![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Nick anterior: S|rEminem Join Date: Jan 2004 | Intrebare despre hammerdin
1 va avea probleme cu mana daca bag decat 5 stat points sau nimik in energy? 2 wizardspike sau heart of the oak? 3 merge max hammer, max vigor, max blessed aim , si sa folosesc max concentration, cateva in shield ? 4 merita sa il mai fac daca ar arata cam asha ( shako, skin of vipermagi , heart of the oak sau wizard, marrowalk , arachnid, frostburn, zakarum) | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
1 lasa base 2 hoto 3 pai asa se face eu am optat sa bag restu de puncte in charge .... ca oricum am multe + 4 cel mai bine e sa pui shako hoto arachnid magefist guardian zaka silkwaves... scotzi cu niste charms medii all rez 90 mana cam 400-500 fcr 80 si iti tre 75... te descurci pe hell f lejer.... viprmagi nu are rost pt ca nu ai nevoie de nimik din ce iti da ea in afara de skill mai bun e guardian
__________________ http://img132.imageshack.us/img132/6...ignbyitami.png | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
reapere nu te supara, imi dau si eu cu parerea: HOTO Shako Verdungo Guardian (eventual upgrade it) Zaka (must) Sandstorm Trek (eventual ethereale) sau marrows Mara (yeah right) Raven (must) inel cu 10 fast cast si ce-o mai fi (se intelege aici life, mana, resists, stats) - e o treaba cu 50 fast cast (40 hoto+10) am citit eu pe undeva.... nu mai stiu pe unde.... sau poate 75 dar ce conteaza..... bani sa iasa ..... manusi cu viata si mana cat mai multe (eventual resisturile care-ti lipsesc). treaba e ca pentru un pala asha e nevoie de ceva timp si bulan,,,, afara de asta am optat sa bag restu de puncte in holy shield.
__________________ Better to be a lame hacker than a hacked lamer. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
deci daca pui verdungo nu ai fast cast .... si tre sa pui inele... si deja pierzi 2 all skills ceea ce e aiurea .... cizmele sutn bune pt ca iti da si mai multa mana si iti dai si mana pe monstru ... si daca ai dmg mare nu mai tre sa dai deloc cu redemption.... eu am asa ... 12k dmg 1700 life fcr 80 500 mana all rez 75 10 % dmg red .9500 def. si nam probleme cu nimik .. parerea mea ca asa e cel mai bine ..raven mi se pare inutil pt ca castul nu e afectat de cold dmg ..... si eu am si helper cu holy freez si nici sa ma retrag nu ar fii o problema sa zici ca am cold pe mine si nu fug rpd.. bine ca am si teleport deci nu stiu raven sucks parerea mea
|
| | #6 (permalink) | ||
| Nick anterior: S|rEminem Join Date: Jan 2004 |
Gata mi lam facut... cu toate ca e lvl mic 81.. arata cam asha lvl 81 resist 90 90 81 81 life 1000 mana 500 60 fcr dr 10 % inca nu am hoto ca nam flail ^^ si nici nu am upgr guardian damage 6.7k 5000 def.. pana mea nu am intrat in nicu un baal public.. sa facut lvl din meph , pit, si mf baal runs... | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
bah eu am pala 94 si are pe el 1. bastarca cu 3 skils 40 fast cast 2. sapca evident shako cu ber 3. scut evident zakarum cu ber 4. geaca evident enigma cu jah si ber 5. adidasi evident waterwalck fara ber 6. ghiuluri depinde de ce absorb imi trebuie ori 2 raven ori 2 wisp projector ori 2 din alea cu fire abosrb 7. lant evident 2 pala 15 fast cast all rez 23 70 life 80 mana 8. manusi evident manusile din setul de necroman 9. ca orice sarac evident ca am in stash 3 bastarci (lightsabre,frostwind,si barlog blade-ul ala unic) 10. evidnet ca ma pretez la naked kill si la mass party slain fiind injurat de catre "ceilanti" gheimÃri si blestemat dar oricum sunt prea zlaban ca sa ma supar pt ca evident nu am dupat 11. charmurile sunt de baza (evident ca nu le am dar 10 pala combat cu 3x life am reusit sa mi le procur prin diverse insalaciuni si prin diverse treiduri prin care in mod evident mi-am luat teapa ...iar anihilusu 20 stats 19 rez 9 exp e mandria mea de sarac bulanos) 12. cureaua e un verdungo de zlabani 37 cu 14 dmg red % ca nu am noroc la centuri ... imi place fara :> 13. demegiul meu e de la 14k la 14k din motive necunoscute mie demegiul redus e 48% rezisturile sunt maxime viata este 2200 defensul 16k fast castul 75% mana e destula sa pazesc orasul in jocul de "duels" sau de "pk plz no nk" si tot ma ruleaza asasinele :P cu trapuri si pe light si pe fire 14. are cineva un areat ca nu o dau cu mefisto ca iar ma umple de sur runes 15. imi fac necroman de duel keke
__________________ Eu nu gresesc niciodata.Odata am crezut ca gresesc dar am gresit. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
da . io : pala 91 shako wizz zaka inel 10 fcr 15 all rez raven 20 dex serpent upgradat 1xxx def 35 rez gloves set trang amu craft 2 pala 5 fcr all rez aproape 15 ..parca nu la toate la fel, 20 life 5 frw life 1500 def 9k am facut asea cu wiiz ca sa trec ultimu prag de fast cast adica 125 si credetima se vede inainte nu il bateam asea pe baal a ..dmg 8k | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Quote:
mentionez ca zeme MINTE nu are nici shapca cu ber nici skut cu ber na ca tiam facuto si nici atita dmg nu face ......... | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
looooooooool
|
| | #16 (permalink) | ||
| Quote:
vai cat suferi ba zeme .. crezi ca esti singurul care are aja ceva ?
__________________ Garcea ™ #bluezone On Quakenet | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 |
dc nu a optat nimeni pt enigma ? -------------------- Editare ulterioară -------------------- dc nu a optat nimeni pt enigma ? e primul meu pala si echipamentul e cam asa casca : shako (fara nimik in el inca) armura : enigma (mp) arma : hoto 40 (self made) scut : un spirit dragut de paladin cu 32 fcr belt : verdugo boots : waterwalks manusi : magefist inel1: 1 inel cu 10 fcr 40 viata mana si niste res inel2: 1 soj amuleta : seraph 2 2 charms: torta 16 17 anni inca nu am. am daor pe ama si pe soarca sper sa fac rost si aici de unul. Last edited by DjKonte; 01-06-2007 at 03:06.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
Ah ce imi plac discutiile astea.Am avut pala 97 hammer pana mi-am luat ban pt maphack: shako ber enigma hoto 40 zaka eth zod 200 cta 6 arahnid perf in maini parca magefisturi perf (sau din setul de necro) in picioare aveam ala cu 50 sansa... inele le schimbam in func de nev: de la raven pana la soj... si eram in proces de craftuire.... nu ma mai multumeau de loc ce aveam amuleta mara torta pala buna ani bun cateva skilere de pala aveam 16k dmg 100+ fcr ... rula... ce am gresit la el a fost ca nu am bagat dex suficient ca sa isi mearga shieldu k lumea..
__________________ Windows Server 2003 on HP 8710p Laptop | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |