Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > RPG > Diablo

Notices

Reply

Thread Tools
Old 16-12-2001, 08:29   #21
Registered User

Hodoronc Tronc's Avatar

Quote:
Originally posted by RaDuke
Zeme, vezi ca micutu nu a murit cu GF in mana, era vorba de altcineva.
Pt Dragos: nu mi se pare relevant duelul ama vs baba. In principiu, daca ama e echipata calumea si nu are lag bate clar.
Cum Zeme are pretenti sa se bata cu 7 barbari asa am eu pretentia sa se bata cu mine .... Ce ai tu impotriva ? Se crede prea bazat omu si cred ca ma apuc daca am timp sa fac un baba sa-l pun la punct ... se bazeaza prea mult pe rahatul ala de sabie cu eth in ea si pe harlequinul 1.08 ... in rest muci ... sa te vedem draga zeme ce o sa faci cand Blizzard o sa scoata acest bug ... tot asa leu paraleu o sa te dai ? Din cate se vede e clar cine e lame si cine profita de un bug de joc cu altat mai mult cu cat eu am zis ca daca ne batem nu o sa folosesc slow deloc ... asa ca tot ce spui tu e vorba unui raposat profesor de-al meu de fizica : 'Apa de Ploua '

Hodoronc Tronc is offline    Reply With Quote
Old 16-12-2001, 08:36   #22
Registered User

Hodoronc Tronc's Avatar

Thumbs down

Quote:
Originally posted by *F*JoinT77
dragos bah stii ca ai pierdut ...2-1 pt mine cu ama aia ta smekera
Vezi ce lamer esti ? Frate dar observ ca de acum incolo va trebui sa fac screenuri peste screenuri ca tot apar lameri care mint cu nerusinare ... nu stau sa explic aici ce si cum dar sti foarte bine ca am intrat in joc sa iti arat Grandfatherul ca ma disperai pe canal sa facem trade ca iti trebuie sabia aia si cand am intrat in joc ai insistat sa ne batem ... ti-am explicat ca nu am pe mine decat echipametul de MF si ca daca vrei sa ne batem va trebui sa astepti dar ai zis lasa asa sa vedem ... era clar de dinainte nu ? ... chiar si cu echipamnetul de mf si tot ti-am tras-o odata ... rusine mah ... daca vrei duel pai stai tata ca imi pun si eu pe ama ce trebuie pentru pvp sa vedem daca te mai tine ... deci nu uita la orice ora si pe bani sa fie clar ... asa ca nu mai abera aiurea ...

Old 16-12-2001, 11:10   #23
Member

Piticot's Avatar

Arbitraj

GOOONG!!! End of round 1

Mic avertisment: fara atacuri la persoana, va rog.

"iti dau de iti ies ochi din cap tine minte si nu mai fabula ..." e OK.

"in pana mea esti prost de bubui ... ", "j muci" sint sub centura.

Nu uitati, personajele se bat, nu voi.

GOOONG!!! Round 2

Piticot is offline    Reply With Quote
Old 16-12-2001, 20:47   #24
Registered User

Hodoronc Tronc's Avatar

Arrow

Cand ma refeream ca-i dau sa cante ma refeream la personajul lui Zeme din joc ... in realitate ne strangem mana de cate ori de vedem

Old 17-12-2001, 06:51   #25
Newbie Extraordinaire

RaDuke's Avatar

Quote:
Originally posted by Dragos NPC
Cum Zeme are pretenti sa se bata cu 7 barbari asa am eu pretentia sa se bata cu mine .... Ce ai tu impotriva ? Se crede prea bazat omu si cred ca ma apuc daca am timp sa fac un baba sa-l pun la punct ... se bazeaza prea mult pe rahatul ala de sabie cu eth in ea si pe harlequinul 1.08 ... in rest muci ... sa te vedem draga zeme ce o sa faci cand Blizzard o sa scoata acest bug ... tot asa leu paraleu o sa te dai ? Din cate se vede e clar cine e lame si cine profita de un bug de joc cu altat mai mult cu cat eu am zis ca daca ne batem nu o sa folosesc slow deloc ... asa ca tot ce spui tu e vorba unui raposat profesor de-al meu de fizica : 'Apa de Ploua '
Mda, faptul ca Zeme se crede zmeu si vrea sa se cardeasca cu 7 barbari din NPC n-are nici o legatura cu faptul ca vrei sa-l arzi cu amazoana ta. Eu am zis doar ca e foarte greu sa bati o ama misto echipata cu barbaru (evident fara slow).
Cat despre sabia aia a lui, trebuie sa recunosc ca e cea mai tare sabie de PvP pe care am vazut-o (nu auzit, vazut). Asta nu inseamna ca poate sa vina Gigi Gogu cu o sabie mai varza si sa-l bata pe Zeme la popou.
Duelul Baba vs Baba tine de itemuri doar daca te bati "in linie" (cred ca aceasta idee cretinoida dar simpatica a fost propusa de zeme ). Altfel, tehnica conteaza. De exemplu, in conditii lagless, teoretic, un lancier/cosash ar trebui sa bata un S/S, doar prin tehnica. Practic este aproape imposibil. Care ar fi ideea? Va las pe voi sa va dati seama.

Apropos. Consider lame barbarul s/s. Cine a jucat D2C stie ca duelurile cele mai spectaculoase erau intre lancieri: se pandeau, se tachinau, si cand era intrau unu intr-altul si ala mai bengos ramanea in picoare. Asa da!
Mai ales acuma dupa LoD, duelurile s/s vs s/s sunt niste rateuri absolute, nimeni nu moare, lumea doar se pisca... Unde e mai spectacolul? Pai e normal ca dupa 10 minute de bataie intre X si Y sa vina X care a bagat mai multe potiuni in timpul asta si sa zica "Da domne esti mai tare..."? Adica sa stiu ca fac pe unul dar ca n-am cum sa-l dau jos... Bleah

RaDuke is offline    Reply With Quote
Old 17-12-2001, 08:04   #26
Registered User

LoAnimal's Avatar

Mda..... a zis cineva ca baba vs ama nu are nici o sansa.

Stiam si eu asta dar acu 2 zile a intrat la pk un baba lvl 99 cu un (grandfather in mana clar) si intr-un pvp cu vreo 6 ama le-a facut omu muci pe otate nu a murit niciodata sa innebunesc!!!!! Le-a rupt mitra intr-un hal-far-de-hal . Era si Drak langa mine am innebunit la pc nu alta. Daca mai dau de el ii aflu accountul si va zic ca sa vedeti si voi ce inseamna baba vs. ama.

P.S.: urasc amazoanele. Si dragos inteleg ca zeme profita de un bug de joc dar oare nu toate amazoanele sunt un BUG???? guided.....))))))

LoAnimal is offline    Reply With Quote
Old 17-12-2001, 10:58   #27
SPUTZER

d0n_z3m3's Avatar

dragos ...daca nu ai avea un arc lamer..aka windforce (stii tu knockback ) m-ash bate oricand cu tine dar frate..arcul ala e mult prea smeker ...raducke ..nici un duel baba vs baba nu tzine mai mult de 25 sec am 3.8 k dmg one hand clean mah :>
...aaa si inca ceva eu nu umblu cu mizerii gen 1.08 shako care sunt pt noobs

Last edited by d0n_z3m3; 17-12-2001 at 11:11.

d0n_z3m3 is offline    Reply With Quote
Old 17-12-2001, 15:09   #28
Newbie Extraordinaire

RaDuke's Avatar

Quote:
dragos ...daca nu ai avea un arc lamer..aka windforce (stii tu knockback ) m-ash bate oricand cu tine dar frate..arcul ala e mult prea smeker ...raducke ..nici un duel baba vs baba nu tzine mai mult de 25 sec am 3.8 k dmg one hand clean mah :>
...aaa si inca ceva eu nu umblu cu mizerii gen 1.08 shako care sunt pt noobs
Mda Z3m3, knockback poti sa ai si fara WF (nef, cleglaw, manusi craftate).
Hai sa analizam putin situatia.
"Clean" cu merc sau fara. Daca e cu merc, mai subtiaza dmg-ul ala. Orice dueller normal cardeste mercul intai, si n-apuci sa-i dai decat maximum un ww cu might pe tine...
3.8k ala al tau trebuie explicat. O parte din el este elemental. Ca si cel fizic, acesta poate fi rezistat. Mai mult poate fi redus si prin max la rezistenta sau prin absorbtie. Dar sa presupunem un oponent sanatos la cap, care n-are decat max=75 si fara absorburi. La fel si la physical (presupunem ca nu e un nOOb).
Asadar penalitatea este 1/4/4 adica 1/16 (75% rezistente, 1/4 PvP). De asemenea exista bugul cu 100% Critical strike adica penalitatea devine 1/8.
3.8k/8 = 475 - Acesta e maximum. Media se situeaza probabil pe undeva pe la 300.
Iar sa presupunem ca alalat e de lvl ~ 90 si are ceva obiecte pe el, asadar are viata ~ 4k ok? Sa nu zic ca poate dai peste unul cu super itemuri (arkaines 1.08, pavisa 1.08, doombringer) care bate mult peste 5k viata cu tot cu 75% Dmg reduced.
Tie iti trebuie in medie cam 13 bucati ca sa il dai jos pe ala.
De asemenea trebuie presupus ca orice Barb de duel are 75% Chance to block. Daca n-ar exista bugul cu "eth" (care logic este sa fie reparat), defense-ul si-ar spune cuvantul destul de accentuat in aceasta problema (se poate face usor defense 20k pe cand AR mai greu...)
Mai este problema si cu leech. Daca respectivul are ceva leech (numai gaze si string si deja inseamna 16%) si te mai nimereste din cand in cand, pac! se intoarce ceva viata la el...
Numai zic daca se folosesc si potiuni ce se intampla.
Asadar nu cred ca ajung 25 secunde.

Oricum nu se compara cu ceea ce aminteam eu. Adica veneau 2 lancieri cu 3k viata si 2-2.5k damage de caciula. Penalitatea de PvP era 1/2 daca nu ma insel. Nu exista dmg reduced. Arareori se dadea mai mult de un ww in plin. S/S vs S/S si inainte era o basina, dar acum este complet aberant. Iar lancier vs lancier acum... ar fi mai interesant, dar cine mai joaca cu lancieri?

PS Un duel corect mi se pare cu potiuni, dar fara intoarcere in oras sau shrine-uri sau alte tampenii. Ai dreptul la un belt cu potiuni, insa daca s-au terminat asta e...

Old 17-12-2001, 15:49   #29
Registered User

Mde ...

Ce sunt cu penalitatile aste???

Voi va batezi pe normal? ;P

Stiam ca penalitati sunt numai pe normal si nm...

Apropo de Baba vs Ama daca mai era viu barbalu lu Tud
2: Raduke Avea Fury pe HC ;P

Cu jumate de inventar cu charmuri mici 5% fast run walk poseda
orice amazoana din senin..fugea mai tare dacat o asa cu BOS+Vigor(pala party) asa ca mai sunt chestii care mai apar
rr7l0 Druid
rr5l4 Hero
rr5l4 Blademaster
Prydwen =>
rr6l6 Minstrel
rr4l5 Mercenary
--------------------
acc2: 50 Animist
acc3: moa4 BB

Hi_JaCKeR is offline    Reply With Quote
Old 17-12-2001, 20:26   #30
SPUTZER

d0n_z3m3's Avatar

raducke...nu am pic de dmg elematal pe mine...am 3.8 k dmg phisical mah...fara pic de cardeala...1h...
aaa si inca ceva...
urasc lamerii cu poisennnnn
dragos...va astept....

Old 17-12-2001, 23:10   #31
Newbie Extraordinaire

RaDuke's Avatar

Quote:
raducke...nu am pic de dmg elematal pe mine...am 3.8 k dmg phisical mah...fara pic de cardeala...1h...
Bun, eu asa ti-am facut calculele

Old 18-12-2001, 03:46   #32
savu_mihai[BUTCHER]

savu_superstar's Avatar

ba baresi mia tii minte duelurile alea spectaculoase din d2c intre lancierii nostri>? Apropo Dragos eu zic sa vorbesti cu baietii din npc faceti 7 baba si ardeti-l pe zeme si gata cu scandalul. Ce dracu e penibil 1vs7 si tu sa o dai cotita. Daca ai 7 baba mai ca lumea imposibil sa nu il ardeti. Daca cumva pierdeti asta este inchizi clubul si fugi in strainatate!

P.S. Apropo sabia lu zeme este MULT mai rara decat GODLY Windforce.:

savu_superstar is offline    Reply With Quote
Old 18-12-2001, 08:00   #33
Registered User

Zeme nu te mai lauda singur si ciocul mai mic sa nu ma fac cu o ureche de a ta adevarata

Dani is offline    Reply With Quote
Old 18-12-2001, 09:20   #34
Zed
Guest

bah, apropo de baba vs ama, eu ma bat cu orice ama daca plecam de la maxim 5 pixeli unu de altu nu eu de la 5 ecrane si daca netu merge bine.

oricum eu am jucat mult cand a aparut jocu' in mai 2000 sau cam asa ceva, aproape 3 luni, nu exista bnet, m-am reapucat din cauza de OGC acum 5 saptamani si mi-am facut ama pe care am dus-o in 86.
kestia e ca io am zis din primele 3 zile "frate, personagiul asta, recte ama, e cu bag baaaaaaaaaaaaah", las-o-n p goala ba baieti, ama ar trebui interzisa la pk si in jok in general, sincer Dragos, no offense, sa faci o ama lvl 99 si cu nesimtenia aia de arma nu e asa mare onoare...

vreau sa stiu si eu ce caracter nu a fost lvl 99 in Romania ca vreau sa fac un mini-maraton sa vad in cat timp il scot

micutz, areatu ala era sock cu jw 30ed simplu, l-am luat pe 3 soaje si l-a dat edmond pe 5, cre' ca m-am bucurat prea tare de "afacerea asta" si uite ce-am patit, practic am pierdut 2 soaje si un skulders...
pretu la un ar 108 acum e vreo 3 soaje, am pierdut unu clean pt ca nu aveam 3 soaje... bag p in el de jok, daca nu e car nefacut 99 in rom nu ma mai jok... dupa 1 an de wired va rog sa ma credeti ca mi s-a urat de orice jok ....

Reply With Quote
Old 18-12-2001, 09:22   #35
Zed
Guest

btw, zeme e kiar un baiat simpatic si face baba de pk chiar buni, mie imi place wtc, nu va fie cu suparare, singuru pk care conteaza e baba la baba.

Reply With Quote
Old 18-12-2001, 09:23   #36
Newbie Extraordinaire

RaDuke's Avatar

Quote:
Originally posted by savu_mihai[BUTCHER]
ba baresi mia tii minte duelurile alea spectaculoase din d2c intre lancierii nostri>?
Da deci ma faceai rau. Insa era o diferenta de vreo 15 nivele, aveai o lance si obiecte in general mai bune

Old 18-12-2001, 12:22   #37
Member

Piticot's Avatar

Quote:
Originally posted by savu_mihai[BUTCHER]
ba cum ai neobrazarea sa ma acuzi pe mine ca ti-am furat contu' cand eu habar nu am cine esti? ai noroc ca nu esti din bucuresti ca te jumuleam rau de tot!
Savu, am mutat postul aici, ca nu am vazut legatura cu topicul celalalt. Nu stiu daca te refereai la the player sau s-a ratacit postul, dar daca e sa va bateti, considera topicul asta ca fiind outside.

Piticot is offline    Reply With Quote
Old 18-12-2001, 13:05   #38
Registered User

Mr zeme daca comentezi ceva de duele pe hc te asteptem... Eji binevenit oricind sa stii. Daca vrei Duel stii la cine sa apelezi.

ORCIND MAI POATE APAREA UN Hunter_Tud :P

Hunter_Clan is offline    Reply With Quote
Old 18-12-2001, 19:14   #39
SPUTZER

d0n_z3m3's Avatar

mdea...toata lumea vrea sa se dueleze cu mine...dar nimeni nu ma invita...hai ma intra aici hai sa ne troznim sa vedem care ramane in picioare...
pt baietzii din qc....imi bag ceva in el de hc...eu nu sunt genu de om care sa-mi fac char de lvl mai mare decat ala pe sc la momentul respectiv si sa ma mor...suntetzi liberi...dupa cracuin daca vretzi ne batem pe est..pe europa nu mai joc hc

Old 19-12-2001, 02:03   #40
Registered User

Tud: z3m3 baiatule stii pra bine ca io n-am cu tine nimica (de impartizt personal....) Pur si simpul te-am intrebat daca te tzine sa ne batem .NU e nici o ruisine daca refuzi sau... etc .Eram doar curios daca cineva din ROMANIA are cineva sa se dueleze cu mine pe hc. Micutz>taci in *%&(*% din gura ca stii prea bine ca Itemele alea care ni-le aratzi noua nu sunt ale tale.Eram doar curios :P Oricum trebuia sa iau PvP best player AWARD !!! :P
Am umilit o gramada de jucatori cu caracteru meu .anyway z3m3 recunosc ca POATE cu cunosti mai MULTE lucruri ca mine despre JOcu' asta ...... dar totusi.ZI te tzine sa facem 1 duel marfa pe hc
...ca eu nu mai am nici un item .O iau de la inceput Repet >Nu e nici o rusine daca refuzi Si mai repet stii prea bine ca nu am nimic cu tine Personal >asa ca plz Nu mai AMENINTZA pe nimeni cu renumele tau de street figther ! :P.... HAI Pa

Hunter_Clan is offline    Reply With Quote
Reply

Computer Games Forum > Gaming > RPG > Diablo

Thread Tools

Posting Rules