Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > RPG > Diablo

Notices

Thread Introduction
Diablo 3 Info and Media Center | Diablo 3 Cinematic Trailer (HD) | Diablo 3 Gameplay Trailer (HD) | Diablo 3 Artwork Trailer (HD)

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 09-02-2008, 22:05   #121 (permalink)
Nick anterior: Dj_B

Ciuby's Avatar

diablo 3 ca sa ce? sa strice si seria asta?

hai mai bine sa ramaneti (mie personal nu mi-a placut, dar daca voi sunteti fani...) cu amintirea unui lucru bine facut, decat cu gustul amar al inca unui joc in care se pune accent mai mult pe grafica...

Ciuby is offline    Reply With Quote
Old 09-02-2008, 23:29   #122 (permalink)
Registered User

Red_Dragon's Avatar

diablo 3 nu cred ca o sa apara vreodata dar sigur o sa vedem Diablo MMO ca viitor MMO de la Blizzard !! (am eu o presimtire )

Red_Dragon is offline    Reply With Quote
Old 10-02-2008, 00:50   #123 (permalink)
Registered User

kensky's Avatar

Quote:
Originally Posted by Red_Dragon View Post
diablo 3 nu cred ca o sa apara vreodata dar sigur o sa vedem Diablo MMO ca viitor MMO de la Blizzard !! (am eu o presimtire )
asa e..din ce se aude blizzard lucreaza la un mmo nou care va recrea universul diablo,renuntand la WOW

kensky is offline    Reply With Quote
Old 10-02-2008, 01:59   #124 (permalink)
Nick anterior: moonspell

klaus's Avatar

Vorba cuiva de mai sus.. mai bine sa ramanem cu amintirea unui lucru bine facut la vremea lui decat sa "ne bucuram" de o continuare ce va fi probabil departe de asteptari.

klaus is offline    Send Message via Google Talk to klaus Reply With Quote
Old 10-02-2008, 13:10   #125 (permalink)
Nick anterior: hs206vm

LaLa's Avatar

Daca lucreaza la acel mmo sau la Diablo 3 probabil ca o sa avem parte de unul din ele prin 2015-2020 daca isi respecta traditia amanarilor

LaLa is offline    Reply With Quote
Old 27-02-2008, 12:12   #126 (permalink)
Registered User

damianwba's Avatar

poate sa-mi spuna si mie cineva ce prg e mai bun pt incepatori.....nu am mai jucat niciodata RPG-uri...si as vrea sa invat.

damianwba is offline    Reply With Quote
Old 27-02-2008, 17:27   #127 (permalink)
Registered User

Lord Raptor's Avatar

Pai te arunci si tu la unul la intamplare. Le inveti jucandu-le. Fiecare are un "flavour" specific, si nu poti sa spui ca unu e mai usor, sau ca trebuie sa incepi cu ala ca sa le intelegi pe alealalte.

Jump in!!!

Lord Raptor is offline    Reply With Quote
Old 27-02-2008, 17:39   #128 (permalink)
Registered User

tas3's Avatar

Quote:
Originally Posted by Ciuby View Post
diablo 3 ca sa ce? sa strice si seria asta?

hai mai bine sa ramaneti (mie personal nu mi-a placut, dar daca voi sunteti fani...) cu amintirea unui lucru bine facut, decat cu gustul amar al inca unui joc in care se pune accent mai mult pe grafica...
Ciuby are dreptate... dupa cum evolueaza industria jocurilor , mie personal imi este frica sa vad ce va fi diablo 3 tare cred ca o sa il strice, pentru ca nu o sa mai fie facut de aceias echipa care au facut D1 si 2. Stiu ca Blizz nu ne-au dezamagit niciodata...well pe mine m-au dezamagit cu Burning Crusade-ul si cu patchurile din el, poate isi vor repara gresala cu WotLK dar nu cred. Eu cred ca blizzard au ramas doar cu imaginea lor dar ei au inceput sa cada...

tas3 is offline    Reply With Quote
Old 28-02-2008, 10:54   #129 (permalink)
Pervs R me

TheCrusher's Avatar

Ahh ce ma enerveaza istetii care sterg posturi aiurea in tramvai.

Nu stiu de ce majoritatea numiti D2 RPG pentru ca este mai mult un Hack&Slash decat RPG. Sau mai bine spus H&S cu influente RPG (parerea mea).

TheCrusher is offline    Reply With Quote
Old 28-02-2008, 11:44   #130 (permalink)
Registered User

Quote:
Originally Posted by LaLa View Post
Daca lucreaza la acel mmo sau la Diablo 3 probabil ca o sa avem parte de unul din ele prin 2015-2020 daca isi respecta traditia amanarilor
Atata timp cat nu se anunta o data de lansare nu se poate considera a fi amanare...
Nu cred sa mai scoata deocamdata...au mult de lucru cu SC2 si cu WotLK...ambele pot fi esecuri daca nu le fac cum trebuie...
SC2: sunt o gramada de strategii bune la ora actuala, daca vor sa se ridice peste trebuie sa vina cu chestii intr-adevar noi !
WotLK: eu cred ca ei se uita cu mare interes spre Conan si cu nr ingrijorator de preordere ale jocului.

ciocanul is offline    Reply With Quote
Old 28-02-2008, 14:16   #131 (permalink)
Registered User

herodot's Avatar

Nu prea are sens ce spui tu ,

Referitor la SC 2 zi si mie care ar fi jocul de strategie care i-ar face concurenta in mod direct ?
Age of conan e ca si celelalte 9999999 de MMORG aparute dupa ce au vazut succesul WoW ... si nu cred ca o sa ajunga nici macar la nivelul Lineage ca numar de jucatori .. in nici un caz nu isi face Blizz probleme din cauza asta .. poate Warhammer da nici acolo nu cred.

Parerea mea e ca blizz nu o sa renunte la wow , dar cum spunea cineva .. se poate sa scoata WOW 2 sau ceva de genul in care sa imbunateasca engine-ul si alte chestii care la acum au devenit invechite.

herodot is offline    Reply With Quote
Old 21-05-2008, 17:30   #132 (permalink)

mobutu's Avatar

Unconfirmed: PC Gamer to Announce Diablo III
They really got a point ...

mobutu is offline    Reply With Quote
Old 31-05-2008, 12:40   #133 (permalink)
Registered User

lukaszz's Avatar

Parerea mea este ca nu va iesi D3 cel putin pana in 2010-2012, abia daca vor face anuntul dupa un an de la lansarea Starcraft 2, care dupa cum preconizez va fi un mare succes (vb unui prieten care a zis ca starcraft este ganul de joc fara continuare) si da chiar asa si este pentru ca blizzard au testat piata cu ghost si au vazut ca nu puteau sa strice un joc ca starcraft si sa-l faca sooter, isi cam pierdeau credibilitatea ,si cei de la blizz nu sunt prosti asa ca doar au luat starcraft 2 si l-au facut la fel ca 1 numai cu cateva imbunatatiri pe parte de grafica au mai pus cateva unitati si cateva constructii si asta e st2 ,ramane de vazut la gameplay cum va fi ca daca vor strica gameplay-ul or sa se friga rau pe chestia asta desi ma indoiesc ca vor modifica ceva
Cat despre D3 mai avem de asteptat deoarece WOW se bucura de un imens succes (desi parerea mea este ca nu se compara cu diablo din multe puncte de vedere si vor mai scoate inca 2 add-ons dupa Lich King-sa se ajunga la level 99) ma rog nu vreau sa jignesc fanii Warcraft dar lipseste PVP grav in jocul asta, plus ca au multe neajunsuri si stiti foarte bine la ce ma refer si anume chestia cu dropatul itemurilor ,variatia lor, trade-ul itemurilor, ei abia au bagat socketuri in BC ,si mult mai multe .Oricum daca cei de la blizzard vor sa faca ceva sigur vor face din D3 un hibrid intre HS, RPG, MMO, cu multe elemente de PVP si vor pastra faza cu Trade-ul itemelor si variatia lor, plus ca daca il lupta se va duce in rai iar au de pierdut deoarece lupta in rai e un fel de WOW.
Mai preconizez ca vor mai adauga cateva clase si vor pune la punct chestia asta care exista si in WOW cu clase/eroi/profesii ca asta cam lipsea in D2

lukaszz is offline    Reply With Quote
Old 05-06-2008, 12:54   #134 (permalink)

mobutu's Avatar

Inca un zvon legat de anuntarea relativ rapida a D3:
http://www.blizzplanet.com/?action=news&id=2406
"30.05.2008 10:55 - We found out some secret information about a much awaited game, from a very well known game developer, whom we can't name. Sounds extremely important, doesn't it? Let's say: Pure thought about it makes our bedsheets wet. Got any ideas? Post them in the comments. Even if the hell froze and cows gave beer - we would spill nothig out!

pcaction.de thinks: HAHA! we have seen the pictures and you have not!
"
Source: PCAction

Old 23-06-2008, 23:56   #135 (permalink)
Far Beyond Driven

yWAn's Avatar

http://www.gosugamers.net/starcraft/...d-announcement

yWAn is offline    Reply With Quote
Old 24-06-2008, 13:25   #136 (permalink)
Registered User

Licaon_Kter's Avatar

http://sc2pod.com/news/Splash_Screen_Updated/
1AM2 sys: X2 5200+ 65W w/ HR-01 Plus | MSI K9A2 CF | 2x2Gb A-Data Vitesta EX | 8600GT w/ Accelero S1 | Xonar DX | 2xSamsung 320Gb | Pioneer 215DBK | Corsair VX450W | Antec Solo | 2x92mm in + 1x120mm Nexus 800rpm out | Grado SR-60 | Horizon 2206SW | Sidux
2AM2 sys: X2 4850e+ 45W w/ Ninja+ B | Gigabyte MA78GM-S2H | 2x1Gb Corsair XMS2| ATI HD3200 | Realtek ALC889a | Seagate 250Gb | Antec EA380W | Antec NSK3480 | 1x92mm in + 1x120mm out Nexus | Philips SHP2500 | Samsung 755DFX | Sidux

Licaon_Kter is offline    Reply With Quote
Old 24-06-2008, 13:31   #137 (permalink)
75% apa

Doctor Bonez's Avatar

D3 este probabil singurul joc pe care l-as cumpara si juca chiar daca l-ar scoate drept MMORPG cu taxa lunara*. Totusi sper sa functioneze pe sistemul Battle.net, ca predecesorii.

* Da, tin minte ce am scris acum doi ani... Dar e Diablo 3, ffs.
Quote:
Originally Posted by Doctor Bonez View Post
...atunci eu personal nu o sa-l cumpar .

"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry
and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams)

Last edited by Doctor Bonez; 24-06-2008 at 13:32.. Reason: Automerged Doublepost

Doctor Bonez is offline    Reply With Quote
Old 24-06-2008, 14:55   #138 (permalink)

mobutu's Avatar

Da, sigur e D3.
Era doar o chestie de timp ... acum aproximativ o luna au fost cateva indicii date de ceva vestite reviste de gaming care indicau inspre D3.
Daca-i mmorpg only eu sigur n-o sa-l joc, nu vreau sa-mi pierd viata cu asa ceva (din acelasi motiv nu m-am atins de world of warcraft, desi seria warcraft pana la 3 am jucat-o puternic).

Old 24-06-2008, 15:35   #139 (permalink)
Gamer din '98

Coocks's Avatar

Cand va aud cu "nu vreau sa-mi pierd viata", mor. Wtf, serios, chiar nu va puteti controla orele de gaming? Nu ai ce face toata ziua, te joci 18 ore pe zi. Ai altceva de facut, te joci 2 ore pe saptamana.

In alta ordine de idei, teaser-ul lansat de blizz este o intreaga ghicitoare. Se dezbate pe larg aici. In thread se posteaza cam 4-5 posturi la fiecare 5 minute cu tot felul de pareri pro si contra.

La ce concluzii s-a ajuns pana acum:
  • Splash screen-ul a fost updatat, ieri a fost prima varianta, azi a fost a doua, probabil maine va fi una noua

Se vede clar cum lumina din centru a devenit mai puternica in ziua 2 si totodata au aparut noi elemente in poza. In partea dreapta se vede destul de bine runa Hel din Diablo 2, este exact desenul de pe runa.

Au existat speculatii cum in poza ar fi un D si un 3, insa imo sunt aberatii.
  • In CSS-ul paginii apar niste link-uri catre 2 cadre dintr-o poza mai mare

04.jpg si 15.jpg. Aseara au aparut niste speculatii cum ca poza mare ar fi formata din 6 astfel de cadre, iar numele cadrelor reprezentand numarul cifrelor din alfabet.

Spre exemplu: 04 = D, iar 15= O

De unde avem ceva de genul asta:

Speculatia cu cifrele a fost postata aseara si pana azi s-a adeverit, urmeaza sa vedem daca maine si poimaine vor aparea noi cadre sa completeze imaginea mare, cu numerele 01, 09, 02, 12.

CSS-ul se poate gasi aici : http://us.media.blizzard.com/232309/master.css

Totodata, 232309, folder-ul in care sunt toate cadrele, splash-ul de pe prima pagina precum si CSS-ul se poate interpreta ca si literele alfabetului, si anume:

23= W
09= I

Deci WWI, adica Worldwide Invitational, un eveniment hostat de Blizzard sambata 28 iunie si duminica 29 iunie.
  • Blizzard a primit domeniul Diablo3.com in urma cu cateva saptamani

Spun "primit" pentru ca nu l-a cumparat. Domeniul apartinea unui fan grup care momentan s-a mutat pe diablofans.com. Mai multe detalii despre tranzactie : http://www.diablofans.com/forums/showthread.php?t=7199

Acum, sa fiu sincer nu stiu ce sa cred. Speculatii sunt cu miile, iar teaser-ul lansat saptamana asta e exact in stilul Blizzard, gen ghicitoare. In cel mai rau caz, daca nimeni din miile de persoane care tot speculeaza pe tema asta nu reusesc sa afle exact ce se intampla, vom afla sambata la conferinta de presa de la WWI, ce au vrut ei defapt sa anunte.

Stiu ca toate datele de mai sus sunt puse pe x forumuri si site-uri de profil, insa nu le-am gasit pe-aici decat sub forma de link-uri si eram extrem de plictisit la munca

Coocks is offline    Send Message via Xfire to Coocks Reply With Quote
Old 24-06-2008, 15:52   #140 (permalink)
75% apa

Doctor Bonez's Avatar

Mersi de rezumat, Coocks.

In cazul meu, cel putin, nu se pune problema de lipsa de control; pur si simplu nu m-am impacat niciodata cu ideea de monthly subscription pentru un joc. D3 ar fi probabil singura exceptie. Desi, repet, sper sa lase WoW, AoC si EVE sa se razboiasca pe felia aia de tort si sa scoata D3 single player + multi prin Battle.net.

"In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry
and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams)

Doctor Bonez is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > RPG > Diablo

Thread Tools

Posting Rules