![]() |
| ||||||||
| Notices |
| Thread Introduction |
| Diablo 3 Info and Media Center | Diablo 3 Cinematic Trailer (HD) | Diablo 3 Gameplay Trailer (HD) | Diablo 3 Artwork Trailer (HD) |
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #142 (permalink) | ||
|
Da-i in pana mea, WotLK inteleg ca a fost anuntat oficial de mult timp. Ce rost are sa atati intreaga comunitate Diablo cu un teaser la ceva de care stie deja toata lumea? ![]() Astept cu interes poza de maine...
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #143 (permalink) | ||
|
atata fas pt un joc...nu puteau sa'l anunte si gata check this despre aia de pe site'u lor http://kotaku.com/5018775/world-of-w...mmo-characters
__________________ Last edited by kensky; 24-06-2008 at 16:30.. | |||
|
| | #144 (permalink) | ||
| Quote:
Iar afirmatia cu "nu ai ce face, te joci toata ziua" este neadevarata, nu exista "nu ai ce face toata ziua" On topic, eu sunt 100% sigur ca este vorba de Diablo 3. Nu prea are ce altceva sa fie. | |||
|
| | #145 (permalink) | ||
|
The plot thinkens. Noua imagine este 23.jpg. Toate teoriile s-au dus naibii. ![]() http://us.media.blizzard.com/232309/_images/23.jpg http://us.media.blizzard.com/232309/master.css
__________________ Nashpa... "In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move." (Douglas Adams) | |||
|
| | #148 (permalink) | ||
|
Sper ca nu. Iadul a inghetat (imaginea), Diablo a renascut. Woot! Cu toate ca, dupa ce au reusit cu WOW, Warcraft 4 s-ar vinde foarte bine (probabil mai bine ca Diablo 3). Dar doua RTS-uri in acelasi timp? Meh Sau exista posibilitate sa fie un joc complet nou. Bottom line : we know shit.
__________________ Nick anterior : diablobb81 | |||
|
| | #151 (permalink) | ||
|
Splash-ul n-are nicio treaba cu Diablo III . Daca va uitati atenti sunt cateva semne pe imaginea ,iar ele sunt de pe Froustmourne (sabia lui Arthas) . Este si stire pe site (computergames.ro) .
__________________ "Oameni sunt mult mai caini decat cainii." - Parazitii | |||
|
| | #154 (permalink) | ||
| http://www.diablofans.com/ Accesati link-ul si uitativa mai jos la Poza aia frumoasa de la WWI '08 Ce bine arata nenea Diablo in mijloc ![]() Deci pot sa felicit toti fanii Diablo, sigur la Paris se va anunta noul joc Diablo!!! nu va pierderi credinta si spertanta!!! ![]() Acum imi pare rau ca nu am luat bilet la WWI
__________________ . | |||
|
| | #155 (permalink) | ||
|
poate ma inseala memoria, dar din cîte imi aduc eu aminte Blizzard nu obisnuieste sa faca super-ultra-mega suprize. intotdeauna au anuntat ce au de gand sa faca, asa ca nu-mi pun prea mari sperante in acel splash-screen si intr-un anunt-minune. bine, si eu am vise umede si mi se face pielea gaina gîndindu-ma ca vor anunta un D3 (acel D-O-W ar putea foarte bine sa insemne Diablo World sau Diablo + orice cuvant care sa contina litera w), dar raman totusi cu picioarele pe pamînt si astept docil anuntul oficial. toata faza cu splash-screen-ul ala nu-i decat un mindfuck iar eu nu vreau sa am insomnii storcîndu-mi creierul in incercarea de a dezlega ghicitoarea celor de la Blizzard
__________________ they see me postin' they hatin' patrollin', they tryin' to catch me replyin' dirty | |||
|
| | #156 (permalink) | ||
|
Daca e joc nou e clar ca nu poate fi vorba de WotLK. Deci vor anunta fie Diablo 3/Starcraft 3/Warcraft 4 sau ceva cu totul nou. Daca nu e D3 sunt niste bulangii. Quote:
|
| | #157 (permalink) | ||
|
eu sînt 'excited' de cand am terminat diablo 2 si-am zis "OAU, ţeavă, vreau D3" ![]() in ce priveste ss-ul vietii, mi se par destul de importante cele 3 simboluri, strans legate de cele 3 universuri blizzard (wow-warcraft/starcraft/diablo). poate e vorba de un titlu total nou care reuseste sa combine toate cele trei lumi intr-una singura (varianta optimista) sau poate ss-ul e doar 'reclama' pentru WWI (varianta realistica)
__________________ they see me postin' they hatin' patrollin', they tryin' to catch me replyin' dirty Last edited by !nsomnia; 25-06-2008 at 14:51.. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|