![]() |
| | #264 (permalink) | ||
|
bla bla eu aveam 2500 life cu 25 vita ba ...40x 3max dmg 20 life small charms..........aka mai multa decat tine oricum nu mai intru in viatza mea in cacatul asta de joc bashit numit LOD ma pish pe el si pe tot ce insemana el imi bag **** in tot ce exista in jocul asta bashit
__________________ Eu nu gresesc niciodata.Odata am crezut ca gresesc dar am gresit. | |||
|
| | #265 (permalink) | ||
|
Aveai tu zeme charmurile alea 3 max + ar + 20 life in timpul duparii, ca dupa aia nu ai mai avut decat 1... ![]() Ca alta chestie, nu cred ca sunt 40 de charmuri de tipu asta cu id-uri diferite pe toata Europa...Oricum unul singur costa acum in jur de 8-10 sojuri si nimeni nu le da...Sa iti pui tu canci vitalitate zicand ca o sa iti cumperi charmuri de astea (macar peste 15 life) dupa aia...Rezultatul: barbar de pvp La Anu si La Multi Ani... ma rog o sa ai unu breloc cu viata 1200 si renume de barbar luat la misto...
__________________ Don`t make me angry as i`m running out of places to hide them bodies... | |||
|
| | #276 (permalink) | ||
|
Bai sa moara masa am si eu niste poze facute si nu prea reusesc sa le postez .... cam ca manusile lu pantera .... eu eram cu soarca lvl 19x pe HARDCORE btw am mai vazut manusi ceva de genul asta cu peste 100 lvl request
__________________ I don't believe in GoD but i fear HiM | |||
|
| | #278 (permalink) | ||
|
Pai sa vedem... Cand cineva se face 99, sau face cel mai mare lvl de pe ladder, este trecut automat in fruntea laderului, iar ceilalti sunt dati fiecare cu un loc mai jos, deci tu oscior, o sa dispari de pe ladder dupa ce o sa faca destui oameni lvl. 99 .
__________________ There is no substitute for succes | |||
|
| | #279 (permalink) | ||
|
Deci cand am facut lvl eram pe 2xx la over all si pe 16 la barbar..... Peste vreo 2 saptamani accidental mam uitat dupa cineva pe ladder si am constatat cu stupoare ca era 1 over all si 1 barbar..pana mam trezit sa fac screenshot deja eram pe 3....
__________________ Not at my desk | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|