![]() |
| | #302 (permalink) | ||
|
Cum dreaq nu stiti ce a aia cerf mah??? loooooool sete cel mai mare targ de computere si electronice din rom . Voi pe ce lume traiti mah ????? Eu acu cateva zile am zis sa vin sa ma intalnec cu voi noaptea (adick cu osc1or, army si mic ca pe pantera il stiu) si nici unu nu ati vrut sa stati in sala noaptea . IN weekendu asta sa mergem pe undeva
__________________ Cine mia dat report la ala mic sper sa crape | |||
|
| | #304 (permalink) | ||
|
Bai 1 la mana eu vin maine seara la tine la sala daca imi tii un calc si mie pe langa tine si daca imi zici ce si unde o sa gasesc sala ca habar nu am pe unde e ....2 la mana scrie si tu pana in ora 14 sambata daca vii pe seara sau ... oricum ai numarul meu de mobil da un tel ca nu saracesti ... ieftinule
__________________ I don't believe in GoD but i fear HiM | |||
|
| | #306 (permalink) | ||
|
Acuma ... mi-am tras si eu o sabie care tin foarte mult la ea ca e 100000000% curata ... pana si ce e in ea e curat(nu stiu de runa ETH de la osc1or daca e sau nu ) dar in rest este super curata .... nu e nici ca aia a lu zeme dar pe aproape oricum ....pareri ceva ... astept
|
| | #307 (permalink) | ||
|
Intr-adevar runa eth iti da Ignore Target's Defense la dueluri. In rest sabia nu e rea dar nici cine stie ce, pt. ca: 1 la mana nu are viteza. Unui CB ii trebuie 40% ias ca sa atinga in whirl 6 "attempt-uri" per whirl. 2 la mana desi damageul e bun nu este fantastic, se poate si mult mai bine, deoarece un colosus sword este mai bun la dam. dar ii trebuie 45 ias. ca sa atinga viteza in whirl.
__________________ There is no substitute for succes | |||
|
| | #310 (permalink) | ||
|
Si apropo nu-ti trebuie un CCBQ ca sa atingi 40% ias pe o sabie, mai exista runa shael, mai exista jeleuri cu %ed si 15% ias. Stiu ca sunt scumpe dar dupa parerea mea nu se merita, pt. ca in primul rand 90% sunt dupate. Eu stiu 3 care au fost dupate "la greu" 271%, 288%, 291% ed. Daca mai stiti altele spuneti-mi si mie sa nu mor prost .
|
| | #313 (permalink) | ||
|
1.Sabia goala avea cred ca in jur de 26x %enhanced dmg iar la itemurile tale e cam nasoala treaba, trebuiacel putin 290ed... 2.A fost mare prostie sa bagi ohm in ea... in cazul asta trebuia neaparat 40 ed 15 ias...oricum...nu merita sa bagi asemenea jeleuri si rune in crueluri simple...in astea se baga doar 3x40ed jwlz...si nu eth ca e prea slaba de pvp...
__________________ Don`t make me angry as i`m running out of places to hide them bodies... | |||
|
| | #315 (permalink) | ||
|
Bai sa moara je ... eu eram cel putin fericit ca sa zic asa si voi ... pielea mea dati cu batu in balta ...da pantero avea 276%ed dar ai idee cate chipeduri am dat pana a iesit asa ??? Cam 400-500 de chippeduri si sunt mandru de sabie chiar daca INTR-ADEVAR sunt constient ca nu este ceva HAOS .... dar hai sa o luam altfel .... daca nu avea nimeni ITH si exista doar vechea sabie a lu Zeme si amaratu de GF ... atunci cum era sabia mea( recunosc ca nu trebuia sa pun OHM dar era runa mea gasita la vaci ci ....intr-un cuvant sunt mandru ca este facuta de mine) Auzi mai ... ia mai duceti-va-n.......pensia mea (just joking)
|
| | #316 (permalink) | ||
|
N-am vrut sa zic nimic rau de sabia ta, din punctul meu de vedere e de 1000 de ori mai buna decat ith pt. ca toate ith sunt dupe, am vrut doar sa zic ca puteai s-o faci mai bine atata tot. Asa ca o chestie mie din chipeduri mi-a iesit una de 256% si inca o mai pastrez (valoare sentimentala) , faza misto e ca faceam pe unu cu doombringer sau chiar cu GF cu ea, atata timp cat nu era doom cu eth, ca la gf nu prea conta...
|
| | #318 (permalink) | ||
|
Buggy exact asta am zis si eu ca asta e am facuto EU si nu e dupata si nu e nimica ... chiar daca la momentul asta nu este "cea mai tare sabie" de pe battle net ptr mine valoreaza ceva ca e facuta de mine ....
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|