![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Diablo 3 Info and Media Center | Diablo 3 Cinematic Trailer (HD) | Diablo 3 Gameplay Trailer (HD) | Diablo 3 Artwork Trailer (HD) |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #641 (permalink) | ||
|
"Q: Do you want to make new villains? A: Yes and no. There are some new ones. There are seven lesser evil demons, and some are not accounted for that may be introduced." Heh, dupa cum suspectam, va trebui sa batem cele 7 pacate "incarnated".
__________________ Great minds discuss ideas; Average minds discuss events; Small minds discuss people. | |||
|
| | #642 (permalink) | ||
|
Indiferent daca va fi la inaltimea asteptarilor gamerilor mai vechi sau nu eu il voi juca. Macar de dragul noptilor pierdute cu I si II. Nu am sa uit cand am jucat primul Diablo in '97 si vizionam clipul de introducere cu acel corb. Sunt sigur ca va fi mai mult decat mediocru. Spre numai sa nu ma simt ca in Titan Quest. aaa si sper sa nu lipseasca paladinul...the knight in shining armor...
__________________ TANSTAAFL-There Ain't No Such Thing As A Free Lunch Last edited by Sir Andrew; 07-07-2008 at 15:41.. | |||
|
| | #643 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 |
Nu stiu ce v-a place asa mult paladinul,pe mine nu m-a atras niciodata, de aia nici nu am jucat cu el.
__________________ Vand Daewoo Cielo | ||
|
| | #648 (permalink) | ||
| Quote:
Necromancerul mi s-a parut cea mai usoara, odata ce aveai Revive era floare la ureche. In Diablo3, WitchDoctor-ul mi se pare o clasa foarte asemanatoare cu necro-ul din D2, nu stiu daca o sa mai avem necro in D3, vom vedea... P.S. mi-am instalat in weekend Diablo2, a fost prea mare tentatia
__________________ Cum spunea o colega: "L-am modificat in asa fel incat de acum asa o sa fie." | |||
|
| | #652 (permalink) | ||
| Quote:
poate te ajuta. @Phasola - nu zic ca n-o sa fie, dar mi se pare amuzant sa discutam despre expansion-ul unui joc care nici data de aparitie nu o are anuntata
__________________ they see me postin' they hatin' patrollin', they tryin' to catch me replyin' dirty | |||
|
| | #654 (permalink) | ||
| Paranoia is natural Join Date: Nov 2000 Location: Bucuresti | Quote:
__________________ Those people who think they know everything are a great annoyance to those of us who do. | ||
|
| | #658 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Life...is like a box of chocolates. A cheap, thoughless, perfunctoral gift that no one ever asks for. Unreturnable because all you get back is another box of chocolates. | |||
|
| | #659 (permalink) | ||
| Join Date: Jul 2001 |
Mandea, il poti juca in fereastra de 800x600. Desi eu acum il joc pe un tv-lcd de 32" (720P insa), full screen, cu aspect ratio corect (adica nelatit), si arata bine, asa cum mi-l aminteam de cand l-am jucat ultima data pe un CRT. Chiar am fost surprins de cum se vede, sincer. De asemenea, l-am vazut la un prieten pe un 22", full screen, si arata la fel de bine. Ma rog, poate oi fi tu mai pretentios, nu stiu. Depinde acum si de cum face monitorul interpolarea, cat de buna este. | ||
|
| | #660 (permalink) | ||
| Quote:
) ci ca sa il joci intr-o fereastra de 800x600, evitînd in felul asta resize-ul pe care il face LCD-ul rezolutiei jocului in full-screen (din cauza asta ai imaginea 'blurry' si se vede nasol).
__________________ they see me postin' they hatin' patrollin', they tryin' to catch me replyin' dirty | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|