![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Diablo 3 Info and Media Center | Diablo 3 Cinematic Trailer (HD) | Diablo 3 Gameplay Trailer (HD) | Diablo 3 Artwork Trailer (HD) |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #205 (permalink) | ||
| Quote:
aflam maine
__________________ Ignorance is Bliss... | |||
|
| | #206 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2007 | Quote:
De WOLTK stie deja toata lumea . Au anuntat data de lansare tot nu ar avea sens sa faca toata chestia cu splash-ul ala pentru WOLTK . Ar fi aiurea sa zica ca splash-ul ar anunta ceva legat de WOLTK si nu cred ar dezamagi pe multi ......... | ||
|
| | #207 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 Location: Constanta |
Inca pot fi sperante, uite ce zice lumea Aici. "BY THE WAY...Diablo 2 was released June 29th, 2000, Diablo: LoD, June 29th, 2001, now, that's EIGHT years since the first, and SEVEN years since the expansion. NOW, look CLOSELY at the 5th rune, it has 8 little stubs, but 7 lines coming out of those stubs." | ||
|
| | #208 (permalink) | ||
|
Da este exclus sa fie wrath, acesta a fost anuntat deja ia rob pardo a confirmat ca va fi un nou joc: "So you want me to announce the game before our announcement?" he said. "No offense, but I think there's like 300 people here, and I'll be ripped apart by 8000 people there if I pre-announce it - but it's going to be really exciting. I think everybody here will be really excited about the announcement." Ceva Starcraft ... sau Diablo ... sau vreun joc nou ... cine stie, probabil aflam maine la 10 dimineata cand apare ultima imagine ... Five Reasons Why Diablo III Will Be Announced Last edited by mobutu; 27-06-2008 at 11:54.. | |||
|
| | #209 (permalink) | ||
|
Personal, cea mai buna explicatie am auzit-o aici Si cam are logica. Blizz a anuntat ca vor scoate un joc nou ce va fi anuntat maine. Numerele cadrelor din CSS sunt celebrele "Lost numbers". Prea mare coincidenta, deci e clar ca la asta s-au referit. Ultima runa aparuta in splash este o busola vikinga. Lost + viking = Lost vikings, unul dintre primele jocuri scoase de Blizzard. Pe de alta parte, avand in vedere ca in fiecare zi a aparut cate o runa noua pentru una din francizele lor, in oridinea "marimii" acestora. Warcraft > Diablo > Starcraft > Pax Imperia (un joc nelansat care la vremea respectiva a facut mare valva) > The Lost Vikings > ?. Nu m-as mira daca maine ar aparea un simbol din Blackthorne pentru a completa spalsh-ul. Nu cred ca o sa fia anuntat Wotlk, nu ar avea sens. Toata lumea stie de el, stie ca vine anu asta in toamna, de ce ar face asa mare tam-tam pe tema asta? Oricum.. aflam maine
__________________ gamer. real life is just a hobby. | |||
|
| | #210 (permalink) | ||
|
Cu toti stiti imaginea de la wow-europe.com..Check this http://img65.imageshack.us/my.php?im...hv23tk1wk8.jpg ![]() Urma sa fie anuntul la blizconu din vara asta dar se pare ca a fost amanat sau poate nu...Sa vedem ce se mai aude la blizzcon zilele astea..dar eu zic ca asta e jocu ce v-a fi anuntat...Prea dubioase imaginile aparute pe www.wow-europe.com si pe toate siturle blizz + linkul care vi l-am dat. -------------------- Editare ulterioară -------------------- sincer eu sper totusi sa fie alt joc..M`am uitat mai bine pe poza aia...1 runa e din diablo 1 din wow si in 1 din starcraft..si inca 2 care nu le stiu..Sa ne pregateasca blizzu o surpriza un joc nou?ar fi interesant Last edited by zpan; 27-06-2008 at 17:08.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #211 (permalink) | ||
|
Decat aceeasi supa racita si reincalzita mai bine ceva nou. Deci sper sa nu fie Diablo 3 - ci in sfarsit sa se opreasca din "milking the old cows". Ar cam fi vremea sa lanseze o serie noua de jocuri nu sa tot mulga din Diablo-Warcraft-Starcraft.
__________________ ** Sa fim iubitzi !!! ** | |||
|
| | #212 (permalink) | ||
|
Speculatiile abunda, dar nu zice nimeni nimic de vreun joc cu adevarat nou. Si sincer, decat Blackthorne 2 sau Lost Vikings 3, mai degraba un nou Diablo. Pentru ca seria Diablo este cea mai tare chestie facuta de Blizzard, IMHO. Stiu, sunt subiectiv.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #213 (permalink) | ||
|
Eu unul sper sa fie vorba despre Diablo. Am jucat D2 cand aparuse, am facut o pauza cativa ani dupa care m-am apucat iar si-am jucat cam tot anul 2006 si dupa insa ceva mai rar pentru ca timpul nu mi-a mai permis atata libertate. Haioasa "transformarea" din poza pusa de zpan. Am jucat si wow dar nu m-a prins asa cum m-a prins Diablo. Din partea mea, decat sa scoata orice alt joc sau continuare, mai bine sa scoata D3 care este asteptat cu sufletul la gura de multa lume. Quote:
__________________ It's time to burn™ | |||
|
| | #216 (permalink) | ||
| Quote:
2nd Daca v-a aparea Diablo 3 cum credeti ca v-a fi pentru ca eu bag mana in foc ca il vor face gen MMORPG sau ceva in genul GuildWars sa aiba si single player story + online gaming. Voi asta vreti iar un joc de farming? Hack and Slash nu cred ca v-a fi sigur.Acum cativa ani,vreo 2asa cand auzisem prima data de conceptul Diablo 3 cum ca v-a aparea in 2010 se zvonea ca v-a fi urmatorul MMO scos de Blizzard.Intre timp Blizzard North(cei care au lucrat la D1 si D2) s-a spart, au plecat majoritatea si au facut Hellgate London, care seamana foarte mult cu Diablo si e un Hack&Slash. Chiar daca apare Diablo 3 ,cu toate ca nu sunt fan acestui tip de joc, sper sa nu fie MMO.Ar fi o idiotenie sa faca alt MMO si sa nu mai schime putin lore`ul ...swords, axes , maces..bleah .As vrea mai mult un Starcraft MMO dar visez in continuare, pana la urma pe blizz ii intereseaza banii si WoW le-a adus enorm de multi bani , de aici au si acel buget enorm mai mare decat cel al filmului LOTR pentru World of Warcraft - The Movie. P.S am un amic care a fost Diablo addicted si mi-a spus ca acele rune de pe poza ar fi runele din "Chaos Sanctuary" de unde il sumonai pe Diablo. Vedem maine | |||
|
| | #217 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2006 |
O sa vedem ce va iesi si din asta..daca va fi mmo,no way in hell ca o sa il si joc macar,nu sa il si cumpar.Pe mine nu ma prinsese valul mmo,nu imi plac...asta e,fiecare cu ale lui.Dar macar seria diablo sa nu fie batjocorita.Chiar imi placusera foarte mult toate din serie.The king of kings cum ar veni,creme de la creme..sa fie un mmorpg,cred ca mas duce la producatori la usa tinand in mana un shotgun. Diablo III ar fi un concept totusi frumos..inca mai este poveste de spus acolo,mai ales la ce fenomen a fost diablo,si daca ar fi povestea expirata...sa fie si un fel de diablo II upgraded..tot ar avea foarte multi fani Le:Wagram: totuși până unde mai merg mmmorpg,am înțeles wow...fenomenul șamd..dar diablo?..come on.Mă rog din punctul meu de vedere seria diablo ar fi complet ruinată dacă ar ieși ca și un mmorpg.Diablo mmorpg,nu sună straniu,ci sună obscen,mmorpg..dupa mmorpg,hai ceva diferit,altceva,nu iarăși aceeași chestie că deja ne-am săturat Last edited by nosferat; 27-06-2008 at 20:58.. | ||
|
| | #219 (permalink) | ||
|
nu prea pricep de ce lumea are senzatia ca daca apare un mmo (ceea ce e clar ca n-o sa se intample, da' ma rog) "seria va fi ruinata!!! omg!!" Dupa world of warcraft n-o sa mai apara nici un rts warcraft? sau cum? Va fi un diablo nou, care o sa dea capac tuturor clonelor de pana acum si care evident o sa aibe si o componenta multiplayer, dar care nu va fi concurenta pt wow. Blizzard nu sunt tampitzi. | |||
|
| | #220 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2008 |
sunt mari sanse sa fie mmo ca din cate stiu acest gen de joc e in expansiune, iar dupa mare succes wow-lui nu m-ar surprinde ca "Viscol" sa scoate inca unu mmo dar sper totusi sa fie legat de diablo ca ar fii ciudat sa vad un mmo gen starcraft
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|