![]() |
| | #862 (permalink) | ||
|
se poate sa iti inchida accountul pentru ca ai folosit maphack dar sa nu baneze cdkeyul ? am primit acest mesaj la unu din accounturile mele si nu inteleg cu ce am gresit. your account has been closed [8] edit:da am vazut despre ce era vorba... dar ciudat ca mi lau inchis pe asta cu map hacku dar nu lau inchis pe ala care piduia de zor )
Last edited by nttsagat; 22-07-2006 at 09:36.. | |||
|
| | #866 (permalink) | ||
|
Care mai jucati pe bnet? Eu abia azi mi-am luat jocul original, n-am jucat niciodata decat SP pana acum. Am incercat pe EU dar era down serverul (sau cel putin acest mesaj l-am primit cand am incercat sa-mi fac un caracter pe EU), asa ca mi-am creat unul pe USA East si am jucat vreo 30min. ... doar asa, ca sa-mi fac si eu o idee cum e. Inainte de a ma apuca mai serios de "munca" as vrea si eu sa stiu daca mai sunt jucatori romani activi pe bnet, pe ce servere si ce trebuie sa fac sa mai dau cate cate un joc in weekenduri cu voi?
__________________ My BF2 user = BlueMax.BaiaMare | |||
|
| | #868 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2006 | Pt veterani!
Si mie mi-au dat ban pt mh..Acum mi s-au deblocat cd-keyurile dar am pierdut tot ce aveam si prietenii de pe dia inclusiv. Au fost banati ca si mine si si-au bagat pl in el de joc. As vrea sa reintru insa imi trebuie niste rune/iteme, vindeti careva? cristian.i1scu@yahoo.com | ||
|
| | #869 (permalink) | ||
|
prin the cd key you are using nu poti sa intri sa te joci decat in open btlnet sau in sp. i'm so dumb. nu am mai intrat de vreo luna, sa mor daca imi pot da seama ce MAMA DRAKULUI s-a intamplat. nu tu maphack, nu nimic. doar un share full la driveul pe care aveam jocu. stupid bf.
__________________ Irony of nature... | |||
|
| | #870 (permalink) | ||
|
cine poa sa bata un druid cu 20fury,20 oak,20lych,20 werewolf si 20 poison creeper,300 si cva strength,300 si cva vit,jalals socketat cu shael,bloodfists,coh,dracs,verdugoes,gores,ebotdgpa,anni,torch,9 gc cu +1 ss skills,10 res/life sc,merc actu 3 cold cu vipermagi,spirit shield,spirit sword,nightwings..........?si cu ce caracter.......?
| |||
|
| | #871 (permalink) | ||
|
cine are chef sa ne strangem mai multi sa jucam d2 id`ul meu este dinu_florin@yahoo.com facem si noi 1 mf sau niste run`uri
__________________ | have tasted the flash of fallen angels | |||
|
| | #876 (permalink) | ||
|
mane.. am cumparat ultimu diablo II din timisoara! si crede-ma ca luam si lod dc gaseam in vara... eu cand am zis ca m-am saturat de lan e din cauza ca joc cu lod crackuit si dupa cum stie orice moroshan (nu ma iau de nime acu) nu merge battle cu crack. pe de alta parte am gasit un jpeg cu items din dI, si mi-a facut pofta de jucat (am inceput direct cu dII anu asta abia).
__________________ beware foul beasts! | |||
|
| | #880 (permalink) | ||
|
cine ma poate ajuta cu echipament? nu am inca un cont pe bnet dar as vrea sa stiu din timp cu cine fac trade. cam in 10 zile sunt si eu de gasit pe un server. sa zicem europa... ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- man, ce pana mea de limba vorbesc aia? la url-ul pe care l-ai dat? sa moara veta de pricep! ma gandeam ca mai recoltez si eu niste info, ceva... cand colo numa popor rusovietic p-acol. zi si mie dc e server closed, open, dc pot sa intru cu char gata facut... ma intere, da...
__________________ beware foul beasts! Last edited by Thumper; 01-03-2007 at 23:23.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|