![]() |
| | #2 (permalink) | ||
| Vand Jocuri Originale pt PC,All Console,All Portable, ieftine din UK vorbeste cu robertdinu el aduce jocuri din UK contra unui comision mic - in mod sigur te va ajuta sa cumperi ceea ce iti doresti iti recomand sa cauti pe amazon.co.uk sau pe alte siteuri de profil din UK (pentru ca este singura tara din care aduce robert) Evident daca ai deja un card de credit valid care sa iti permita sa faci cumparaturi din occident poti oricand sa iti faci un cont pe paypal si apoi sa cumperi de pe ebay.
__________________ “It’s the games themselves- not the graphics, not the music, not the pure processing power -that make the fun.” (Nintendo Power 78, p. 23) | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| nimeni pe aici pustiu ....
s-o fi apucat lumea de counter-strike .... sau poate de titan quest ... eu unul am jucat si terminat TQ,The Witcher si HGL in ultima vreme dar nimic nu m-a facut mai ferice ca Ol' Diablo 2 si al sau ADD-ON dar suparaea cea mare e ca am avut odata sa fi fost toamna anului 1995 prin liceu pe vremea cand ma duceam la cerf doar ca sa mai bag cateva nivele de DIABLO pe un PC mai beton ca al meu , mda am avut jocul Diablo cumparat original cu carticica + cutie + tot tacamul peste ceva timp am avut si HELLFIRE dar traim in romania si asta ne ocupa tot timpul si mai ales nervii dak imprumuti jocuri caci imprumutate raman la prietenul care i le-a imprumutat prietenului prietenei surorii lui samd . PE SCURT VREAU SA CUMPAR DE UNDEVA DIABLO 1 + HELLFIRE si nu am idee unde il gasesc in afara de DC++ sau la baieti , exista in vre-un magazin ? poate sa ma ajute cineva ? am gasit un site dar aia aduc jocuri abia din octombrie cik . | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Chiar ieri am trecut pe langa el, gasesti Diablo 1 (fara Hellfire) in orice magazin de jocuri din Londra. Daca vrei, ti-l cumpar si ti-l trimit, dar faci si tu o cinste pe langa ramburs, ca de-aia am plecat din tara aia, de saracie, si inca nu m-am imbogatit aici.
__________________ Pentru coc Pentru copc Pentru copaic PENTRU COPACI!!! | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2004 |
Eu am vazut pachetul la Diverta in urma cu 2 saptamani daca te mai intereseaza, cred ca 70 de lei cu tot cu Diablo II inclus sau ceva de genu, oricum erau ambele jocuri iti zic sigur pt ca si eu sunt mare fan Diablo si vreau sa le iau.
| ||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Hellfire original nu il gasesti pt ca a fost facut de sierra, au scos doar un patch pt. el, si nu e considerat ca facand parte din seria diablo (nu apare la blizzard pe site), nici ca lore, nici ca nimic.
__________________ Starcraft is my religion...but Fallout rulzzz ! Kill them all and let God sort 'em out ! ABIT KN8 ULTRA, X2 3800@2300 skt 939, 2x512 Kingmax 433, 8800 GT Gigabyte, SB Audigy 2 + Creative 6700 6.1, Flatron F900P 19", DVDRW-Nec 3500A +, 450W Chieftec, Thermaltake XaserIII V2000A Case, Mouse Logitech MX 310 | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|