![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Diablo 3 Info and Media Center | Diablo 3 Cinematic Trailer (HD) | Diablo 3 Gameplay Trailer (HD) | Diablo 3 Artwork Trailer (HD) |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #841 (permalink) | ||
|
7 screenuri noi: Diablo III - Screenshots Artwork-uri noi: Diablo III - Artwork Monstru nou: Scavenger
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #844 (permalink) | ||
|
Haha, wizard. Sunt curios pe unde scot manusa cu asasinul, ca in engleza formele de masculin si feminin sunt identice... ![]() Astept cu interes (Light/Dark/Blood) Knight in loc de Paladin si Archer. Sper sa nu bage elfi sau gnomi, totusi.
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #853 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 |
Da voi la ce va asteptati? Ce caractere mai pot inventa in afara de alea care nu le vreti (dwarfi, gnomi, aia din wow)? O sa le schimbe numele si infatisarea dar nu foarte mult. La fel si Scavenger= Corpolent (parca) din actu IV din d2.
__________________ Vand Daewoo Cielo | ||
|
| | #854 (permalink) | ||
|
putea sa se numeasca si jay leno si sa aibe vraji care fac zombii sa danseze disco din partea mea. dar macar sa nu copieze asa pe fata vraji din D&D (inclusiv denumirea este identica in cazul magic misile) si personajele din diablo I (vezi regele schelet) atata timp cat se bat cu caramida in piept ca fac personajele si abilitatile de la zero.
__________________ Noroc si pita unsa | |||
|
| | #857 (permalink) | ||
| Join Date: Jul 2001 |
Lista de skill-uri la wizard: Wizard skills - The Diablo 3 Wiki @ DiabloWiki.Net | ||
|
| | #859 (permalink) | ||
|
mie mi se pare foarte misto. pana la urma e vorba de lumea cu care suntem obisnuiti in Diablo. se da cu fireball , cu blizzard, avem topoare, sabii, scuturi. wtf ? ce altceva mai vreti. din partea mea puteau sa recicleze clasele si sa le dea acelasi nume ca in diablo 2. cineva zise k au preluat numele vrajilor din D&D. WTF? cum voiai sa le zica altfel din moment ce e vorba de acelasi lucru. vraja face o bila de foc si vrei sa-i zica altfel decat fireball? la fel in cazul magic missile. asa arata , asta fac , asa se numesc. inutile mi se par acele capcane care par a fi doar de spectacol - oricum omoara 4-5 monstruleti care sunt egali cu zero cand te gandesti la miile care tre ucisi in diablo. pana acum sunt de parere ca arata f bine jocul , mi-au placut toate clasele prezentate - si mai ales acest wizard.
__________________ " It's Better To Burn Out Than To Fade Away" | |||
|
| | #860 (permalink) | ||
|
Voua nu vi se pare cam emo wizardu ? Diablo III - Wizard Eu stiam ca Wizard e masculu iar Sorceress e femela. Sa inteleg ca e e de fapt un transsexual ?
__________________ Nothing in the world is more dangerous than sincere ignorance and conscientious stupidity. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|