Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > RPG > Diablo

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 09-10-2004, 16:24   #701 (permalink)
needagun
Guest

am aflat si eu de curand o faza.. poate intereseaza pe cineva: chilling armor blocheaza sageti sau bone spirits.. defapt poate mai multe dar de astea stiu sigur... deci pur si simplu cateodata te loveste o sageata si nu primesti damage daca ai chilling armor

Reply With Quote
Old 09-10-2004, 17:05   #702 (permalink)
needagun
Guest

se pot upgrada itemele rare normal->exceptional->elite? pe non ladder

Reply With Quote
Old 10-10-2004, 00:43   #703 (permalink)
d2 maniac

R3ap3r[kt]'s Avatar

pai da mai da prefer sa imi folosesc timpu care il mai am sa imi imbrac ama de pe scl

R3ap3r[kt] is offline    Reply With Quote
Old 10-10-2004, 10:31   #704 (permalink)
needagun
Guest

O_O aaa pai dureaza 4 minute sa mulezi am vazut si eu ce are pe ea ... are jumate de inventar cu charme rele si jumate cu charme bune si tre doar sa schimbi charmele cu 3 run cu din alea de 5 si gata ai ama aproape perfecta inafara de gmb... dar na , nush daca am sa am chef sa duelez vineri sau cand e dar pana acum imi surade ideea

Reply With Quote
Old 10-10-2004, 18:47   #705 (permalink)
d2 maniac

R3ap3r[kt]'s Avatar

pai oricum am inteles ca alea cu 5 se pun tot ca 3 run .. in fine ...si tre sa caut charms ..... si gmb .. si dureaza ... si alea cu 5 run al fel... ca nu am ...

Old 11-10-2004, 15:02   #706 (permalink)
needagun
Guest

nu cred ca tre sa inlocuiesti botd`ul ala cu gmb ... oricum foarte putini au gmb toti is cu botd si se descurca foarte bine

Reply With Quote
Old 13-10-2004, 21:54   #707 (permalink)
needagun
Guest

@ reaper plz zi lui ilie sa mai vb cu mine.. sambata 3vs3 si am facut rost de hammerdin support si cu ama avem macar combinatie bune de echipa ... sa ma caute pe yahoo messenger "alextiga" sau mai bine mail "alextiga@yahoo.co.uk" daca vrea...

Reply With Quote
Old 15-10-2004, 15:46   #708 (permalink)
d2 maniac

R3ap3r[kt]'s Avatar

stai ca tre sa il gasesc pe ilie si eu ca mia luat o enigma 1378 si cred ca il jupoi daca nu are o explicatie buna :P .. o sa ii zic da eu nu mai am net acuma ...pai au botd ac nu au gasit gmb :P .. eu pe ama de pe ld am cu 1xxx dmg mai mult si 1xx life mai mult decat pe aia de pe nl ...

Old 15-10-2004, 15:47   #709 (permalink)
d2 maniac

R3ap3r[kt]'s Avatar

si botd de pe nl e 415 iar gmb asta nu pot sa zic ca e cine stie ce super arc ..

Old 15-10-2004, 15:50   #710 (permalink)
needagun
Guest

am vazut amazoane super tari cu botd crusader de 41x... nici macar nu era 415, da na dak vrei tu cel mai tare arc din realm n`am ce`ti face macar asa daca pierzi le zici "i dont have godly gmb" da dup`aia ce faci? iti mai zic si itemlamor pe de`asupra glumeam

Reply With Quote
Old 15-10-2004, 15:53   #711 (permalink)
d2 maniac

R3ap3r[kt]'s Avatar

pai nu e mai eu am alta strategie in cap imi fac super ama si doar ma laud cu ea nu ma duelez :P doar ma laud cu ce iteme tari am :P asa ca nau ce sa comenteze

acuma pe bune .. imi fac mai mult chars sa stiu ca am si eu acolo char misto .. ca timp de udleat nu prea mai am doar ce mai intru prin publice din cand incand si asta noaptea cand mai am timp

Old 15-10-2004, 15:58   #712 (permalink)
needagun
Guest

pfoai tocmai is bururos ca m`am prins in sfarsit cum vine dsyncu la amazoane , si am ars eu singur o echipa intreaga de amazoane pfoai ce bucuros eram ,au iesit amazoanele din joc

PS: window mode SUX RAU am jucat pana acum in window mode si e un kkt din urmatoarele motive:

1.de foarte multe ori trebuie sa faci whirlwind`uri foarte scurte (mie`e lene sa zic dc dar dak vrei pot sa dau exemple concrete) si in window mode aceeasi distanta dintre centru si mouse`u tau e mai lunga decat aceeasi distanta cand e in full screen si in window mode nu poti sa faci ww`uri scurte am incercat si facand exact la picioarele barb`ului si tot ieseau prea lungi (si cand fugi dupa unu e greu sa faci la picioare si oricum nu iese)

2. poti sa apesi in afara ecranului ... eu cand duelam n`am patit asa ceva niciodata dar la amazoana trebuie sa tzintesti exact la capatul ecranului dak vrei sa sniper-esti bine...

3. sunt situatii in 4 vs 4 de exemplu cand pur si simplu nu mai intzelegi ce se intampla in ecran

si mai sunt motive dar nu`mi mai dau prin cap acum, plus ca yahoo messenger te omoara

Reply With Quote
Old 15-10-2004, 16:00   #713 (permalink)
needagun
Guest

a da , cu sorca cand te tele trebuie sa te tele cu mouse`u la capatul ecranului cateodata si daca dai pe afara din greseala esti fu7u7

Reply With Quote
Old 15-10-2004, 16:00   #714 (permalink)
d2 maniac

R3ap3r[kt]'s Avatar

hahahah ... pai eu cand fac dueluri nu stau un window mode .. aia e doar pt chat si etc :P

Old 15-10-2004, 16:02   #715 (permalink)
needagun
Guest

O_O hahaha eu cik jucam in window mode ca asa a zis reap las' k stie el mai bine ))

Reply With Quote
Old 15-10-2004, 16:04   #716 (permalink)
d2 maniac

R3ap3r[kt]'s Avatar

pai eu nam zis ma sa joci in window la dueluri .. sry ca asa ai inteles eu stau asa ca am 2 d2 si e mult mi ushor .. + ca vezi yahoo si restu bla bla nu tre sa stai sa vezi cu alt tab cand iti da careva pm sau daca tia dat la yahoo... da sta e valabil cand faci trade sau chatuiesti sau baals ....in pvp e naspa .. eu daca joc in window imi iese cursoru ala de 1000 de ori din ecran intrun duel ...

Old 15-10-2004, 16:09   #717 (permalink)
needagun
Guest

eh is eu mai prost... problema la mine era ca faceam ww prea lungi

Reply With Quote
Old 15-10-2004, 16:11   #718 (permalink)
Oka
R3sp3kT

Oka's Avatar

"m`am prins in sfarsit cum vine dsyncu la amazoane "

cum vine?

Oka is offline    Reply With Quote
Old 15-10-2004, 16:16   #719 (permalink)
needagun
Guest

de exemplu la nerco cand dau un ww lung ... deci eu vin si el da spirit dupa mine, eu dau ww chiar daca`l nimeresc poate sa supravietuiasca ( in team vs team mai ales sigur nu`l omori din prima) , l`am nimerit spirit`urile vin dupa mine si ma prind si asta mai da cateva si eu daca supravietuiesc iar dau alt ww de kkt si iar vin alea dupa mine (pt k eu is smen si ma feresc de spirite cand vin spre el ) si is mort

sau la amazoana era o faza... fug dupa ea si dau un ww fff scurt si aia crede ca e unu lung si automat se opreste si cand se opreste eu deja am iesit din ww si fac altu si o sparg , oricum la necro si ama ww`urile lungi= ga/bs`s dupa tine .... si contra sorca daca dai unu prea lung deja iti da blizz unde te opresti sau te prinde in namelock si s`a dus ceva viata... asasina nu mai spun mind blast X_X si la pala OMG WW LUNGI SUX LA TOATE CHAR`urile .... inafara de bvb acolo`s bune

Reply With Quote
Old 15-10-2004, 16:19   #720 (permalink)
needagun
Guest

pai fa ceva duele si ai sa intelegi

eh faza e ca ea nu e unde iti apare tie in monitor si in window o nimeream doar cand facea curba sau pe alea proaste care stau pe loc si trag dar aia buni nu prea.... acum parca am observat unde sa dau ww cand o fugaresc... deci ea fuge eu o depasesc si fac ww cand e cam pe la jumate de ecran in spatele meu, mie imi apare in monitor cum ar fi ca ea fuge dupa mine dar defapt e in fatza mea, asta e dsync`ul si trebuie sa fugi EXACT in acceasi directie ca ea (exact exact exact)

Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > Gaming > RPG > Diablo

Thread Tools

Posting Rules