
--------------------
s-a rezolvat imi pare rau nu am fost atent

Last edited by Sc0rp10; 19-05-2007 at 14:20.. Reason: Automerged Doublepost

Old 20-05-2007, 14:37   #134 (permalink)
Registered User

nttsagat's Avatar

din cauza asta toata lumea uraste orasul 3... credema e acolo undeva

nttsagat is offline    Reply With Quote
Old 20-05-2007, 21:38   #135 (permalink)
Om de Afaceri

Sc0rp10's Avatar

am gasit, ms mult oricum pentru interes

Old 21-05-2007, 01:04   #136 (permalink)
Registered User

barbar bun

Salut

Cum fac un barbar care sa faca fata pe hell? ma refer la skiluri unde trebuie puse si ce itemuri ar trebui sa ii pun.
eu am un barbar nivel 77 si nu sunt multumit de el pe hell, daca ma puteti ajuta.
Daca stiti si player vs player cum l-as putea face.

Silviu277 is offline    Reply With Quote
Old 21-05-2007, 16:01   #137 (permalink)
Registered User

http://www.battle.net/forums/thread....=1&#post125048

Gasesti aici o gramada de build-uri si link-uri catre alte site-uri cu strategii si date utile.

icsu is offline    Reply With Quote
Old 28-05-2007, 22:58   #138 (permalink)
Om de Afaceri

Sc0rp10's Avatar

era bine daca era vreun Diablo-Helper aici pe forum ca si eu am o gramada de intrebari...

Old 31-05-2007, 08:17   #139 (permalink)
Registered User

Thumper's Avatar

in legatura cu ce? intreaba man. sau citeste in urma ce s-a postat, o sa vezi ca si eu aveam intrebari pe la inceput...
te ajut cu draga inima.
@silviu: man trebuie sa ai grija de la inceput ce si cum imparti acolo printre punctele alea! de exemplu nu poti sa mergi cu acelasi build la pvp sau la grind-uiala dupa iteme! sa nu mai vorbim de stat points si skill points! daca vrei pvp trebuie sa il cresti special pt asta. asta inseamna ca iei barbarul tau de nivel 77, il joci pana la nivel 92 facand sa zicem diablo runs, baal runs, pindleskin runs, cu ocazia asta ai toate sansele sa iti gasesti itemele de build, si dupa aia esti aranjat! nu mai trebuie decat sa iti cresti un barbar de pvp. important este sa iti faci prieteni in joc, si sa si ai incredere in ei. pentru ca spre deosebire de wow in diablo nu ai nici un sistem valabil prin care sa iti poti trimite tie insuti un item. asa ca trebuie sa ai incredere in cineva care sa iti tina itemurile pana intri cu char-ul pt care le-ai grind-uit.
eu va doresc bafta, si daca nu intelegeti intrebati pe aici. ma duc sa joc wow...

Old 19-10-2007, 20:01   #140 (permalink)
Registered User

sal all cand apare diablo 3 sau cum so numi ? contact id mes xn3cro91@yahoo.com

xn3cro is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > RPG > Diablo

Thread Tools

Posting Rules