![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Diablo 3 Info and Media Center | Diablo 3 Cinematic Trailer (HD) | Diablo 3 Gameplay Trailer (HD) | Diablo 3 Artwork Trailer (HD) |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #721 (permalink) | ||
|
Petitia aia e o tampenie scoasa de frustrati cu prea mult timp liber. Oameni care se incalta cu fesul dar sunt greuceni cand vine vorba de criticat. O sa fie viteji d-astia tot timpul, acum doar au mai multa libertate de exprimare... bravo lor. Blizzard aproape ca dicteaza in toate genre-urile pe care le ating si totusi inca se gasesc unii care cred ca ei sunt mai cu mot. Ce mi se pare interesant este ca multi din astia or sa se bata pe burta la sfarsit, cand va fi iesit jocul si o sa zica: ati vazut bah daca am facut noi petitie, ca a iesit cum trebuie pana la sfarsit. Jesus. Mie imi place ce am vazut in trailer. Stiu ca e early, ca e doar un demo level, ca probabil o sa mai existe modificari... Dar daca jocul final o sa arate asa eu ma declar multumit. Personal mi se pare foarte tare ca inca exista o astfel de companie de jocuri, de la care ma pot astepta garantat la un produs bun. Go blizz.
__________________ Great minds discuss ideas; Average minds discuss events; Small minds discuss people. | |||
|
| | #722 (permalink) | ||
|
Criticile se fac pe ce au aratat ei in demo. Pe de-o parte e bine ca au aratat din timp ce au facut, sunt sigur ca acum indreapta o mie de chestii in urma feedback-ului. Pe de alta parte e rau, pentru ca daca aveau si scene din zonele mai apropiate de final, puteau sa arate 1 minut acolo cum se vede si in felul ala. Dar am o vaga banuiala ca pana la sfarsit jocul o sa arate cartoonish si plin de mov si intuneric albastru. Cei care spuneti ca jocul nu are nimic din WoW, uitati-va mai bine. TOTUL e din WoW, ffs! Arhitectura in general, cu zidurile, statuile, coloanele, dungeonurile, si tot ce-au mai aratat pe-afara. Monstri mari, foarte mari, uber mari care nu incap in ecran. Inventarul. Felul cum arata caraterele, exact luate din WoW, cu arme luate tot de-acolo. Poate ca nu e ATAT de viu colorat cum e WoW, dar asa cum am zis, e copy/paste de acolo in Diablo 3. Nu este stilul realistic cum era in Diablo 2, (vezi si Titan Quest), ci este stilul Warcraft, cu perspective exagerate in arhitectura, cu multe stroke-uri si linii de contur, cu texturi curate si stralucitoare, ca-n Warcraft, respectiv WoW. Oricat de pripita poate fi o critica pe baza unui gameplay trailer, gestul celor care au facut petitia (si al celor care au semnat-o) este de admirat pentru ca arata ca sunt fani ai universului Diablo in mod special, si ca vor ca jocul lor sa nu fie o variatie de WoW. Pe langa poveste si gameplay, Diablo (si 1 si 2) sunt niste jocuri cu un feeling excelent, feeling pe care ti-l da ambientul in care te afli si modul in care caracterul tau evolueza in mediul respectiv. Cu toate astea, feelingul din Warcraft este cu totul altul decat cel din Diablo, iar ei nu vor sa le amestece. Blizzard vrea asta, pentru ca WoW merge super bine si SE VINDE, si vor sa aplice aceeasi tehnica si mai departe. "Cei care sunt frustrati si cu mult timp liber, care fac petitii sa se afle in treaba, greuceni de felul lor", critica un joc la care tin foarte mult si in privinta caruia nu-si doresc sa devina un cacat comercial asa cum e WoW. Asteptam noi filmulete si screenuri, poate "mai incolo", pe masura ce avansezi in joc, e altfel. Dar eu personal...ma indoiesc.
__________________ Pentru coc Pentru copc Pentru copaic PENTRU COPACI!!! | |||
|
| | #723 (permalink) | ||
| Join Date: Jul 2001 |
Nou interviu, cu intrebari la obiect, poza si intrebare: http://multiplayerblog.mtv.com/2008/...-turns-tables/ Oh well, macar le dau credit ca raspund la astfel de critici, tot e ceva. ![]() Dar imi pare rau, unele modificari din acele poze chiar imi plac, cum ar fi asta: http://multiplayerblog.mtv.com/wp-co...blo-fan-06.jpg | ||
|
| | #724 (permalink) | ||
|
Ei (cei de la Blizzard) au un punct de vedere destul de solid si pertinent si cu siguranta au dreptate. INSA jocului ii trebuie un stil aparte, diferit de WoW, oricat incearca ei sa schimbe ambientul si sa te faca sa te indragostesti de epopeea caracterului tau. Nu spune nimeni sa se faca un joc in care umbli 300 de ore prin aceleasi tonuri de gri intunecat pana iti pica ochii. Dar sa faca un joc cu design realist si cu culori realiste. Nu avem studii de game developeri, dar stim cu siguranta ca se poate umbla la texturi, la filtre, la culori. Ca fapt divers, sa facem o comparatie. Cum arata D2, cum arata D3, si cum arata WoW. Cu care din ele seamana mai mult D3? Da, e diferenta mare intre designul 2d si texturile 3d, dar cu toate astea, in Titan Quest s-a putut face 3d cu texturi superbe si realiste, fara sa arate cartoonish. Uitati-va cu atentie la texturi, la culorile folosite, la modul in care e facut. Identic cu WoW! Da, e 3d, dar arata mult mai prost (calitativ) decat Diablo 2. Uitati-va cat de frumos si detaliat e un perete in D2 si ce perspectiva realistica are. Uitati-va apoi la texturile netede si desenate cu brush-ul din WoW si din D3. Nu critic Blizzard si nici nu sunt frustrat. Insa consider ca petitia are dreptate, iar cei care au facut-o stiu foarte bine ce cer. Daca jocul ramane asa, nu spune nimeni ca nu va fi frumos, jucabil, etc. Dar cu siguranta va avea un feeling cu mult sub cel din Diablo 2...
|
| | #726 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
mai altceva, tu nu stiu ce monitor ai acasa, dar la mine pe un 20" in 1600 cu 1200, cand pun D2 in maxim 800*600 se vede ca un kkt, la ce dracu' zid sa ma mai uit ca imi vine sa vomit asa naspa se vede pt anul 2008. si pt anul aparitiei am fost cam dezamagit, acuma e deja trist. asa ca lasa-ma cu detalierea peretilor din D2 ca e cvasi-inexistenta. Si nu, nu e din WOW inspirat, WOW e inspirat din war3. si acolo sunt monstri uriasi, si acel 3d. dar nu din WOW. eu nu vad asemanarea asa izbitoare cu WOW. nu vor schimba mai nimic, din cate spun ei, nu stiu ce crezi tu ca vor schimba. e si pe voodoo extreme un link la un interview si spuneau de faza cu curcubeul si vb in general. e posibil sa nu spuna si sa schimbe, asta da. | ||
|
| | #728 (permalink) | ||
|
urit arata colorat asa... all the good things come to an end diablo 1 avea feeling& atmosfera
__________________ "Have you ever asked yourself what’s so real about reality TV? Seriously, what does eating bull testicles or drinking sour goat milk have to do with reality?” - Jerry Seinfeld, November 2005 | |||
|
| | #729 (permalink) | ||
|
pe vremea aia nu se stia altceva mai bun si pt vremea aia era intradevar ceva misto...dar hai sa fim seriosi , dabia m-am obishnuit din nou cu grafica de D2 , la care oricum nu mai stau sa studiez. Daca are gameplay bun, eu zic ca D3 poate sa ramana in forma actuala.
| |||
|
| | #730 (permalink) | ||
|
Seamana putin cu WoW dar, daca vor ei sa il faca asa, atunci sa il faca odata. Eu stau linistit si numar pana o iesi... deocamdata am numarat 31 de alde mississippi (cate unul pe zi) Sper sa ma opresc pe la 700 mississippi.
__________________ Shoot first ! ask questions later | |||
|
| | #731 (permalink) | |||
| Quote:
Quote:
Quote:
). Din ce a aratat Blizzard in gameplay, jocul e ok, dar nu prea atinge coarda aia pe care au atins-o D1 si D2 la vremea lor. Ma rog, asa cum s-a mai zis de milioane de ori pe threadul asta, cu siguranta vor fi nivele foarte frumoase spre sfarsit, si e posibil ca feelingul de care vorbeam mai sus sa revina...
__________________ Pentru coc Pentru copc Pentru copaic PENTRU COPACI!!! | ||||
|
| | #733 (permalink) | ||
| "Wear Yourself"(tm) Join Date: Nov 2002 Location: Buc Harest |
In fiecare din noi salasuieste un artist cu spirit de designer (iar uneori statistician si antrenor de fotbal), nu-i asa? Exista o vorba care spune ca in gusturile omului nu te poti ****. Ca asa-i in democratie. Inainte sa comentati pe poze (ceva static arata mereu mai prost decat ceva in miscare atunci cand animatiile sunt facute cu simt artistic) si sa spuneti ca nu sunt in ton cu atmosfera diablo, uitati-va pe gameplay movie HD version (ala de sute de mb). Luati notite cum se schimba atmosfera de la o secventa la alta. Pentru cei cu imaginatie aplicati un filtru sepia (ca in poza aia data cu cateva posturi in urma ca referinta despre cum ar fi interesant sa fie). Faceti un nou tabel cu diferentele de atmosfera intre diferite zone si comparati cu versiunea originala (mai erau pe net niste desaturari, am vazut chiar si alb negru - inclinatia artistica a gagicii de pe hi5 care isi modifica pozele cu filtre cat mai excentrice din photoshop crezand apoi ca debordeaza de talent). Dupa testul asta 90% (statistica la bere) vor deveni un pic mai putin inversunati impotriva noului stil. Un exercitiu mai practic: The Dark Knight - are culoare si totusi e dark. Universul dark are mai multe fundatii pe care il construiesti, paleta de culori e doar una din ele (tonurile, cum le mixezi deja complica situatia, nu mai vorbim de directii total diferite cum ar fi muzica, sonoritatea vocilor si efectelor speciale, replicile, personalitatea fiecarei entitati din joc etc). Faptul ca unii tipa are si o influenta benefica, ii fac pe cei de la Blizzard sa mai verifice de cateva ori grafica si sa ii faca polish from Heavens to Hell once more. Pentru cei mai cu talent go go Warcraft III Map Editor sau firmele de jocuri de pe la noi. O sa fie un joc marfa si-l voi juca alaturi de Wow si SC2 cu acelasi amuzament (presimt ca wow va fi inlocuit de viitorul Blizzard's Top Secret MMO la data cand va aparea D3 - 2010/2011 probabil?)
__________________ No matter the color or roses they all have thorns. | ||
|
| | #734 (permalink) | ||
|
Chestia asta cu dark vs colour deja ma plictiseste. Va conta cel putin o data, cand joci jocul de la cap la coada. Apoi aspectul asta (inclusiv povestea) devine zero, jocul va fi jucat pentru aspectul co-op si pentru iteme (daca imi este permis). Blizzard la asta a fost bun cu diablo, la iteme, prefixe, sufixe, categorii, socketuri, rune, formule şamd ... chestiile astea te faceau sa vii inapoi la joc, nu cat de dark era sau nustiuce poveste avea. Iar cand faci un coop boss run va asigur ca nu te mai uiti cat de dark/colorat este precum nu te mai intereseaza nici povestea. Totul se (va) reduce la loot. | |||
|
| | #735 (permalink) | ||
|
@mobutu: Daca tu joci Diablo doar pt loot, foarte bine, asta nu inseamna ca altii il joaca din acelasi motiv. @zergul: Era un exemplu cu pozele. In plus, nu abunda netul de prea multe filmulete (diferite) cu D3, asa ca un screen din acelasi gameplay initial e mai mult decat ok. In alta ordine de idei, vorbeam de culori si texturi desenate care se vad foarte bine si intr-o imagine statica, nu numai una in miscare. Nu e nimeni artist si n-a intrat nimeni in detalii de design gen color map texture, parallax filter mapping, specular shading, difuse blending si in-depth texturing. Blizzard nu citeste nici macar forumul de pe Battle.net, cu atat mai putin parerea mea de pe cg, prin urmare, sa ma apuc sa fac arta si precizie aici ar fi inutil si mai ales ridicol. Ei vor scoate jocul lor asa cum stiu si cum cred de cuviinta, iar noi ca si cumparatori, in urma unui demo care arata CUM ESTE JOCUL in general, ne dam cu parerea pe un forum de jocuri. Cat despre "frustrati" si cei "care tipa", cred ca problema pluteste undeva in aer cand vine vorba de divergenta de opinii. Eu cred ca ar fi mult mai potrivit si mai normal sa fie considerati ca fiind fani care isi exprima parerea in legatura cu un demo prezentat de Blizzard exact in sensul asta. Stilul asta de "vorbit de sus" nu prea da bine, oricum l-ai lua... In inchiere, un citat de pe battle.net care mi-a placut: Quote:
|
| | #736 (permalink) | ||
|
@altceva, oricine are dreptul sa scoata o tampenie pe gura, dar asta nu il face tampit, ci doar uman. Te rog nu imi pune vorbe in gura. Faptul ca 50k insi au semnat prostia aia nu este decat o alta dovada ca astazi mai multa lume are acces la interent decat in 2000. Probabil ca procentul a existat si la Diablo 2, si la Warcraft 3, dupa cum exista astazi si la WoW. Numarul este insipid vis-a-vis de cei care intr-adevar stiu cu ce se mananca produsele Blizzard (si care, prin urmare, se rezuma la a astepta, chiar si asa cu nerabdare). Nu sunt decat exceptia care confirma. I-am facut frustrati pentru ca numai o astfel de categorie de oameni poate sa creada ca schimba ceva "semnand" (ma intreb cati si-au folosit numele si adresele reale, eh?) o gluma online. Sunt satul de toti copilasii si bagatorii de seama, toti aspirantii la notorietate virtuala, toti plictisitii care o freaca toata ziua pe net in speranta unor scandaluri dubioase asupra carora sa-si pogoare augustele opinii. Posteri de profesie care isi trateaza problemele cu doze largi de dizertatie online. Este posibil ca printre oamenii care au semnat petitia aia sa fie un numar restrans de nemultumiti autentici, 2-3 jucatori avizi de diablo 1, pe care i-a luat valul, au inceput si ei sa creada ca e mai mult decat pare, si au zis "hai sa dam si noi acilea cu subsemnatu, ca rau n-are ce sa fie". Dar sunt convins ca majoritatea zdrobitoare a "petitionatilor" se constituie din internet trolls. Ca fapt divers: Quote:
Quote:
__________________ Great minds discuss ideas; Average minds discuss events; Small minds discuss people. | |||
|
| | #737 (permalink) | ||
|
Bine, pe viitor eu nu-ti pun vorbe in gura si tu nu mi le iei din gura, ok? Citeste mai bine despre ce vorbeam, o sa intelegi. Nu e asemnare ca si concept, ci ca realizare. E facut la fel, cu acelasi tehnici, acelasi stil. Bea si tu niste cola, ceva...
|
| | #739 (permalink) | ||
|
Personal, am jucat ca sa dezvolt fiecare caracter cat s-a putut de bine (da, cu itemuri, skilluri). Multiplayer si PvP nu m-a incantat niciodata. Insa am rejucat jocul de atatea ori pentru ca se desfasoara intr-un cadru care-mi place si pentru ca are un gameplay foarte bun. N-am suferit de itemuri, de builduri facute la micron cu "must have" items luate din run-uri repetitive pe parcursul a luni de zile. Daca la asta te referi, nu, eu nu joc Diablo asa.
|
| | #740 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | Quote:
felicitarile mele daca poti sa faci abstractie de grafica aia oribila pt 2008, eu nu mai pot. daca toate jocurile aparute ar fi ramas asa, da, nu as fi zis nimic, dar cum totul a evoluat iar ochiul meu a vazut si mai bine, nu mai pot accepta chiar orice. din acelasi motiv nu folosesc nici mobile de acum 10 ani, desi oricum doar functia de telefon ma intereseaza. | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|