![]() |
| | #41 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2001 Location: Bucharest or Maramures |
TUD:ZED baitule tu ai dreptate ca baba la baba e CAM cel ai marfa duel DAR totusi amazoanele cam Rup la orice char DACA sunt marfa facute si au iteme bazate .... plz Nu ma Contrazice stii prea bine ca am dreptate.STIU CA AM DREPTATE !!!
| ||
|
| | #46 (permalink) | ||
|
hai sa va spun o faza marfa ...intamplarea are loc in unreal ieri dimineatza 2 tipi vor sa aprinda gazele la o soba ..scoate unu' (wasppy) bricheta din buzunar si isi baga mana in soba ... OARE CE SA INTAMPLAT ? a explodat soba MWHAHHAHAHAH si ala zboara 4 m in spate llllooollllllll | |||
|
| | #49 (permalink) | ||
|
Scuza-ma xway frate da io nu am vazut o sorca mai basina ca a ta... 430 de puncte in energy??? loooool frate Eu pe a mea nu am pus 1 punct in energy, studiaza si tu un caracter inainte sa il faci traitziar... Sper ca nu te superi pe mine...
__________________ Don`t make me angry as i`m running out of places to hide them bodies... Canon 5D Mark II, Canon 24-70 l f2.8 USM, Canon 70-200 L f4 USM, Canon 50 f1.4, 580 EXII | |||
|
| | #51 (permalink) | ||
|
Pantera: tata esti singurul pe care-l stiu cu soarca cu Stormshield. Rade ciob de oala sparta? ![]() La soarca, parerea mea, conteaza doar dex (daca joci cu shield), viata si mana (in ordinea asta). Str doar cat sa porti un minimum de obiecte (nu stromshield, arcane sau cranium basher)...
__________________ aka Dread-Razor aka Puiu aka Jeraen aka Baresi aka Varzesi aka Maresi aka Nicusor Chirstinel aka Mistretu | |||
|
| | #55 (permalink) | ||
| Quote:
N-a dat-o jos pentru ca avea chance to block mare (deci dexteritate mare), viata si mana multa (ca energy shield sa fie eficace). La sorc se defineste EHP care este Effective Hit Points, adica de fapt viata ei reala (cu parametrii auxiliari lvl Mana Shield, x% dmg goes to mana, mana si viata). In principiu, daca ai item-uri corecte EHP creste in functie de viata. O vrajitoare cu ~1000 viata si >1500 mana, chance to block 75%, si Physical Resistance ->75% (stomrshield nu este obligatoriu) si ceva dmg goes to mana n-o da zeme jos nici din 5 ww.
__________________ aka Dread-Razor aka Puiu aka Jeraen aka Baresi aka Varzesi aka Maresi aka Nicusor Chirstinel aka Mistretu | |||
|
| | #56 (permalink) | ||
|
termina ma ca aia avea strom gaze si probail string ...dupa armura ori serpentskinu ala or bane...nu stiu exact cum arata studead leather pe sorcea...oricum atunci aveam dmg prea mic gen 2k pe o mana...acum am 4 k si inca 15 ias pe arma ...deci cade din primu la pariu
__________________ Eu nu gresesc niciodata.Odata am crezut ca gresesc dar am gresit. | |||
|
| | #57 (permalink) | ||
Cade o pu$#...Daca are oculus se telporteaza de n-o vezi... Si stai linistit ca o sorcereasa are viata cacalau (a treia dupa druid si barb) din cauza Energy Shield-ului...
|
| | #60 (permalink) | ||
| Quote:
IMUN, adica nu 90 sau 95 sau 99%. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |