![]() |
| | #1 | ||
| Guest | Mai fratzilor... nu shtiu catzi din voi la killarit pe Diablo. Eu unul am reushit shi m-au shi facut "Sir Bulwief". E dragutz sa vezi ca te cheama asha. Am inceput acushi pe al doilea nivel de dificultate... Sa va mai zic ce armura mi-a dat Diablo, cand a murit? Mi-e sa nu va ofticatzi... Oricum, parerea mea ca cei 350 Defense points la "Ancient Armour-ul" meu cred ca FUK ceva trebushoara! Muhahahaha!Dar ce pot sa spun este ca nu mi-a fost ushor nici maca cu cele broadsword-uri pe care le aveam. A fost greu... A trebuit sa o tai de doua ori de langa Diablo, ca altfel ma facea pilaf!!! Ce m-a incantat a fost animatzia reushita a personajului... Iar filmele!!!! Maiculitza... Sunt superbe!! Acum sa trecem la partea serioasa a lucrurilor!!! Ce face Blizzard? Ne mai trage in piept shi a doua oara!?? Ca l-oi fi facut eu piure pe Diablo, da' Baal, fratsu', zburda acushi pe campii cu hoardele de scheletzi dupa el! Cat despre saracu' Marius, a gasit ceea ce a cautat!! Eh, asha-i in tenis!! Sunt curios acum cand o sa apara Diablo III. Abia ashtept sa-l joc ![]() ------------------ LO there do I see my father, LO there do I see my mother and my sisters and my brothers, LO there do I see the line of my people, back to the beginning LO they do call to me The bid me take my place among them In the Halls Of Valhalla Where the brave... may live... FOREVER! | ||
| |
| | #2 | ||
| Guest | Pe primul rand se pare ca s-a strecurat o gresheala... A se citi: "l-au killarit pe Diablo" shi nu "la killarit pe Diablo" Apoi in loc de "nici maca cu cele braodsword-uri" a se citi "nici macar cu cele doua broadsword-uri". E totushi ora 2 noaptea aici shi dupa o zi de dat cu sabiile in stanga shi in dreapta mai oboseshte omul!!!! Sa fitzi fericitzi! ------------------ LO there do I see my father, LO there do I see my mother and my sisters and my brothers, LO there do I see the line of my people, back to the beginning LO they do call to me The bid me take my place among them In the Halls Of Valhalla Where the brave... may live... FOREVER! | ||
| |
| | #3 | ||
| Acu, depinde cu ce personaj joci.. daca n-ai rezistance, cele 350 defenceuri sunt cam de kko... | |||
|
| | #4 | ||
| Gasesti ancient armour stiva cind joci pe nightmare - oricum eu nu pot sa le port ca necro pina ajunge la 100 strength cit cere o armura d'aia ma apuca toamna. Mie mi-a dat Diablo un "perfect ruby" printre altele ![]() | |||
|
| | #5 | ||
| Deja l-ati terminat? Cool! Si cat de tare e Diablo? Si cum arata? Ce erou aveai? ------------------ ...and so,locked beyond the gateway of blood, and past the hall of fire, Valor awaits for the hero of light to awaken... | |||
|
| | #6 | ||
| Registered User Join Date: Mar 2000 Location: Bucuresti | Mie mi-a dat o trompeta de sabie cand l-am omorat pe tata'l lor..... Ce-i drept are ea ceva attack pentru o sabie one handed, da' totusi cam putin pentru ce "isprava" am facut .......BTW, care jucati pe net, intrati si voi pe #gamesromania si ne strangem de un party mic, trade-uri si alte chestii. Eventual un mic fight, acolo (o sa ajungem ca aia de la sectiunea "quake", cu dat muku ). | ||
|
| | #7 | ||
| Guest | Tot joku pe normal mi-a dat shituri (a draq ghinion am avut). Pe nightmare s-a skimbat situatia. Totusi n-am vazut nici un Ancient Armor, eu am un blessed treliessed armor cu 290 la armor .. ------------------ Purification through violence ... | ||
| |
| | #8 | ||
| Registered User Join Date: Sep 1999 Location: Bucuresti | Mie mi-a dat niste manusi amarate care le-am vandut imediat. Cred ca urmatorul joc nu se va numi Diablo 3, ci "Baal"
__________________ When you think that we've used all our chances And the chance to make everything right Keep on making the same old mistakes Makes untipping the balace so easy | ||
|
| | #9 | ||
| Registered User Join Date: Feb 2006 | 8 ani si vati primit dorinta, Diablo 3 ![]() Waw nu sa postat aici de 8 ani, fac record ![]() | ||
|
| | #10 | ||
| Nick anterior: SKhan Join Date: Oct 2006 Location: Bucuresti | record gen "The Ultimate Post Hunter" ? :-P
__________________ The girl who replies to the question "What do you want for Christmas?" with "If you loved me, you'd know what I want!" gets an Xbox. End of story. | ||
|
| | #11 | ||
| 8 ani frate...ce repede a trecut timpul. parca ieri fugeam ca disperatul de la scoala ca sa joc Diablo 2.
__________________ | |||
|
| | #12 | ||
| Astia si in 2000 foloseau "k"-uri, pff, shi eu kre kredeam ca e un fenomen nou.
__________________ Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity. A person is never happy except at the price of some ignorance. It is impossible to defeat an ignorant man in argument. | |||
|
| | #13 | ||
| Ba-ţi şi alte recorduri...
__________________ If stupidity got us into this mess why can't it get us out ?! | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|