![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Diablo 3 Info and Media Center | Diablo 3 Cinematic Trailer (HD) | Diablo 3 Gameplay Trailer (HD) | Diablo 3 Artwork Trailer (HD) |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #802 (permalink) | ||
| Quote:
__________________ There is no reciprocity. Men love women, women love children, children love hamsters. | |||
|
| | #804 (permalink) | ||
|
Pe mine, unul, nu m-a deranjat niciodata cum se vede D2 si l-am jucat pe diagonale de 15, 15.4, 17 si 22 de inci pana acum.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #808 (permalink) | ||
| Quote:
![]() ![]() ...sunt primul in magazin care cumpara d3
__________________ A+Case Twin Engine | E8400 Q813 @ 4GHZ Vcore 1.24GHZ | Zalman 9700CNPS | Asus P5KC pencil mode| 2x2 Corsair XMS2 DHX | 2x WD 250GB, WD 500GB | EVGA 8800 ULTRA Superclocked| PSU Recom 600W| Samsung 245B+ | Logitech G15 | Logitech Z-5500 | Logitech G25 | Razer DiamondBack@QcK+ | Xbox Wire | Mobile Phone: 0721667232 | |||
|
| | #809 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | http://ve3d.ign.com/articles/news/40...-3-Screenshots a doua e atmosferica rau de tot. imi place rau directia artistica. | ||
|
| | #811 (permalink) | ||
| Quote:
Nu mi-ar placea sa merg prin joc chiorandu-ma la monitor , poate poate disting ceva in fundal , sau sa ajung sa dau gamma mare ca sa pot sa vad ceva , numai ca atunci arata totu nasol | |||
|
| | #812 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
nu stiu ce lcd ai tu, la mine nu e deloc neagra, e destul de intunecata, dar se vede usor orice. dar tocmai, iluminarea aia vaga, scara aia din pietre distrusa, alea inseamna atmosfera pt mine. da senzatia de distrus, de ruina. asta inseamna atmosfera, si pe termen lung e mult mai importanta decat rezolutia in sine, de exemplu. | ||
|
| | #814 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
nu am de ce sa fac asa prostie, ca nu va fi tot jocul asa. e clar din trailer ca nu e tot jocul asa. iar din trailer, chiar si partea aia de interior e suficient de bine luminata. oricum nu se compara iluminarea din poza asta cu lost city. e o ditamai diferenta. | ||
|
| | #815 (permalink) | ||
|
Nope, my bad...acu am revazut si eu acasa screenshot-ul. LCD-u de la munca e cam shitty si parea totu prea intunecat. Acasa se schimba putin treaba si imi place si mie totusi cum e iluminarea din dungeon
__________________ E8400 @ 3Ghz / 2x1gb Kingmax / GA P35-DS3L v2.0 / BFG 8800GTS 320 OC1 /Seagate 200gb ATA + Seagate 320gb SATA / Samsung 971P / SB LIVE! 5.1 Digital / Altec Lansing VS4121 | |||
|
| | #816 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti | http://pc.ign.com/articles/900/900777p1.html e interesant. | ||
|
| | #817 (permalink) | ||
|
Mie nu prea imi surade gaselnita asta noua cu health orbs. Suna prea arcade. Cred ca majoritatea rpgurilor aparute au anumite itemuri cu functie de heal pe care playerul le pastreaza in inventar pt a le utiliza la momentul potrivit. Discutabil, totusi am incredere ca de fiecare data in Blizzard.
__________________ Been dazed and confused for so long it's not true... | |||
|
| | #818 (permalink) | ||
|
Hai ca arcade e si cand ai cu tine 800 potions in inventar pe care le inghitzi una dupa alta la interval de 10 secunde. Macar health orbs alea te mai scutesc sa mai fi atent si daca ai apasat bine shortcut-ul pt health potion...
__________________ E8400 @ 3Ghz / 2x1gb Kingmax / GA P35-DS3L v2.0 / BFG 8800GTS 320 OC1 /Seagate 200gb ATA + Seagate 320gb SATA / Samsung 971P / SB LIVE! 5.1 Digital / Altec Lansing VS4121 | |||
|
| | #820 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2008 |
da...nimic de zis, va face gameplay-ul mult mai fun...dar ce vor face pe hc in privinta asta?...pentru ca acolo se schimba serios datele problemei ![]() altminteri, un lucru pentru care apreciez scosul potiunilor e din prisma duelelor, pentru ca acum va fi intr-adevar un pvp ok . desi recunosc ca era mai interesant sa scoata potiuni doar pvp...si sa le lase pvm.
| ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|