Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > RPG > Diablo

Notices

Thread Introduction
Diablo 3 Info and Media Center | Diablo 3 Cinematic Trailer (HD) | Diablo 3 Gameplay Trailer (HD) | Diablo 3 Artwork Trailer (HD)

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 07-07-2008, 17:26   #661 (permalink)
forever yellow skies

rakware's Avatar

Baga-mi-as, am licenta pe 10 Iulie si n-am invatat nimic, dar am Hammerdin lvl 86 ladder
GODDAAAMMMITT!

rakware is offline    Reply With Quote
Old 07-07-2008, 18:27   #662 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by !nsomnia View Post
chestia aia nu-ti foloseste ca sa joci D2 in 1600x1200 (lol ) ci ca sa il joci intr-o fereastra de 800x600, evitînd in felul asta resize-ul pe care il face LCD-ul rezolutiei jocului in full-screen (din cauza asta ai imaginea 'blurry' si se vede nasol).
te inseli, in cazul meu. nu de asta se vede nasol la mine, mie mi s-a parut urat d2 de la aparitie, in sensul ca prea spalacite texturile, ca sa aiba cerinte mici de sistem. faptul ca il joc in fereastra in 800*600 nu schimba cu mai nimic (schimba dar e irelevant). monitorul meu face destul de bine interpolarea asta, nu de asta ma plangeam eu. ideea e ca de la d2 pana acuma am mai jucat alte jocuri de genul cu o grafica mult mai buna, asa incat doar gameplay-ul ma mai poate atrage.
eu am o teorie cu durata de viata la jocuri. asta si-a trait-o, e timpul pt unul mai nou si mai bun. asa ca sa vina d3

Mandea is offline    Reply With Quote
Old 07-07-2008, 19:34   #663 (permalink)

Phasola's Avatar

Quote:
Originally Posted by rakware View Post
Baga-mi-as, am licenta pe 10 Iulie si n-am invatat nimic, dar am Hammerdin lvl 86 ladder
GODDAAAMMMITT!
Ai eni ?

Phasola is offline    Reply With Quote
Old 07-07-2008, 19:37   #664 (permalink)
Registered User

Blue Max's Avatar

Sa vina, sa vina... il asteptam cu totii de 8 ani (timp in care l-am jucat si rejucat de nenumarate ori, cu tot cu cele cateva mod-uri care au meritat sa fie instalate pe hdd, si aici ma refer in special la Eastern Sun) insa pana atunci mai merge inca f. bine cate un D2 oricand... mai ales ca eu abia acum l-am luat original si-l joc pe Bnet... pacat doar ca nu prea ma am cu "regulile" de pe acolo si joc mai mult singur... nu prea cunosc nici "argoul" de specialitate... daca cineva mi-ar putea recomanda un mic "ghid" i-as fi recunoscator...

Blue Max is offline    Reply With Quote
Old 07-07-2008, 21:23   #665 (permalink)

Dad Savage's Avatar

Quote:
Originally Posted by Blue Max View Post
Sa vina, sa vina... il asteptam cu totii de 8 ani (timp in care l-am jucat si rejucat de nenumarate ori, cu tot cu cele cateva mod-uri care au meritat sa fie instalate pe hdd, si aici ma refer in special la Eastern Sun) insa pana atunci mai merge inca f. bine cate un D2 oricand... mai ales ca eu abia acum l-am luat original si-l joc pe Bnet... pacat doar ca nu prea ma am cu "regulile" de pe acolo si joc mai mult singur... nu prea cunosc nici "argoul" de specialitate... daca cineva mi-ar putea recomanda un mic "ghid" i-as fi recunoscator...
Arreat Summit

Dad Savage is offline    Reply With Quote
Old 07-07-2008, 21:29   #666 (permalink)

Phasola's Avatar

Quote:
Originally Posted by Blue Max View Post
http://battle.net/diablo2exp/
http://forums.d2jsp.org/index.php?sh...=14055158&f=87
http://strategy.diabloii.net/

Phasola is offline    Reply With Quote
Old 07-07-2008, 21:33   #667 (permalink)
forever yellow skies

rakware's Avatar

Quote:
Originally Posted by Phasola View Post
Ai eni ?
nu cojones ca m-am reapucat ca si tine, dupa reclama la d3

Old 07-07-2008, 22:39   #668 (permalink)
Registered User

omfg .. intro zi faci lvl 90 cu orice char

Meredith is offline    Reply With Quote
Old 08-07-2008, 09:46   #669 (permalink)
Registered User

Dexter[Smurfz]'s Avatar

Cum faci tu de unu singur lvl90 ??

Dexter[Smurfz] is offline    Send Message via Xfire to Dexter[Smurfz] Reply With Quote
Old 08-07-2008, 09:48   #670 (permalink)
75% apa

Doctor Bonez's Avatar

Cine a zis ca de unul singur? E vorba de battle.net.

"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry
and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams)

Doctor Bonez is offline    Reply With Quote
Old 08-07-2008, 09:53   #671 (permalink)
forever yellow skies

rakware's Avatar

Cine a zis ca scopul era sa fac 90? am vrut sa ma joc, sa-mi fac de cap cu rune words si mf runs A fost fun, 10 iulie se apropie Si e cam greu sa faci rost de eni acum, dupa ladder reset, fara sa bagi bani in joc sau fara sa ai prieteni ajutatori

Old 08-07-2008, 15:14   #672 (permalink)
Paladin

Sir Andrew's Avatar

Ma...nu vad eu bine sau e prezenta grafica cel shader in D3? nu ma pricep f bine ce sa zic, insa asa pare.

Last edited by Sir Andrew; 08-07-2008 at 15:48..

Sir Andrew is offline    Reply With Quote
Old 08-07-2008, 15:41   #673 (permalink)

Dad Savage's Avatar

Quote:
Originally Posted by Sir Andrew View Post
Ma...nu vad eu bine sau e prezenta grafica cell shader in D3? nu ma pricep f bine ce sa zic, insa asa pare.
cam tarziu,cam tarziu

Dad Savage is offline    Reply With Quote
Old 08-07-2008, 15:43   #674 (permalink)
Paladin

Sir Andrew's Avatar

se pare ca e la moda. primul joc a fost XIII prin 2003.

Old 08-07-2008, 15:44   #675 (permalink)
Registered User

PigBrother's Avatar

WTF is cell shading? Sau este vorba de cel shading?

PigBrother is offline    Reply With Quote
Old 08-07-2008, 15:48   #676 (permalink)
Paladin

Sir Andrew's Avatar

fa si tu abstractie, ca nu-i sfarsitul lumii. ai inteles ideea. ma gandeam si eu la inchisoare, celule ...

Old 08-07-2008, 15:49   #677 (permalink)
Registered User

Corect ese cel shading. Acu` nu stiu ce coace in mintea baietului.

http://en.wikipedia.org/wiki/Cel-shaded_animation

Atrium is offline    Reply With Quote
Old 08-07-2008, 15:58   #678 (permalink)

Eh, asa poti sa spui ca si WoW e cel shading...Oricum ce conteaza.

Dead Ghost is offline    Reply With Quote
Old 08-07-2008, 16:19   #679 (permalink)
forever yellow skies

rakware's Avatar

Nu poti sa spui de wow ca e cel shaded doar pentru ca este un environment cartoonish, trebuie sa fie sketchy like un pic ca s-o dea in cel shade.
Ca exemplu asa ceva http://farm2.static.flickr.com/1279/...9c48b176_o.jpg

Old 09-07-2008, 04:26   #680 (permalink)
Far Beyond Driven

yWAn's Avatar

Nici nu stiu de unde sa incep,probabil ca cu inceputul ar fi perfect.

Diablo2 a fost,cel putin pentru mine,cel mai frumos,jucat,memorat,adorat,etc dintre toate jocurile pc jucate de mine.

Nimic nu se asemana cu acest joc(eu nejucand diablo1),facand acest joc un univers fantastic,precum o carte buna de aventuri.Jocul in sine(pe single player,net in 2000 nu prea era accesibil decat pe dial-up) incredibil de fascinant si de atractiv,precum este wow azi,din cate imi spun persoanele care-l joaca.

Faptul ca simteam mereu o permanenta amenintare iminenta,in toate orasele,mai ales in 4,facea single-player-ul o bijuterie.Mai ales sa-l joci cand afara este ploaie grea,cu tunete si fulgere,si eu sa stau in oras tot pe ploaie cu frica-n oase facea jocul unic.Sau cum stateam in fiecare oras sa se faca noapte ascultand muzica,si vorbind cu toti din oras,iesind ca sa-si schimbe gossip-ul.Magic.

Despre muzica nu am cuvinte sa o descriu,cred ca este cea mai frumoasa muzica auzide de urechile mele vreodata,chiar si acum ascult ost-ul cu aceeasi placere.

Cand am inceput sa-l joc pe net vraja aceasta parca s-a dus,si nu mai eram atent la detalii,de poveste nici nu se mai punea problema,fugeam mereu dupa xp in cow si ball-run-uri,facand jocul plictisitor,repetitiv si fara scop.

Cand jucam in single si gaseam un obiect de set,unic,epic,etc ma bucuram imens si imi faceam imediat back-up la caracter,vremuri.

Acum ca am vazut ca jocul meu preferat o sa aiba o continuare nu ma face decat foarte entuziast,desi au trecut 8 ani de atunci,si mi-a mai crescut mintea,si nu mai pun botul la toate jocurile,tot simt acel fior de dor,de acel single player "singur in munti" impotriva tuturor,cum zice un prieten,ma face sa cred ca single-player-ul o sa fie bestial,si nici un multi-player nu o sa-l egaleze vreodata.

Trecand la detalii tehnice,jocul arata exact asa cum ar trebui sa arate,facandu-l sa arate ca diablo2,cu grafica mult imbunatatita,cred ca daca iesea 3d in alta perpectiva,sau ca alta jocuri,nu mai avea acel farmec.Fizica arata foarte bine,la fel si atmosfera,pe mine nu ma deranjeaza atat culorile,desi sunt convins ca o sa fie un pic mai intunecat,cum se si cere.(vezi terrani din starcraft 2 acum fata de primul anunt).

Desi sunt constient ca o sa fie 2 ani pe putin de asteptat,sunt convins ca o sa merite suta la suta,la fel ca in cazul starcraft2,care se contureaza din ce in ce mai bine,si din privinta faptului ca blizzard asculta de fani.

Toate aceste analize pe ce am vazut in gameplay,legat de culori,de inventar,etc nu mi se par necesare,cel putin in acest moment.

Mai tineti minte cand au anuntat diablo2 cata moneda se batea despre cum o sa fie,cum ar trebui sa arate,blizzard fa-l mai sumbru,etc?Sa nu mai vorbim despre interactiunea blizzard-fani legate de conturarea jocului.Zero in ambele cazuri,sau undeva pe acolo.

Asa ca de ce sa nu-i lasam sa-si faca treaba si vedem noi porma.Pana acum blizzard nu m-a dezamagit deloc,nici macar in cazul warcraft3,cand se zicea pe atunci ca o sa fie o deceptie,ca e 3d,colorat,cu eroi,etc.A fost o bijuterie,la fel ca toate jocurile din arsenalul blizzard.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	diablo3tribute.jpg
Views:	194
Size:	658.3 KB
ID:	364020  

Last edited by yWAn; 09-07-2008 at 06:25..

yWAn is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > RPG > Diablo

Thread Tools

Posting Rules