![]() |
| | #885 (permalink) | ||
|
Interesant cum dupa atatia ani inca se gasesc oameni care abia incep sa joace Diablo 2. Si eu mai pun mana pe el din cand in cand, cand ma apuca dorul... Multiplayer nu am jucat, nu ma atrage, afara de cel in care faci questuri in comun, si atunci cresc viata la monstri. Un joc superb, chiar daca se axeaza mai mult pe hack'n'slash decat pe partea de rpg! Si un thread excelent, btw
__________________ Galactic Dream: Rage of War - All your base are belong to us! Strategie romaneasca in spatiu » | |||
|
| | #891 (permalink) | ||
|
Sal, si eu l-am descoperit acum vreo luna. Am citit pe forum threadul: Ce joc v-a marcat? si majoritatea a zis Diablo 2. Am zis ca trebuie sa il joc, si m-am apucat de el. Imi place si curat fiecare metru patrat de harta de monstri. Joc cu Paladin si am deabia level 27. Super jocul.
__________________ Parerea mea ... ![]() Tel. 0744.803.922 YM: cipirica_tapiterul | |||
|
| | #900 (permalink) | ||
|
imi spune careva care mai este ip ul la gamespace ca incerc sa l intru si nu se conecteaza. Cu gateway editorul nu mi o gaseste ip ul care il stiam eu era 194.102.229.151 si imi da conecttion failed cand incerc sa o gasesc -------------------- Editare ulterioară -------------------- si inca ceva daca vreau sa joc pe battle.net europa imi trebuie si diablo 2 original sau doar LOD. si era sa uit a aparut patchul de 1.12.
__________________ Quod me non necat me fortiorem facit Last edited by Panzer_General; 02-07-2008 at 12:53.. Reason: Automerged Doublepost | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|