![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Diablo 3 Info and Media Center | Diablo 3 Cinematic Trailer (HD) | Diablo 3 Gameplay Trailer (HD) | Diablo 3 Artwork Trailer (HD) |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #662 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | Quote:
eu am o teorie cu durata de viata la jocuri. asta si-a trait-o, e timpul pt unul mai nou si mai bun. asa ca sa vina d3 | ||
|
| | #664 (permalink) | ||
|
Sa vina, sa vina... il asteptam cu totii de 8 ani (timp in care l-am jucat si rejucat de nenumarate ori, cu tot cu cele cateva mod-uri care au meritat sa fie instalate pe hdd, si aici ma refer in special la Eastern Sun) insa pana atunci mai merge inca f. bine cate un D2 oricand... mai ales ca eu abia acum l-am luat original si-l joc pe Bnet... pacat doar ca nu prea ma am cu "regulile" de pe acolo si joc mai mult singur... nu prea cunosc nici "argoul" de specialitate... daca cineva mi-ar putea recomanda un mic "ghid" i-as fi recunoscator...
__________________ My BF2 user = BlueMax.BaiaMare | |||
|
| | #665 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Nikon D700 | Nikon D40 | Nikon 24-70mm f/2.8 | Sigma 50mm f/1.4 Cumpar Diablo Battle Chest [Vând] Nikon 18-70mm f/3.5-4.5 | |||
|
| | #666 (permalink) | ||
| Quote:
http://forums.d2jsp.org/index.php?sh...=14055158&f=87 http://strategy.diabloii.net/
__________________ If stupidity got us into this mess why can't it get us out ?! | |||
|
| | #671 (permalink) | ||
|
Cine a zis ca scopul era sa fac 90? am vrut sa ma joc, sa-mi fac de cap cu rune words si mf runs A fost fun, 10 iulie se apropie Si e cam greu sa faci rost de eni acum, dupa ladder reset, fara sa bagi bani in joc sau fara sa ai prieteni ajutatori
__________________ Jesus He knows me, and He knows I'm right! | |||
|
| | #673 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ Nikon D700 | Nikon D40 | Nikon 24-70mm f/2.8 | Sigma 50mm f/1.4 Cumpar Diablo Battle Chest [Vând] Nikon 18-70mm f/3.5-4.5 | |||
|
| | #677 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2008 |
Corect ese cel shading. Acu` nu stiu ce coace in mintea baietului. http://en.wikipedia.org/wiki/Cel-shaded_animation | ||
|
| | #679 (permalink) | ||
|
Nu poti sa spui de wow ca e cel shaded doar pentru ca este un environment cartoonish, trebuie sa fie sketchy like un pic ca s-o dea in cel shade. Ca exemplu asa ceva http://farm2.static.flickr.com/1279/...9c48b176_o.jpg
__________________ Jesus He knows me, and He knows I'm right! | |||
|
| | #680 (permalink) | ||
|
Nici nu stiu de unde sa incep,probabil ca cu inceputul ar fi perfect. Diablo2 a fost,cel putin pentru mine,cel mai frumos,jucat,memorat,adorat,etc dintre toate jocurile pc jucate de mine. Nimic nu se asemana cu acest joc(eu nejucand diablo1),facand acest joc un univers fantastic,precum o carte buna de aventuri.Jocul in sine(pe single player,net in 2000 nu prea era accesibil decat pe dial-up) incredibil de fascinant si de atractiv,precum este wow azi,din cate imi spun persoanele care-l joaca. Faptul ca simteam mereu o permanenta amenintare iminenta,in toate orasele,mai ales in 4,facea single-player-ul o bijuterie.Mai ales sa-l joci cand afara este ploaie grea,cu tunete si fulgere,si eu sa stau in oras tot pe ploaie cu frica-n oase facea jocul unic.Sau cum stateam in fiecare oras sa se faca noapte ascultand muzica,si vorbind cu toti din oras,iesind ca sa-si schimbe gossip-ul.Magic. Despre muzica nu am cuvinte sa o descriu,cred ca este cea mai frumoasa muzica auzide de urechile mele vreodata,chiar si acum ascult ost-ul cu aceeasi placere. Cand am inceput sa-l joc pe net vraja aceasta parca s-a dus,si nu mai eram atent la detalii,de poveste nici nu se mai punea problema,fugeam mereu dupa xp in cow si ball-run-uri,facand jocul plictisitor,repetitiv si fara scop. Cand jucam in single si gaseam un obiect de set,unic,epic,etc ma bucuram imens si imi faceam imediat back-up la caracter,vremuri. Acum ca am vazut ca jocul meu preferat o sa aiba o continuare nu ma face decat foarte entuziast,desi au trecut 8 ani de atunci,si mi-a mai crescut mintea,si nu mai pun botul la toate jocurile,tot simt acel fior de dor,de acel single player "singur in munti" impotriva tuturor,cum zice un prieten,ma face sa cred ca single-player-ul o sa fie bestial,si nici un multi-player nu o sa-l egaleze vreodata. Trecand la detalii tehnice,jocul arata exact asa cum ar trebui sa arate,facandu-l sa arate ca diablo2,cu grafica mult imbunatatita,cred ca daca iesea 3d in alta perpectiva,sau ca alta jocuri,nu mai avea acel farmec.Fizica arata foarte bine,la fel si atmosfera,pe mine nu ma deranjeaza atat culorile,desi sunt convins ca o sa fie un pic mai intunecat,cum se si cere.(vezi terrani din starcraft 2 acum fata de primul anunt). Desi sunt constient ca o sa fie 2 ani pe putin de asteptat,sunt convins ca o sa merite suta la suta,la fel ca in cazul starcraft2,care se contureaza din ce in ce mai bine,si din privinta faptului ca blizzard asculta de fani. Toate aceste analize pe ce am vazut in gameplay,legat de culori,de inventar,etc nu mi se par necesare,cel putin in acest moment. Mai tineti minte cand au anuntat diablo2 cata moneda se batea despre cum o sa fie,cum ar trebui sa arate,blizzard fa-l mai sumbru,etc?Sa nu mai vorbim despre interactiunea blizzard-fani legate de conturarea jocului.Zero in ambele cazuri,sau undeva pe acolo. Asa ca de ce sa nu-i lasam sa-si faca treaba si vedem noi porma.Pana acum blizzard nu m-a dezamagit deloc,nici macar in cazul warcraft3,cand se zicea pe atunci ca o sa fie o deceptie,ca e 3d,colorat,cu eroi,etc.A fost o bijuterie,la fel ca toate jocurile din arsenalul blizzard.
__________________ "Don't regret the rules I broke,when I die bury me in smoke." - Philip Anselmo Last edited by yWAn; 09-07-2008 at 06:25.. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|