![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Diablo 3 Info and Media Center | Diablo 3 Cinematic Trailer (HD) | Diablo 3 Gameplay Trailer (HD) | Diablo 3 Artwork Trailer (HD) |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #69 (permalink) | ||
|
Nu stiu acuma ... cu achizitionarea YouTube de catre Google ... parca mi se pare veridic ... ![]() Sa il vad la Blizzard pe site si dupa aia cred.
__________________ I just stare at my desk, but it looks like I'm working. I do that for probably another hour after lunch too, I'd say in a given week I probably only do about fifteen minutes of real, actual, work. - Office Space - | |||
|
| | #70 (permalink) | ||
|
ala se vede din gaura pamantului ca e fake...arata un cacat de deal urat ca naiba la inceput si ce zice...lots of changes si insira si cateva art-uri zici ca lea facut un copil de 3 ani...plus ca lipseste logica...vrea sa para a trailer de prezentare da oficial nu e nicaieri...mai bine nici nul postai oricum pe youtube se pot uploada toate cacaturile ce conteaza ca e cu google sau orice rahat
__________________ Nikon D700 | Nikon D40 | Nikon 24-70mm f/2.8 | Sigma 50mm f/1.4 Cumpar Diablo Battle Chest [Vând] Nikon 18-70mm f/3.5-4.5 | |||
|
| | #73 (permalink) | ||
|
neah, sunt mai multe elemente care te face sa crezi ca nu e mana celor de la blizz. In primul rand monstruletzul ala cu gheare seamana a design koorean, ceva spre future in nici un caz ceva care ar putea fi oferit de catre blizz. Iar logoul de Diablo III de la sfarsit e facut de un amator. Cei de la blizz o sa foloseasca acele culori specifice si acele Caractere cu care ne-au obisnuit.
__________________ | |||
|
| | #75 (permalink) | ||
|
nu e super...e fake
__________________ Nikon D700 | Nikon D40 | Nikon 24-70mm f/2.8 | Sigma 50mm f/1.4 Cumpar Diablo Battle Chest [Vând] Nikon 18-70mm f/3.5-4.5 | |||
|
| | #79 (permalink) | ||
|
tu faci pe maimuta acu?
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|