Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > RPG > Diablo

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 11-07-2008, 12:03   #161 (permalink)

Phasola's Avatar

Quote:
Originally Posted by TheCrusher View Post
Ce ti se pare greu ?
Maggot Lair pe hell e imposibil. Cea mai grea zonă din joc imo.

Quote:
Originally Posted by Sandman View Post
Eu m-am lasat de D2 cand a aparut patch-ul ala (1.11 parca) in care au bagat ladderu' separat si au bagat sinergiile alea, de au distrus barbarul ca clasa.
wat? Sinergiile au fost introduse în 1.10. Cum au distrus barbarul ?

Phasola is offline    Reply With Quote
Old 11-07-2008, 12:17   #162 (permalink)
Registered User

Flame's Avatar

poi rezistente mici, un paladin si o sorceress..si inamici invulnerabili in varii combinatii (cel mai tare a fost unul cold/fire/phisical)..dar e threadul de diablo 3 asa ca...za end

Flame is offline    Reply With Quote
Old 11-07-2008, 13:14   #163 (permalink)
Pervs R me

TheCrusher's Avatar

WTF is sinergii ?

TheCrusher is offline    Reply With Quote
Old 11-07-2008, 14:22   #164 (permalink)
idr
Registered User

De la 1.10 i-au stricat frenzyul la barbar. Greu pe hell, ce faceati pe hell cu sorcerita? Nightmareul fiind prea lejer pentru sorceress cu frozen orb, dar pe H foarte multi sunt imune to cold. Mie pe Hell cel mai tare mi s-a parut Duriel, Hephaisto si bineinteles The ancients.
Pacat ca pe 1.10 nu mai mergeau rejuvurile.

idr is offline    Reply With Quote
Old 11-07-2008, 14:35   #165 (permalink)

Hmmm...Cum au stricat frenzy-ul? In ce fel? Nu de altceva, dar am jucat pe Hell cu un barbar cu frenzy si a fost relativ ok. Greu, dar merge pana la urma.

Dead Ghost is offline    Reply With Quote
Old 11-07-2008, 14:51   #166 (permalink)
idr
Registered User

Pe 1.10? frenzyul nu mai are aceeasi viteza,da leeent sau cel putin in comparatie cu precedentul frenzy. Mie asa mi s-a parut, oricum nu am jucat de mult timp.

Old 11-07-2008, 16:18   #167 (permalink)
Registered User

tas3's Avatar

diablo 2 a murit de la patch-ul 1.10 IMO...1.9 a fost cel mai misto

tas3 is offline    Reply With Quote
Old 11-07-2008, 16:19   #168 (permalink)
Registered User

OMFG.. frate nu ati evoluat?
hellu e f usor

baba joaca cu whirlwind .. sparge tot
paladinu e hammerdin
sorca e blizardita .. cei cu immune to cold ii sparge angajatu
ama e javazonela .. immune light la fel mercu
necro e imba cu bone spear
asasina e cu light traps.. imune iar merc and so on

Meredith is offline    Reply With Quote
Old 11-07-2008, 16:21   #169 (permalink)
Marca Inregistrata

Sandman's Avatar

Quote:
Originally Posted by tas3 View Post
diablo 2 a murit de la patch-ul 1.10 IMO...1.9 a fost cel mai misto
Da, aici iti dau dreptate. Daca nu bagau rahatu' ala de 1.10 cu "imbunatatirile" lu' peste mai jucam D2 inca 1-2 ani... dar asa... m-am lasat la cateva zile dupa ce a aparut patch-ul.
The problem with the world is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?

Sandman is offline    Reply With Quote
Old 11-07-2008, 17:48   #170 (permalink)

altceva's Avatar

Eu tot nu inteleg ce probleme aveti cu sorceress, la imuni cold ai FIRE WALL ftw. Doua unul peste altul, faci dmg mii pe secunda. Si Blizzard ruleaza, Frozen orb nu mai merge din 1.10.
PENTRU COPACI!!!

altceva is online now    Reply With Quote
Old 11-07-2008, 19:17   #171 (permalink)
Registered User

Flame's Avatar

fara suparare da...tu ai jucat jocu' asta (ma refer versiunea asta)? ai vazut ce viteza au monstrii aia imune to cold? fug mai repede decat poate sa dea un paladin cu vengence...fug mai repede decat barbarul cu frenzy. si sorceress e de mamaliga moare din 2 lovituri poate 3. defence 900.
sa nu mai zic ca am la paladin attack rating de 9.8k si abia am hit chance de 70% la unii monstri. si ce faci cand vin aia imune to fire imune to cold? rad aia de zidu tau de foc..tre sa fugi cu ei dupa tine in cercuri prin foc pana mor. si asta e doar actul 1....urmeaza sa o batem pe andariel..ceea ce din experienta zic nu o sa fie greu..drumul pana acolo o sa fie mai greu. Si ce naiba s-a intamplat cu gambel-u? pe hell sa gasesc curele cu 3 defence..pe care dau 30-40k (nu ca ar fi banii o problema) si se intampla foarte des.

Ma rog eu nu zic ca e imposibil..doar ca e mai greu decat imi aduceam eu aminte...am ras la questul ala cu turnul din black marsh de am picat pe jos..era contesa imune to cold, stone skin, extra fast si avea si aura aia care te ingheaza...a fost criminal.

Flame is offline    Reply With Quote
Old 11-07-2008, 20:23   #172 (permalink)
idr
Registered User

Quote:
Maggot Lair pe hell e imposibil
agree :|

Old 11-07-2008, 21:09   #173 (permalink)
Registered User

mai baieti .. voi ati jucat diablo numai pe single?

cum sa joci cu paladinu la vengeance )
sau baba la frenzy

f tare .. nu comentati de patch .. SINERGIILE au fost cea mai buna parte a d2-ului

dati`mi pm`uri sa va zic eu builduri de pvp sau pve

Old 11-07-2008, 21:21   #174 (permalink)
75% apa

Doctor Bonez's Avatar

Mhm. Soarca mea lvl 88 (orb + nova) o cam suge suge grav pe hell. Ce-i drept, nici nu e imbracata cine stie ce. Mie imi plac sinergiile, nu stiu de ce va supara pe voi asa de tare.

"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry
and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams)

Doctor Bonez is offline    Reply With Quote
Old 11-07-2008, 23:39   #175 (permalink)
idr
Registered User

Meredith, nu am jucat niciodata pe bnet, mi se pare ca isi pierde farmecul sa faci level 90 intro zi, nu e acelasi lucru. Pe mine ma tine in suspans ori de cate ori o iau de la 0. Multiplayer am jucat doar coop cu un amic,de la cap la coada. Am avut intro luna 4-5000 de minute vorbite la telefon cu el. Ma gandeam "am 500 min gratis in rds, nu se termina astea,nu are rost sa folosesc skype"

Old 12-07-2008, 12:22   #176 (permalink)
Registered User

pai dak nu joci pe bnet .. nu o sa poti niciodata sa ii descoperi adevaratul potential..

in primu rand ca hellu e imposibil de trecut singur fara iteme .. si itemele alea nu ai de unde sa le iei dak nu termini heluu

cele mai smechere iteme sunt runewords care pe single stai 19438759439 de ani sa faci 1 hoto amarat

asa ca te sfatuiesc sa joci pe bnet sa vezi real gameplay dak nu sa faci lvl 90 intro zi .. ca nu`ti place macar sa faci rost de iteme sa te joci singur :\

Old 12-07-2008, 12:43   #177 (permalink)

Phasola's Avatar

În 1.09 era mult prea uşor Diablo. Am terminat cu toate caracterele în single player fără nici o problemă. Era uşor şi cu players 8.
Îmi place că îşi dau cu părerea cei care n-au jucat niciodată pe battle.net. Găseşti Diablo şi LoD la 5$. Eu zic să încercaţi şi mai vorbiţi după aia .

Old 12-07-2008, 12:56   #178 (permalink)

Pe hell daca ai iteme, nu e asa greu. In niciun caz nu e imposibil, chiar si jucand singur. Ma rog, doar daca gasesti vreun sef care e imun la toate atacurile caracterului tau, at poate sa zicem ca nu ai ce sa ii faci, dar il poti ocoli. . Desi de regula ar trebui sa ai un atac care sa ii ia viata, doar ca o sa stai 100 de ani sa il omori.

Old 12-07-2008, 13:11   #179 (permalink)

Phasola's Avatar

Cu caracterele bazate pe melee e şi mai greu. Toţi monştrii din hell au 50% physical resistance. Ce te faci dacă de aiba ai început şi vezi că îţi trebuie 2 minute să omori un fallen ?

Old 12-07-2008, 13:28   #180 (permalink)

Pai pt asta exista elemental dmg. Toate caracterele au cel putin un skill cu asa ceva, depinde cum le folosesti. Mai putin barbarul, el parca nu are. Dar asta nu inseamna ca nu poti avea iteme cu elemental dmg. Si nu inainte de toate, daca ai dmg fizic enorm, chiar nu mai conteaza rezistenta lor. Doar cu aia imuni la physical dmg, cu aia e mai dificil.

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > RPG > Diablo

Thread Tools

Posting Rules