![]() |
| | #241 (permalink) | ||
|
DA ai ziso bine pantera !!!! SI oricum uswest sucks bigtime din cate am mai auzit si eu . Acolo sorc rulz!!!!!!!!!! SI faza cu ith eu prefer sau dau 5 ww sa pic o turma cu ith decat sa stau sa dau 2 ww sa pic o vaca cu o sabie normala ; cel putin asta e pararea mea
__________________ Cine mia dat report la ala mic sper sa crape | |||
|
| | #242 (permalink) | ||
|
sa mori tu ca e mai buna cruel colosus bladu ala decat sabia aia a mea... disferentza dintre a mea si a ta este ca a mea era colosus sword nu blade ...adica un 400 ed ccb = 360 ed ccs (cu aceasi viteza) si pantero eu am fost zeul vostru la pvp ... si btw barbarul ala al tau de 97 e cam muci...un baba de elita se face fara vitality asha ca o treaba :> pacat ca am dezisntalat jocul sa vezi baba de 95 cu 390 str base:> si peste 520 cu items (dadeam 5.9 k dmg one hand cu doombringeru in moloz )
__________________ Eu nu gresesc niciodata.Odata am crezut ca gresesc dar am gresit. Last edited by d0n_z3m3; 09-04-2002 at 03:19.. | |||
|
| | #243 (permalink) | ||
|
si daca o sa mai mai joc vreodata jocul asta LOD VREAU NISTE ITEMS DE LA TINE SPER CA IMI DAI NISTE ITEMS ![]() ps:nu d'alea tal rasha mask etc :P jeweluri d'alea barosane :Pca am in ce dupe sa le bag :>
__________________ Eu nu gresesc niciodata.Odata am crezut ca gresesc dar am gresit. Last edited by d0n_z3m3; 09-04-2002 at 03:21.. | |||
|
| | #244 (permalink) | ||
|
1. Se poate ca sabia mea aia cc sa fie sword nu blade ca avea 57x dmg pe 2 maini spre diferenta de a ta care are 53x... Dc e sword my mistake da oricum e mult mai buna ca a ta... 2. Tu zemosule nu ai mai jucat demult d2 exp si nu mai stii ce si cum e bine pt barbar asa ca lasa-ne taticu` nostru... Nu am nimic cu tine barosane` dar vezi tu, daca tu ai **** vitalitate ( deci cam 1400 viata cu strigate si items pe tine cu tot), oricine are ith cu eth in ea dintr-un singur ww bine dat te omoara dintr-o lovitura *****... io cu 2100 viata, de multe ori am scapat cu 100-200 viata dintr-un singur ww ... lasa-ne taticule...intr-adevar pe vremea cruel colosurilor asa era cum zici tu, nexam vitalitate si totu stgth ca cc-urile nu aveau atat dmg cat sa te omoare si cu leech mult iti refaceai viatza... Daca vrei sa incerci fa-ti un barbar cu **** vit si iti arat ca la pvp care pe care de 3 ori din 4 te omor dintr-un foc...Daca mai facem si dodge atunci nu ai nici o sansa... 3. Nu prea am intzeles faza cu datu de itemuri si alea alea... Ce sa iti dau mah berbecule ca din tot ce am dupat atunci mi-au ramas una din fiecare si pana si gaze-ul care mi l-ai dat tu nu a tinut decat 2 zile pana mi-a disparut...Tu nu mai ai itemuri? Cere-le alora din Ema cu care juca (brugner, gauss, giovanni trapattoni si ceausescu & co.) ca aia nu mai joaca... Hai frate ca tre sa inchei aici ca iar zice Os ca sunt Hemingway... ..cat despre tine Zemos de cand n-ai mai jucat tu s-au schimbat cam multe pe aici, asa ca tre sa vii la mine Zeul Actual PvP Barb din Romania sa iti explic, la o adica sa iti fac figura pe hartie milimetrica ca stiu ca nu te duce capatzana ta mica de portzelan... ![]()
__________________ Don`t make me angry as i`m running out of places to hide them bodies... | |||
|
| | #247 (permalink) | ||
|
Bai reapere normal ca iti ia ... uite iti fac eu descrierea barbului lu Pantera ca ... 1 la mana are totul sock numai cu jewel cu 40% ed +15 max plus ca are ITH ala de neam prost (cu ETH in el) are gaze de 108 care are 25% dmg redus si 8\8 are string cu 8\15 are inele (banuiesc cu 11% life) are armura aia cu 100 life si 160% ed si 60% max dmg si normal ca are dmg haotic.... dar in continuare cred ca pe barbu lu Pantera o ama il da jos. Parerea mea ... ce zici mai ....Hemingway (just joking bro)
__________________ I don't believe in GoD but i fear HiM | |||
|
| | #260 (permalink) | ||
|
Mah CobraLethal as vrea eu sa am asa ceva dar sincer iti spun ca asa ceva e mai scump decat gf 1.08 clean sau valor 08 clean pe Europa... sunt doar vreo 2-3 pe tot battle-netul si daca folosesti asa ceva si fury simplu bati cel mai bun barbar care exista...doar armura iti da aproape 4000 de dmg in plus pe o mana... Daca mai pui si ith... lol... 1 ww e de ajuns si culci unu care are 4000 viata...heh Armura nu stiu cum e facuta...la fel am vazut pe USEast un belt Skin Of The Vipermagi 25 all res...beton pt pk sorc SI micutz barbaru meu e numai pt pvp vs barb am mai spus-o si o repet... Eu nu ma bat cu amazoance, pvp barb vs barb rulez... Os, avatar iti gasesti pe net sau pe unde stii tu si ii dai mail lu Assassin sau Matrix cu avataru atasat si ii implori sa ti-l puna pe net...
__________________ Don`t make me angry as i`m running out of places to hide them bodies... | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|