Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > Gaming > RPG > Diablo

Notices

Reply

Thread Tools
Old 27-12-2001, 23:24   #61
SPUTZER

d0n_z3m3's Avatar

explica pls cum fucnctioneaza bugu??75 % dmg reduce +2x -3x energy?

d0n_z3m3 is offline    Reply With Quote
Old 28-12-2001, 03:21   #62
mih
dev/null

mih's Avatar

sormu si shaftu le avea soto pt ca ..scutu era gen storm si era IMBRACATA...adica nu ca si cand ar purta twitch ,magi,bane ...etc
bine pe vremea aia zeme se credea goshu cu doombringer'u

mih is offline    Reply With Quote
Old 28-12-2001, 10:20   #63
Hattrick, Inq.

El Torque's Avatar

Quote:
Originally posted by *F*JoinT77
explica pls cum fucnctioneaza bugu??75 % dmg reduce +2x -3x energy?
Ceva de genul. Poti sa incerci, imbraca-te cu storm/shaft/gaze/string, un Energy Shield suficient de mare, plus un mana pool sanatos si un mana regen de neam prost si te duci la duel contra baba
Aveam si un link direct catre articolul initial, dar nu mai stiu pe unde l-am pus.

El Torque is offline    Reply With Quote
Old 30-12-2001, 13:56   #64
Registered User

spitfire's Avatar

nu prea intzeleg.. shaft+gaze+string+storm=100%phizical res

care e bugu?

spitfire is offline    Reply With Quote
Old 30-12-2001, 17:13   #65
Leg is in town

Pantera's Avatar

75% e max la dmg reduce

Mah Baresi, tu cat dex vrei sa imi pun pe sorca cand la 120 dex as avea 22% chance to block??? ADica sa imi pun vitality din parti? Sorca de 400 viata si 250 dex?...Cmon

Pantera is offline    Reply With Quote
Old 31-12-2001, 00:28   #66
SPUTZER

d0n_z3m3's Avatar

oricum punctele puse la vitality suntr degeba...800 viatza faci doar din charmuri..si oricum viatza este lucrul cel mai neimportant in jocul asta

Old 31-12-2001, 22:34   #67
Registered User

Bey daca zeme ii da un bersek in cp la sorcea cu GF-u cred ca explodeaza asa ca ginditziva mai bine la ce posttazi cu sorcelele invincibile ca la PvP sunt o basina iar Dex pe sorc e o basina si mai mare... La un sorc adevarat conteaza aproape numai mana dupa asta viatza si str DEX e degeaba la sorc...Bleah

Hunter_Clan is offline    Reply With Quote
Old 04-01-2002, 20:16   #68
Newbie Extraordinaire

RaDuke's Avatar

Pantera: iti arat daca vrei un sorc lvl 92 cu 75% Chance to block (cu scut Rhyme - base 65% parca), si cu 1000+ mana si 600+ viata fara nici un charm de viata.
Hunter_Clan: imi confirmi ca si pe HC exista numai newbiez care nu au inteles o iota din jocul asta... Asta nu se intampla in adevaratul D2C (nu cel de acuma). Incepatorii faceau doar jocuri pe normal

RaDuke is offline    Reply With Quote
Old 06-01-2002, 18:24   #69
Leg is in town

Pantera's Avatar

Vroiam sa postez pe celalalt thread dar l-a inchis Piticot:
Mar1us stai calm ca in timp ce se dupa prin Personalizare si Socket se dupa orice (inclusiv itemuri 1x1)...in principiu cel mai mult Zodul si Jahul...Pacat ca nu imi merge netul pe exterior ca ti-as fi atasat frumusete de sc cu Rogue Encampment plin de jordane pe jos ca urechile intr-un joc public de pk...
Sa iti spun si cum se dupa:

In principiu se baza duparea pe acelasi sistem ca si la socket si pers...
Diferenta e ca se facea numai in act1 tot cu ajutorul D2loaderului si imbue-ului : Cum??? Fi atent:
Pe scurt: Ala care facea dupeul, sniffuia idul itemului, altul ii dadea trade, itemul era imbuat prin comanda de bind si cum itemul nu indeplinea cerintele de imbue ii ramanea in inventar in timp ce dupa cadea pe jos ca in metoda universal cunoscuta... VOILA
Tipul care si-a dat seama de banalitatea metodei (nu mai stiu cum il chema) s-a sfatuit cu Skull si a ajuns la concluzia ca cel mai bun lucru e sa anunte Blizzardul de metoda asta asap...pacat ca pe aia i-a durut drept in straFUNDurile lor si au corectat problema dupa 2 sapt, pana atunci multi din hackerii cu cele mai rasarite minti dandu-si seama ei de metoda respectiva. Evident si-au scos mii de parai cu ocazia asta, Zodul fiiind vandut online cu 35-40 de cocardei...

La Multi Ani

Old 06-01-2002, 20:36   #70
Nick anterior: bAgH3rA

Mah ce dashtept e Pantera asta .Istoricu meu preferat

baghi is offline    Reply With Quote
Old 07-01-2002, 01:44   #71
Newbie Extraordinaire

RaDuke's Avatar

off topic: baghera, editeaza si tu avatarul si schimba-i culorile...

Old 09-01-2002, 18:29   #72
mi-e foameeee

osc1or's Avatar

Total OFFTOPIC dar pls nu il stergetzi

Daca suntetzi asha bazatzi la jocu asta io (mai lamer fiind) am o problema...
Am acasa D2 v1.07 si nu gasesc cava sa daunloadez sa il apgreidez si io la 1.09...
Exista cuva un crack sa imi mearga si mie triablo asta pe net fara cd original???
Daca avetzi vreun link sau ceva de genu datzimile si mie sau mail me la oscior@k.ro
PLZZZZZ
LA MULTZI ANI

osc1or is offline    Reply With Quote
Old 09-01-2002, 19:22   #73
Registered User

Romeo: Bha inteligetzilor cu sorce cu DEX shi cu STR ca n-o sa aiba chance to block 75% decat cu un scut bashit ca rhyme sau alte cretinatatzi ca oricum o sorca oricat de imuna ar fi ea nu are ca sa faca altor caractere cel putzin unui barbar paladin assasin etc echipamentul vs sorc eshte urmatorul: 2 ravenuri, Laying(sau alte manushi cu resisturi), TG, Lightsabre, BlackHorn, Guardian Angel shi charmuri cu resist + Um runes in toate cacaturile aste
Vrajile de Fire oricum sunt prea slow sa omoare pe cineva asha ca sa nu zicetzi nimic de genu: DE CE NU DWARF? deci o sorca pe Thunderstorm/ORB (PVP sorc) se bate cu un baba genu asta vro 10 minute daca omu e plecat la bae asha ca
PVP Sorc RULEZ

Old 09-01-2002, 23:58   #74
Leg is in town

Pantera's Avatar

Vbea ciob de oala sparta...adica barbaru tau de suflet are ce sa ii faca la amazoanca de pk ci itemuri doar de vs.barbar???? Ce ii face barbaru asta basit la o amazoanca cu dmg red pe ea si cu slow si mult poison??? Nici cu amuleta de tport nu are ce sa ii faca...Kkmas pe el de barb sa ma kc. Barbaru e cel mai misto la duel doar vs barb, ala e pkul adevarat...

Old 10-01-2002, 04:39   #75
SPUTZER

d0n_z3m3's Avatar

in sfarsit sunt si eu de acorc cu tine si inca ceva...problema cu amazona nu este ca nu cade la ww...problema este ca nu o prinzi
am 4k dmg oh cade orice ama din prima si 10k dmg pe berserk ^

Old 10-01-2002, 12:32   #76
Newbie Extraordinaire

RaDuke's Avatar

Quote:
Originally posted by Hunter_Clan
Romeo: Bha inteligetzilor cu sorce cu DEX shi cu STR ca n-o sa aiba chance to block 75% decat cu un scut bashit ca rhyme sau alte cretinatatzi ca oricum o sorca oricat de imuna ar fi ea nu are ca sa faca altor caractere cel putzin unui barbar paladin assasin etc echipamentul vs sorc eshte urmatorul: 2 ravenuri, Laying(sau alte manushi cu resisturi), TG, Lightsabre, BlackHorn, Guardian Angel shi charmuri cu resist + Um runes in toate cacaturile aste
Vrajile de Fire oricum sunt prea slow sa omoare pe cineva asha ca sa nu zicetzi nimic de genu: DE CE NU DWARF? deci o sorca pe Thunderstorm/ORB (PVP sorc) se bate cu un baba genu asta vro 10 minute daca omu e plecat la bae asha ca
PVP Sorc RULEZ
Pe langa greselile de gramatica (de abia ma chinui sa descifrez ce vrea sa zica), numa' tampenii sau lucruri evidente pentru oricine.
Se vede ca esti paralel cu jocul asta.
Z3m3: Nu e chiar asa. Am testat oculus in PvP... e foarte simpatic. Adica vine baba da ww, iar la urmatoarea bucata vezi ca sorcu se teleporteaza aiurea... Cel putin simpatic.
In alta ordine de idei, daca e nitel lag (si evident pe bnet este), un baba poate sa aiba sansa (pe care altminteri n-ar avea-o) sa dea un ww plin prin sorc, sau sa dea un berserk. Si din experienta proprie, de fiecare data cand m-am duelat cu un sorc am reusit sa-i prind o smetie (fie de la lag, fie de la prostia/lacomia celulilalt - cert e ca sansa exista). Ideea e ca daca la ww te mai salveaza un dmg reduced ... la berserk singurul lucru care mai conteaza e chance to block-ul... Asadar Sorc pe dex rulez (nu numai la monstri), indiferent cat rage hunter_clan acolo.
Sorc pe str, dupa parerea mea, e un pic cam tras de par, intr-adevar...

Old 10-01-2002, 23:08   #77
Registered User

Romeo: Raduke adica insishti ca un sorc are cum sa bata un baba in PVP, scuzama dar e patetic ceea ce spui doar daca e un baba cretin dar asha cum ai presupus shi tu la un reply aici e vorba de dueleri nu totzi cretinii pe care ii gaseshti printr-un joc sau altu, daca vrei fatzi un sorc shi io imi fac un baba, ne batem sa vedem ce se intampla , k? So.... Lets c ur sorc man

Old 11-01-2002, 00:52   #78
SPUTZER

d0n_z3m3's Avatar

ba sper sa nu spunetzi acum sa va batetzi sorc vs bararul meu...k? barbarul meu nu bate nici un sorc pt ca vor muskii mei...cand bateam 7 sorc in bloody cu alt barbar...heh oricum un sorc nu are ce sa-i fac unui barbar cu 90 resist all si 2x ravene(adica un amarat de gardian angel si cateva charmuri cu all rezist 12-15)

Old 11-01-2002, 06:03   #79
Registered User

mde...nu se inteleg oamenii

1:

Deci...
In general pvp sorx sunt cold+light...
pt ca in uniqu skill de pvp de fire e hydra ca
e "buna" numai de pk...nu si de duel..

Asa ca pt ThunderStorm exista Lightsabre(cu resis peste 50% e suficient practic orice lvl TS+LM) dar noi vb de un char cu GA pe el.

Cel mai penal skill e Orb+max cold mastery (btw azi la niste teste
a murit un pala lvl8x de la un orb, avea doar resis ..nici un pic de absorb)..Asaca Orbu e char f.bun adica face dmg si loveste bine(are multe tepi ;P) dar..daca se cobina 2xRaven+luna+snowclash(sau nu mai stiu cum ii tice la beltu ala de +3 la blizzard) si resis de 90...nu sunt sigur de cat dmg o sa faca orbu...

btw daca ThunderStormu e chiar naspa rau luna se poate inlocui cu o a doua Sabre..io zic ca un baba fara scut poate sa bata o sorcea o_O...

Ideia este ca un char echipat in modu asta "poate supravetiu"
fie assa, babu, sau chiar alta sorcea :P lolz

In cele din urma pararea mea personala este ca:
E foarte greu sa omori(prinzi sau sa dai in ea) cu baba, pala(nu FOH pala), druit(not elemental lolz ;P)...dar echipat adecvat nu ai cum sa fii omorat de o sorcea.

Ama si assa pur si simplu a-si bat joc de orice sorcea...Guiden rulez, Tiger pe monstri+dragonflight...

2:

"Bug'u cu dmg reduced" ...ala nu e bug ala e feature...
daca nu gresesc DR se aplica "pe rand" adica pe obiecte in parte.
Se ia dmg primit, se reduce de: storm(35%) ..restu ramas din ala redus de storm se reduce de shaft(30%) si asa mai departe...
La anceput nu credeam dar am facut niste teste pe sigle(nu am toate cele necesare pe closed ;P):
a) Barbar cu storm, shaft, string => 80% adica 75% cum se spune ca e maxim
b) Barbar cu 1.08 gaze(ber), storm(ber), shaft(ber), string.
c) WF AMA

E acuma e faza cea mai misto in varianta a) din 3-4 guiden barbaru era cam secat chiar rau de tot(trebuia rejuv).
In varianta b) nu stiu cum sa zic dar nu se antampla aproape
nimic. Catava charmuri cu faster hit recoveri + potiuni normale(SuperLifePotion)
erau suficiente pt a avea viata full^^

Chestia asta ramane de discutat.

3.
pt BillGates...akka kkt .mai vezi odata postu meu(data) si dupa
aia amintesteti dala lansarii LOD'ului si dupa aia comenteaza^^
in d2c sorceaua chiar avea sanse mari sa omoare la duel un baba.
si am citit si io postul...hmm lame;( dar avand in vedere ca jucam diablo de cateva zile ala e un post chiar HAOS ;P lolz =P

Si la sfarsit am si io o intrebare:
Am auzit ca IAS'u in WW este maxim 40% si se pune numai dupa arma. IAS'u dupa obiecte mere bine cu berserc, dar in WW se pune numai viteza armei care mai mult de 40% nu se ea in considerare.

Cum e?
rr7l0 Druid
rr5l4 Hero
rr5l4 Blademaster
Prydwen =>
rr6l6 Minstrel
rr4l5 Mercenary
--------------------
acc2: 50 Animist
acc3: moa4 BB

Hi_JaCKeR is offline    Reply With Quote
Old 11-01-2002, 10:57   #80
Registered User

Romeo: BTW raduke (da cu r mic) greshelile de gramatica au fost asha ca te crezi shi tu putzin superior la ceva, deoarece la acest joc te ucid intotdeauna cu un char mai mic in level decat tine, So..... STFU and dont make me laugh no more, my belly hurts

Reply

Computer Games Forum > Gaming > RPG > Diablo

Thread Tools

Posting Rules