![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Diablo II - 1.13 Patch
Prin Aprile oficialii de la Blizzard au raspandit o stire, care mai tarziu s-a dovedit a fi doar un zvon: Quote:
):Quote:
| |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Unamed Hero Join Date: Apr 2008 Location: Sanctuary |
Wrong. Eu cel putin la inceput am crezut ca va fi lansat patchul odata cu battle.net 2.0 si cu optimizari de cod pentru el, pentru a fi compatibil. Asta fiind unul din motivele pentru care am crezut ca i se va da drumul. Din cate am citit pe forumul de beta la DOTA, final beta 1 e pe sfarsite si probabil foarte curand se va incerca portarea ultimului patch dupa Westfal pe servere. Desi, raman de parere ca o parte din patchul de D2 are legatura cu battle.net 2.0, pentru ca n-a mai primit un patch de cine stie cand si nu cred ca ar fi fost jucabil pe platforma 2.0. Cu putin noroc, vom juca in septembrie 1.13
| ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Quote:
Battle.net - English Forums -> Patch 1.13 - Updated 9/2 | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Dacă urcă rezoluţia atunci mă reapuc de joc. 800x600 este un major turn-off in lumea LCD'urilor de 1680x1050/1920x1200... Dacă nu atunci sper ca Torchlight să fie un joc bun, apare peste vreo lună jumate. | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Quote:
Fa un request, pe forumul oficial. Desi e mai complicat, cum jocul a fost facut initial cu rezolutia de 800x600 ca setare maxima. Ar putea sa-l faca scalabil din joc, sa nu mai depinda de Windows si setarile placii grafice. Dar estetic e cam acelasi lucru, atata ca poti da alt+tab fara sa faca resize. Ar trebui sa refaca toate texturile sa iasa bine. Si asta nu e foarte greu, dar cere timp... Si parca totusi au avut timp. Dar cum au avut nevoie de cateva luni sa rezolve cateva bug-uri minore in patch-ul de la W3, incep sa ma indoiesc de profesionalismul baetilor care se ocupa de aceste patch-uri. In nici un caz nu-s grei de la Blizzard, sau poate grei au plecat... | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
S-au tot facut requesturi la ei. Personal cred ca e nesimtire ce fac ei cu rezolutia. Inteleg la un joc abandonware sau care nu mai este jucat ... dar d2 e mult prea jucat. Ma doare'n pix cat de "greu" o fi sa faca asta sau ca "n-au timp" dar sa joc in 800x600 pe un monitor capabil de fullHD este inacceptabil | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Pei si pe ei ii cam doare in pix de opiniile clientilor, cand vine vorba de proiecte vechi. Desi uneori incearca sa para interesati, ca doar deh - asta e una din ceintele "job-ului". Cum in 10 ani de zile nu au trecut nici la 1024x768 sau 1280x1024, desi teoretic - ei inca suporta acest joc. Slabe sanse sa mai schimbe ceva in acest sens... Who knows.. uneori mai e loc si de surprize placute. We'll just have to wait and see... | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Hahaha, se pare ca va mai dura un pic (mai mult, defapt): Quote:
| |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
Exista un mod pt a schimba rezolutia, care functioneaza foarte bine...Il puteti folosi pe ala. Ma rog, nu si pe Battle.net, pt ca este considerat cheat. Si de fapt asta e si motivul pt care nu va fi vreodata implementat printr-un patch oficial, pt ca iti permite sa vezi mai mult decat trebuie din harta (cu tot cu inamici & stuff), jocul fiind gandit pt maxim 800x600. Au si spus asta, nu inventez eu motivul. Si cum D2 este un joc 2D, cu tiles, alta posibilitate tehnica de a mari rezolutia nu exista, decat cea folosita in acel mod (aceasi metoda este aplicata si la alte jocuri 2d vechi, gen Fallout 1&2, Baldur's Gate, etc). | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
blablabla Quote:
| |||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
Multa vorba pentru nimic: Quote:
| |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Eu ce tot zic de o bucată bună de vreme... Noul Blizzard si pentru un amărât de patch are nevoie de 10 luni sau chiar un an de zile, dacă nu mai mult. In ultimii 8 ani de zile nu au mai lansat nici un joc în afara de WoW, cum echipa veche s-a retras se pare ca WoW e tot ce mai știu... Cat despre SC2 și D3, dacă tot au investit ceva bani în ele... de dragul profitului (chiar dacă e doar un bacșiș pe lângă cât scot din WoW), sper să nu ajungă și astea ca SC: Ghost (delayed, delayed, delayed, delayed, delayed.. Canceled).Cică se tem să nu împovăreze PC-urile mai vechi cu un stash mai mare, deși majoritatea sunt conștienți ca problema lor tine de serverele antice de battlenet. | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |