![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2005 | Am o mare dilema legata de horadric cube
Am jucat diablo prima data acum 8 ani in retea si l-am terminat , am reluat acum 6 ani si unul din prieteni mei a descoperit o minune de horadric cube iar acum m-am apucat de plictiseala sa joc iar singur si caut acel patch pt horadric cube si nu il gasesc.... Idea era urmatoarea bagai un item de identificare si o arma si imbunatateai arma considerabil, bagai un rejuv si o arma si o faceai arma de set, bagai orice piatra pretioasa sau skul si le faceai perfecte fara sa mai bagi altceva. nu mai imi aduc aminte totul dar daca e cineva care stie despre ce vorbesc il rog mult sa ma ajute, din pacate nu mai stiu versiunea pe care il jucam. | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2005 |
da era diablo 2, nu stiu exact daca era mod, sau add-on sau vreun patch cu cheat iar pagina unde m-ai trimis la horadric cube nu are nici o legatura ce scrie acolo cu ceea ce facea cubul ala bagai o arma sau o armura, sau amulete, inele sau orice altceva si un scrol de identificare si ti le facea magice, sau daca bagai un rejuve si o arma sau armura le facea de set sau daca bagai un chiped diamant apasai de 2 ori transmute si il faceai diamant fara nimic altceva apoi le vindeai si luai o caruta de bani pe ele dar ceea ce ma intereseaza era pentru armele pe care le puteai obtine .
| ||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2009 |
Horadric Cube este intalnit in Diablo 2.Nu este un patch este primit la o misiune.Nu face chiar ce ai zis tu.Partea cu armele,armuri,inele si cu scrol de id cade. Merge(ce am facut eu): -> 3 sticle sange+ 3sticle mana=1 mica rejuve -> 3 sticle mici rejuve = una mare rejuve(mare adica 100%) ->3 chiped = 1 chiped mare ->3 chiped mare = un diamant perfect Mie decat atat imi merge.Poate exista si patch care face ce spui tu dar horadric cube al jocului original cam atat face. Last edited by miqutu; 20-08-2009 at 02:03.. | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2005 |
Am reusit in sfarsit sa il gasesc, si dupa cum probabil ti-ai dat seaama nu vorbesc de cubul original, daca vrea cineva sa il testeze sa vada ce stie sa faca acest cub pe care m-am chinuit atat sa il gasesc sa imi dea un PM. de preferat cineva care a terminat jocul de tot si vrea sa se distreze... ---------- Post added at 03:49 ---------- Previous post was at 03:45 ---------- daca vreti si detalii poate va descurcati si singuri cu modul acesta, pentru cunoscatori am o versiune text... diablo.phx.pl/v110final-archon-v113-readme.txt | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Ca sa ii dai o potiune arcasei tale apesi SHIFT. De exemplu daca ai o potiune in inventar tii apasat SHIFT si apesi CLICK DREAPTA. Ca sa ii dai potiuni din belt-ul tau apesi SHIFT + 1 (2,3,4) Daca moare poti sa o iei inapoi, te duci la NPC-ul cu henchmen si alegi optiunea ressurect. Sper ca te-am ajutat
__________________ GW2 | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |