![]() |
| | #141 (permalink) | ||
| Bah zeme
Io nam zis ca esti un borac obidit am zis ca esti mare bulangiu ca miai zis ceva si apoi ai inceput sa o sugi in caterinci cu mine io nu vreau scandal.......da pls nu mai face pe jmekeru cu mine .. In rest ma doare in p**a
__________________ Not at my desk | |||
|
| | #142 (permalink) | ||
|
Ce dreac mai nene nu mai aveti ce sa discutati si tre sa va luati gura-n-paula ???? Va purtati ca niste copii retardati ceva de genu ..." Ce mah esti tu mai tare .... Lasa ca vin eu cu mama .... Si ce daca vii cu mata ca tata e mai tare ......" Am o intrebare ... aveti BULETIN ?????
__________________ I don't believe in GoD but i fear HiM | |||
|
| | #145 (permalink) | ||
|
Am si eu nevoie de ceva sfaturi de la astia mai intelepti .... daca imi fac un barbar pe sabie si scut si vreau sa ma duc in jocurile de PK sa ma bat cu oricine imi iese in cale(indiferent de caracter) zicetimi si mie ce ARMURA sa pun pe amaratu de barbar ...
|
| | #148 (permalink) | ||
|
Mersi Zeme dar daca nu mi-ar fi disparut toate arkaine-urile de 1.08 ar fi fost bine ....mama si cate am dupat in seara aia numai saraca Charsi stie cat am puso sa se c..e arkaine-uri. Poate ai tu sa imi dai si mie una uitata pe undeva ca as folosio cu placere ....contra cost sau moca ???
|
| | #154 (permalink) | ||
| Am uitat ceva...
Baba meu are skill cam asha max :bo ww sword mast are cam juma la zerk nat resist(am resisturi cam 50 la toate) def si exista o problema...... Am uitat sa zic e lvl 94 .....Mai am 14 skill de pus ce pewla mea sa mai fac cu ele?
__________________ Not at my desk | |||
|
| | #156 (permalink) | ||
|
HAHAHAHAHA osc1oraree fah cum zice zeme ca zice bine... si apropo de abia astept sa fac si eu chance to block 75 ca sa te dau joc dintr-un ww cu tot barbarul tau de 94 ....al meu saracu este de abia 83 dar te dau jos dintr-un ww
|
| | #159 (permalink) | ||
|
Coane nu stiu ce si cum dar zii aici pe forum tu echipat cu tot ce iti trebuia adica arkaine string storm arreat ca baietii PLUS ca erai 94 si eu 87 te-am dat jos din primul ww ???RECUNOASTE Acuma stai sa mai cresc si eu ca aveam chance to block 64 si de aia nu avea sens sa ma bat cu scut ... eu sunt de genul ORI alba ORI neagra ... si a fost neagra ptr tine
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|