Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > RPG > Diablo

Notices

Thread Introduction
Diablo 3 Info and Media Center | Diablo 3 Cinematic Trailer (HD) | Diablo 3 Gameplay Trailer (HD) | Diablo 3 Artwork Trailer (HD)

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 14-06-2006, 17:30   #21 (permalink)
Registered User

iooo's Avatar

Quote:
Originally Posted by d46
>Scuze k scriu de atatea ori da in timp ce scriam postul de mai sus am gasit ceva interesant (si oricum daca scriu mult si dau post i-mi da o eroare, cred k e din cauza browser-ului).
>A si chestia noua: "Diablo 3 takes place in heaven. Hell is trying to take it over and it is AWESOME looking ... Imagine the brightness of heaven being taken over by the darkness of hell"
>aici gasiti tot:http://www.megagames.com/news/html/p...blo3demo.shtml

man, cu parere de rau vreau sa iti zic ca stirea este din octombrie 2005, iar la blizcon nu a fost anuntat D3. seria Diablo este nr 1 in topul preferintelor, dupa wow. insa, ideea suna bine, si chiar mi-ar place. astept cu interes D3, insa sunt de acord cu ce au spus antevorbitorii mei: D3 nu va aparea prea curand pt ca :
-in dec 06 va aparea expansion pt WOW ( Burning Crusade ) (dec 06 este presupunerea mea si a mai multora )
-este posibil sa mai apara inca un addon pt WOW, dar nu este garantat. Arthas inca nu apare in joc. el poate fi introdus fie prin patch ca si alte instante pana acum, fie prin add on. presupun ca totul va depinde de profitabilitatea lui BC in timp.
-atata timp cat wow va rula dpdv al incasarilor, nu vor scoate D3. si cred ca D3 va fi tot MMORPG. posibil sa aiba si o parte single player, dar, baza va fi tot MMORPG.

iooo is offline    Reply With Quote
Old 28-06-2006, 21:07   #22 (permalink)
Registered User

T3rr0r's Avatar

Ceea ce a spus Iooo mai jos este adevarat. Niciodata nu o sa-si faca Blizzard-ul singur concurenta...ar fi ceva absurd! asa ca pana la ''expirarea''WoW-ului...va trebui ,cred ,sa mai asteptam mult si bine.

T3rr0r is offline    Reply With Quote
Old 29-06-2006, 04:02   #23 (permalink)
Nick anterior: moonspell

klaus's Avatar

tot asteptam de cativa ani.. sper sa nu mai dureze prea mult

klaus is offline    Send Message via Google Talk to klaus Reply With Quote
Old 11-07-2006, 10:08   #24 (permalink)
d46
Registered User

d46's Avatar

>mai mult ca probabil dupa burning crusade va mai exista un alt expansion, si un altul si ... (ca la lineage), atat timp cat serverele or sa fie full si asta o sa le aduca bani celor de la blizzard. tot ce ne ramane de sperat e sa se sature gameri de wow (mai cativa ani buni), si ca urmatorul joc sa fie diablo III si nu alt cine stie ce mmo (world of starcraft, world of warcraft II, etc), nu ca asta ar fi un lucru rau.

d46 is offline    Reply With Quote
Old 11-07-2006, 10:22   #25 (permalink)
Registered User

numai stiu pe unde citisem cum ca diablo 3 ar fi fost terminat de prin 2003 dar cei din blizzard s-au gandit sa nu il lanseze pentru ca nu li s-a parut "playable" si s-au decis sa il faca de la 0 din nou...

respect pentru ei ca isi permit :P

kuniva is offline    Reply With Quote
Old 11-07-2006, 10:23   #26 (permalink)
Paranoia is natural

well, nu se poate numi concurenta D3. Dincontra, va fi o largire a bazei de jucatori, cunosc destui care nu joaca WoW dar s-ar arunca cu ochii inchisi la un D3.

Dar cred ca va mai dura pana sa il scoata.

AStateOfMind is offline    Reply With Quote
Old 11-07-2006, 12:00   #27 (permalink)
d46
Registered User

d46's Avatar

>ai mare dreptate, eu nu joc wow dar oricand as pune mana pe un d3, la fel ca mai toti prieteni mei, dar din pacate lumea nu se rezuma numai la noi.

d46 is offline    Reply With Quote
Old 11-07-2006, 17:57   #28 (permalink)
Registered User

iooo's Avatar

nu neg ca mi-ar place sa ma mai joc un Diablo, dar wow rullez. si va mai rula multa vreme de aici inainte. pe unul din threadurile de wow, zicea cineva ca San Andreas s-a vandut in 16mil de exemplare. uluitor ! ma intreb ce s-ar intampla daca GTA va face MMO ... wow a reusit sa prinda si sa tina atat de mult pentru ca a fost dezvoltat in permanenta. cei mai vechi jucatori, stiu cat de mult s-a schimbat. de exemplu, sotia mea, a facut o pauza de cateva luni de wow, acum nu prea mai stia multe chestii. tendinta de acum incolo a industriei de gaming este MMO. bineinteles ca vor exista inca jocuri single player sau multplayer de lan, dar putine vor cu adevarat bune. sa ne indreptam atentia un pic catre EA-Games. ei fac jocuri comerciale, le lanseaza pe banda rulanta. daca ne uitam la calitatea jocurilor EA, si la modul in care evolueaza ele, vom observa ca marile diferente apar la cativa ani. celelalte sunt doar imbunatatite vag ca engine, cu o grafica mai spilcuita, dar in principiu acelasi joc. seria NFS a avut varful cu Porsche ( imo ), Underground este un arcade. diferentele intre diferitele versiuni de UG sunt doar la harti, si customizari ale masinii. mecanica este aceeasi. nici Chrome nu va fi altfel din pacate.
sa revenim la Blizz. cand a inceput Blizz sa aiba succes cu jocurile Online ? de la StarCraft incoace, blizz a avut laddere care au incurajat jocul online, pe serevrele blizz mai degraba decat in lan. Diablo 2 si LOD au avut si ele foarte multi jucatori online ( inlusiv eu ) . Warcraft 3 si FT la fel. era timpul pt o schimbare si a aparut WOW. dupa cum vedeti, Blizz evolueaza ! ce va face sa credeti ca vor reveni la SP ? Starcraft Ghost e cu totul altceva. este SP, dar, Ghost a fost destinat consolelor. aia in ultima perioada s-a vorbit de o portare a lui pe PC. de ce a fost oprit ? Blizz stie. banuiesc ca nu au fost multumiti de asptecte ale gameplayului, modificari diverse... sau poate a fost oprit de tot. Sunt multe FPS-uri bune in acest moment pe piata, baietii de la CryoTeam fac o treaba excelenta cu engyne-ul lor. Q4 si Doom au fost doar pt nostalgigi si fani, destul de slabe in comparatie cu copncurenta. FEAR - inovativ, am un prieten care l-a jucat chiar daca se caca pe el de frica
Universul Diablo a prins si asteapta sa fie exploatat. insa, in acest moment, nu au nevoie sa scoata un RPG pt PC . asa cum am zis mai sus, BC NU il va aduce si pe Arthas, deci, e loc de muuuuulta joaca pe BC . Ati vazut acum ca wow s-a ieftinit. exact pt a atrage mai multi jucatori. BC va costa probabil cat a fost wow la inceput, aprox 200 RON. pana la urma, ne place sau nu, gaming e o mare industrie care trage dupa el dezvoltarea hardware dar si software. uitati-va la evolutia placilor video. e o adevarata nebunie ce se intampla acum pe piata. 8 placi video pe un sistem pt gaming ! o_O jeez, oare ce fac cu atata putere de calcul ?!?
asa ca, pana una alta, abia astept patch-ul 1.12 cu schimabrile rogului si apoi BC.

Old 11-07-2006, 18:11   #29 (permalink)
Fyl

Fyl's Avatar

ca sa scoti un joc de genul D3 trebuie sa investesti pe linga bani citiva ani de lucru, mi se pare putin probabil sa te apuci de el doar cind WoW e pe duca, risti sa ai o gaura de profit destul de lunga ... parerea mea e ca daca au decis intr-adevar sa scoata un D3, deja s-au apucat de el

Fyl is offline    Reply With Quote
Old 12-07-2006, 01:05   #30 (permalink)
Registered User

loooooooool wow pe duca....doamne pe ce lume traiesti ? ))) 2 MILIARDE de dolari pe an PROFIT numai din wow ce iti zice ???????

kuniva is offline    Reply With Quote
Old 12-07-2006, 10:43   #31 (permalink)
Registered User

iooo's Avatar

kuni, citeste tot mai. cand o fi wow pe duca ( peste f-o 100 de ani ) o sa se faca si D3

Old 12-07-2006, 11:47   #32 (permalink)
Paranoia is natural

well, un anunts de ceva timp, poate un an, la blizz pe site, se referea la angajarea unui art director sau asha ceva pentru dezvoltarea unui RPG, sa aibe experienta in universul Diablo 1,2, sa aibe experienta in dezvoltarea RPG-urilor si ... minima experienta in dezvoltarea de MMORPG.

Pot sa pun pariu ca D3 este in lucru, si pot sa "ghicesc" si o data de aparitie: un an, poate un an jumatate, maxim doi, dupa BC. Cred ca va fi anuntat DUPA ce BC se va fi vandut binishor (4-5 luni de la lansare).

Old 12-07-2006, 11:56   #33 (permalink)
Cursed to Solitude

Magicwithin's Avatar

@astateofmind
pot sa pun pariu ca primul val de cutii de bc se va vinde inainte de a fi puse in magazin, asa ca e irelevant ceea ce zici tu, daca ar fi sa zica ceva de el, vor zice dupa 1 luna maxim, sau dupa ce vor scoate al 2-lea, al 3-lea val de cutii bc, spre ex bc a fost anuntat dupa al doilea val de cutii de wow.
daca este in lucru sau nu e irelevant, toata chestia e cand va fi scos, ce tip de joc va fi, mmo sau nu, se vor risca sa nu il faca mmo, va fi platit ,daca da cat va fi?, alte intrebari si-ar avea rostul, seria avand un foarte mare success, jocul va fi facut dar nu se stie cand, orisicum din punct de vedere lore, cel al d2-ului e considerabil mai mic decat cel al warcraft-ului, deci content mult mai slab din punctul asta de vedere.

Magicwithin is offline    Reply With Quote
Old 12-07-2006, 12:08   #34 (permalink)
Paranoia is natural

magic, e FOARTE relevant, daca anunta INAINTE de a aparea BC ca scot D3 in 6 luni, ghici ce se va intampla .

Da, vanzarile de BC vor fi MARI chiar de la inceput, dar eshti sigur ca TOTI ishi vor cumpara BC in prima zi? Eu unul sunt sigur ca nu toti, so, blizz va aloca o marja de cateva luni inainte de a anunta D3. Daca urmareshti forumurile, sunt destui care sunt pissed off si vor ashtepta reactii, recenzii, etc la adresa BC inainte de a-l cumpara.

Eu unul daca ash afla ca apare D3 in scurt timp NU m-ash atinge de BC.

Old 12-07-2006, 12:20   #35 (permalink)
Registered User

doro69's Avatar

poate o sa vedem o contopire intre wow si D3 in curand.. deja incepe cu BC, socketed items...

doro69 is offline    Reply With Quote
Old 12-07-2006, 12:24   #36 (permalink)
Cursed to Solitude

Magicwithin's Avatar

relevant nu are grad de comparatie q.q
iar pe deasupra eu ma refeream la anuntarea lui, DUPA aparitia bc, mai citeste postul o data.
@doro69 lore-ul e foarte diferit, se pot imprumuta unele chestii dar nu se poate vorbi despre o contopire a celor 2.

Old 12-07-2006, 12:26   #37 (permalink)
Paranoia is natural

eh, au inceput mai demult, wirt's third leg? i mean, wtf? Dar nu prea sunt compatibile cele 2 universuri. Sau ... poate le fac ei cumva, hmmm, no, not god ideea.

Magic da, si ti-am spus si de ce nu s-ar face IMEDIAT dupa, ci si-ar aloca o oarecare marja (3-4 luni zic eu). Cum spuneam, multi vor ashtepta o perioada de timp, poate chiar destul de mare, inainte de a cumpara BC DUPA aparitie.

Old 12-07-2006, 13:18   #38 (permalink)
Cursed to Solitude

Magicwithin's Avatar

nu cred ca multi vor astepta, vor fi foarte putini, va fi aceesi frenezie ca si in mom aparitiei wow-ului prorpiuzis. gandeste-te ca desi guildele mari si puternice se plang tot alea vor fi cele care vor sari sa cumpere nou content si asa mai departe, eu zic ca ar fi bine sa iti faci un preorder, ca sa fii sigur ca o sa il ai pastrat

Old 12-07-2006, 13:28   #39 (permalink)
Paranoia is natural

Iti scapa ceva: in momentul aparitiei WoW propriuzis NU au avut instant 7 milioane de subscriberi.

La fel va fi si cu BC, in momentul aparitie NU toti cei 7 milioane de jucatori ishi vor cumpara INSTANT BC. Va fi un nucleu care va cumpara instant BC, poate 1 milion, dar daca te ashtepti ca toti sa faca preorder, te insheli. Plus, e ashteptat si LOTRO. Destui din guilda mea ar fi dispusi sa incerce si LOTRO - multi au incercat si DDO, dar s-au intors repede. So, sunt destul de multi factori de luat in calcul. Iti garantez ca eu unul nu o sa il iau din prima zi.

Old 12-07-2006, 15:04   #40 (permalink)
Registered User

iooo's Avatar

iti garantez ca voi face tot posibilul sa il iau din prima zi atat eu cat si prietenii mei. si apoi ne facem toti draenai warrs

Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > RPG > Diablo

Thread Tools

Posting Rules