![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Bnet Daily
Am observat ca topicurile au tendinta sa deraieze pe RPG. Stiu ca majoritatea se intilnesc pe bnet si formeaza o comunitate - ca sa simplificam si sa facem un pic de ordine, am facut acest thread, un soi de gazeta de perete, pe care se pot posta lucrurile de genul: "- am ajuns lvl 99, uite screenshot" "- am gasit Doombringer, cine-l vrea?" "- Dragos, cind te gasesc online?" "- Zeme, te bati cu mine?" "- Cine-mi da si mie un soj?" "- Dau Buriza pe Wirt's Leg" samd. Posturi off topic de genul asta de pe alte threaduri vor fi sterse, deci postati va rog asa ceva aici. Nu oferiti/cereti hackuri, nu va certati (ma rog, in masura posibilitatilor) si nu injurati. In rest, sper sa apara si topicuri referitoare la strategie (nu numai despre Diablo, desigur), la experienta de joc (multi sau single) samd. Last edited by Piticot; 13-12-2001 at 15:11.. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Guest |
intamplare: prietenul meu edmond vinde areatu' meu 1.08 pe 5 sojuri si le depoziteaza pe un caracter de-al meu pe care mai aveam sojuri. la 2 zile, de pe caracterul ala imi dispar fix 5 sojuri, nimic mai mult, nu tu itemuri, nu tu alte soaje... poate cineva sa-mi spuna daca sojurile alea pe care le-a luat edmond pentru areat erau dupate??? | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Trade hackul cu pricina face sau facea ( nu mai stiu daca functzioneaza) ca itemurile dupate sa dispara dupa ce dadeai save and exit... Deci la urmatorul joc creat sau joinat nu le mai aveai... Concluzia e: Daca aveai sojurili dupa ce ai mai joinat un joc e clar ca vba animalului: c-i-o-r-d-e-l-l-e-s
__________________ Don`t make me angry as i`m running out of places to hide them bodies... Canon 5D Mark II, Canon 24-70 l f2.8 USM, Canon 70-200 L f4 USM, Canon 50 f1.4, 580 EXII | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
bai terminatule lasa-ma....mori cu grandfatheru ...e de lool in zloboz dragos bah stii ca ai pierdut ...2-1 pt mine cu ama aia ta smekera cu arc pt lameri cu knockback aka windforce...urechile alea care le aratzi tu acolo sunt luate nu de zed ci de unu care m-a batut o data cu ping peste 5k si dupa acea cu timedout asha ca nu te mai obosi sa aratzi alea..mai bine arata-ne charmurile alea smekere ale tale..stii care e diferentza dintre noi???eu pot sa bat 7 baba din npc ca altfel nu inzteleg de ce nu va duelatzi dar tu nu potzi sa batzi nici macar 2 ama asha ca ....:fuckoff: :fuckoff: :fuckoff: :fuckoff: j muci
__________________ Eu nu gresesc niciodata.Odata am crezut ca gresesc dar am gresit. | |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Zeme, vezi ca micutu nu a murit cu GF in mana, era vorba de altcineva. Pt Dragos: nu mi se pare relevant duelul ama vs baba. In principiu, daca ama e echipata calumea si nu are lag bate clar.
__________________ aka Dread-Razor aka Puiu aka Jeraen aka Baresi aka Varzesi aka Maresi aka Nicusor Chirstinel aka Mistretu | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
invitatzia aia 7 vs me ramane in picioare astepat sa-mi rupetzi franele ...ca 1-1 ...nu are rost offtopic....stefan meri ma
__________________ Eu nu gresesc niciodata.Odata am crezut ca gresesc dar am gresit. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |