![]() |
| ||||||||
| Thread Introduction |
| Diablo 3 Info and Media Center | Diablo 3 Cinematic Trailer (HD) | Diablo 3 Gameplay Trailer (HD) | Diablo 3 Artwork Trailer (HD) |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1321 (permalink) | ||
|
Despre cat de greu e sa faci aceste modificari pt a avea caractere de sex diferit. Exact precum banuiam... ![]() Mie mi se pare o prostie aceasta optiune, am explicat de ce in alt post. Eu nu-i inteleg pe cei care doresc optiunea asta, in conditiile in care acest lucru mai amana lansarea jocului cu jumatate de an sau chiar un an intreg. Dar ma rog, fiecare cu ale lui... Quote:
| |||
|
| | #1325 (permalink) | ||
|
Nu mi-a pierit cheful 9 ani, nu ma deranjeaza sa mai astept inca 2-3. O sa-l cumpar oricand l-ar lansa. Unii de pe threadul asta cred ca ar prefera sa-l vada iesit chiar si cu un singur tip de personaj, 4 monstri si 1 act jumate, doar ca sa se sfarseasca asteptarea. Eu sper sa stea 2 ani sa cizeleze armurile pentru fiecare sex, daca e nevoie. Voi le spuneti "prostii", eu le spun "minima decenta". Sa faca apoplexie Dead Ghost cand o sa scriu aici ca "da, e dragut ca au bagat sexe diferite, dar eu tot cu barbaru' joc."
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #1326 (permalink) | ||
|
LOL ![]() Ca oricine de aici, si eu doresc sa-l joc cat mai curand. Doar ca nu ma deranjeaza daca timpul asta indelungat il folosesc pt introducere de continut, balans, starpire buguri, etc. Insa in loc sa isi "piarda" timpul cu modelarea de caractere de sex diferit, mai bine ar folosi acel timp pt introducerea unui dungeon in plus. Sau al unor questuri. Cu alte cuvinte, lucruri mai utile decat sexe diferite care abia daca se observa cand joci... In alta ordine de idei, poate sa apara si in 2020, tot nu o sa imi piara cheful de Diablo. Tot am sa il cumpar si tot am sa il joc. | |||
|
| | #1329 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2005 | Tu cam in ce fel ai vrea sa arate? Vrei Crysis? Trebuie sa tii minte ca ei trebuie sa vanda cat mai mult, si ca sa vanda cat mai mult, trebuie sa le mearga la toti jocul, chiar daca gigel n-are quad core si hd4890, si sa se vada si decent.
| ||
|
| | #1333 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2009 | Quote:
Oricat de mult as tine la gameplay > grafica este inaceptabil ca un joc sa arata mai bine decat altul care apare poate la 6-7 ani diferenta. | ||
|
| | #1335 (permalink) | ||
|
mai bine din ce punct de vedere? din ce am vazut la d3 are o grafica "breath taking". infinit mai buna decat am vazut la orice joc de pana acum. la voi grafica mai buna inseamna mai aproape de realitate?
__________________ Whats your name? Stuntman Mike 'mam. Is that really your name? Ask anyone 'mam. Hey, whats his name? Stuntman Mike! And what does he do? He's a stuntman! | |||
|
| | #1337 (permalink) | ||
|
Cel mai devreme in 2011. In niciun caz in 2010. http://g4tv.com/thefeed/blog/post/700502/StarCraft-II-Planned-For-First-Half-2010-But-Diablo-III-Not-Expected.html Quote:
| |||
|
| | #1338 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2002 Location: Bucharest | Quote:
| ||
|
| | #1339 (permalink) | ||
|
OT. nttsagat crud avatar... E scena din American History X Edward Norton are rol de aryan, de îl pune pe acel negru sa țină gură pe bordură ca și cum ar mușca cu dinții din ea, iar el îl calca cu forța pe cap... O scena de 2 secunde care în avatarul tău e afișată mereu... crud...
| |||
|
| | #1340 (permalink) | ||
|
ce rol are edward norton in american history x?? si ce legatura are postul tau cu d3?
__________________ Whats your name? Stuntman Mike 'mam. Is that really your name? Ask anyone 'mam. Hey, whats his name? Stuntman Mike! And what does he do? He's a stuntman! | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |