![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Diablo 3 Info and Media Center | Diablo 3 Cinematic Trailer (HD) | Diablo 3 Gameplay Trailer (HD) | Diablo 3 Artwork Trailer (HD) |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #822 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2002 Location: Bucuresti |
un nou interviu: http://www.gamebanshee.com/interviews/diabloiii1.php | ||
|
| | #823 (permalink) | ||
|
Mi se pare mie sau acum Diablo 3 vine si cu influente puternice si nesimtite din World of Warcraft? Spunea cineva de caderea spre ''arcade''. Asta se va intampla din ce in ce mai mult. Arcade consider ceva simplu. Ceva friendly. Ceva care nu necesita un ''mecanism'' de actiune complicat sau real. Din pacate, toate jocurile vor lua intorsatura asta indiferent de genul lor. Ce imi place insa foarte mult e influenta artwork-urilor postate in prima faza pe fansite-ul diablo3. Incadrarea este aproape perfecta. Mirosul de aventura se simte de la distanta mare ![]() Can't wait !
__________________ Born in sin, come on in ![]() | |||
|
| | #825 (permalink) | ||
| Quote:
http://www.blizzard.com/blizzcon/
__________________ Why so serious?? | |||
|
| | #831 (permalink) | ||
|
Diablo 3 e clar foarte promitator si mai mult ca sigur ca va fi un joc exceptional, indiferent de "hainutele" pe care le va purta. Sincer mie mi se pare ca daca ar arata mai intunecat si sumbru, tot nu si-ar putea ascunde trasatura de joc fun & happy care defineste atat de bine seria. Cat despre problema mecanismului de insanatosire, ar fi fost mai adecvat sa mareasca pretul de cumparare a unei potiuni si sa reduca rata de droping de potiuni la monstrii, daca vroiau sa puna mai mult accent pe adrenalina.
__________________ Been dazed and confused for so long it's not true... | |||
|
| | #832 (permalink) | ||
|
E numai bine cu health-orb'urile, sper ca potion'urile sa fie scoase 100%. (inca nu e clar ...) A new interview with Diablo III community manager Bashiok. http://www.incgamers.com/Games/1935/features/90/Diablo-III-Inforview Adio sorc, paladin, necro, ama, ass, druid ... "The barbarian is the only class from prior games that is going into DIII. Definitively, without question, none of the others will be in the game. None." “We might look at including one or two of the old classes to in the expansion, but that's too far off to think about right now.” Asadar va fi un expansion, si poate, poate, vom vedea vreo clasa din D1/2 ... “Well, health and mana leach may not come back. There's balance issues, and they may not make it into Diablo III”. Last edited by mobutu; 11-09-2008 at 12:35.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| | #833 (permalink) | ||
|
O sa-i zica Holy Warrior acu si Elemental Conjurer Da tot revin ei intr-o forma sau alta...
__________________ E8400 @ 3Ghz / 2x1gb Kingmax / GA P35-DS3L v2.0 / BFG 8800GTS 320 OC1 /Seagate 200gb ATA + Seagate 320gb SATA / Samsung 971P / SB LIVE! 5.1 Digital / Altec Lansing VS4121 | |||
|
| | #835 (permalink) | ||
|
Diablo 3 Bestiary Update: the Dune Thresher | |||
|
| | #836 (permalink) | ||
| Join Date: Jul 2001 |
Mie imi place decizia lor de a nu recicla clasele vechi, si a aduce clase noi. Normal ca mi-au placut cele vechi, toate, dar e deajuns, vreau sa joc cu clase noi, cu skill-uri noi si originale. Pacat insa ca asta inseamna mult, mult timp dedicat balansarii skillurilor. Dar asta e, asteptam.
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|