![]() |
| | #41 (permalink) | ||
|
Propun foarte serios ca de-acum incolo sa nu ne mai obositi cu ispravile voastre de pe pc-ul personal. Daca aveti un Realm Character bazat, poftiti la microfon, daca nu, ce faci voi acolo acasa cand sunteti singuri si va plictisitzi nu ne intereseaza. ![]() PS. Tare faza cu Baronul Munchhausen. ------------------ Andrei [CG] | |||
|
| | #47 (permalink) | ||
|
Bravo, tocmai ai inviat din morti un thread vechi de 8 ani ![]() Amazoana, pe langa Sorceress, sunt cele mai usor personaje de jucat, asta pentru ca de obicei te lupti cu monstrii de la distanta. Si in plus curata cel mai repede harta.... asta daca stii in ce skiluri sa investesti si cum sa-ti distribui punctele in stats. Cele mai usor builduri de jucat sunt amazoanele specializate pe FURY si cele specializate pe STRAFE. Pentru builduri si "how-to" citeste linkul de mai jos: Amazon Build Guides and Other Useful Information - Diablo 3 & Diablo 2 Forums
__________________ GW2 | |||
|
| | #49 (permalink) | ||
|
Avusesem de mult pe b-net o Sorceress de lvl 95 parca, stiu ca m-am chinuit mult sa ajung la 99, insa nu am reusit, si o amazoanca lvl 89... good old times ![]() Trecem la Diablo 3, gata cu 2
__________________ Fear: Our greatest weakness, our biggest strength. The only difference between men is how they use it. | |||
|
| | #51 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2008 |
cred ca am avut vreo 10 caractere (barbari) pe care le-am dus pana pe la niv 40 si ceva; daca faceam unul si bun, eram departe )ma lasam de joc cand ajungeam pe hell partea 4 cu niv 44-45 si nu mai aveam spor nici macar la o broscuta... | ||
|
| | #52 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2008 |
nu stiu daca ma credeti, nici nam cum sa va demonstrez dar am avut necromancer,paladin si barbar peste 200 lvl ( nu mai stiu fiecare fix cat avea ) + plus altele tot asa ca voi 35,55,60 .... :| si am luat virus:| ( aveti de munca cel putin 1 an sa jucati cate 2 ore pe zi minim ) datii bice ![]() si F--14 daca tu zici ca la lvl 99 iti trebuie experienta 3.500.000 sa vezi la 200 cat trebuie faci 1 lvl odata la cateva zile (8-9 zile)
| ||
|
| | #57 (permalink) | ||
|
Fratilor, topicul asta era de acum noua ani, cind lumea levelea si doream sa vedem ce level mai are unul, altul. Sa vii in 2009 si sa spui ca ai avut amazoana lvl 88 pe bnet e... funny rau ![]() Quote:
![]() Cam de atunci nu m-am mai atins de Diablo. Si ce lvl 200 ? Ce-i aia ? Last time I checked, 99 era maxim :P
__________________ Cry "Havoc !" and let slip the dogs of war. | |||
|
| | #59 (permalink) | ||
|
Amazoana lvl 99 pe europa cu 1500 hp si aproape 20k dmg pe guided arrow nick el_muiaII Nu misca nimic hahahahahaha
__________________ Q6600 | 9700 CNPS | Commando | Audigy 2 | Evga GTX 260 | HD103UJ |Enermax liberty 500 W |2x1 Dominator @1000/4-4-4-12 | Antec 900 | 957MB | 5HV2#Siberia | Deathadder | Z5500 | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |