![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2006 | Benzi desenate de la Marvel si DC Comics
Salut pe toata lumea! Intrebarea: cati dintre voi ati fi interesati de comic books-urile celor de la Marvel (x-men etc) si de cele de la DC Comics (Batman, Superman, Captain America, HEX), originale si nu in format electronic, cum se gasesc pe torrente. Ideea e ca se vor putea gasi si la noi incepand cu jumatatea lunii ianuarie, inceputul lunii februarie 2007. Daca sunteti interesati si doriti mai multe detalii, contact me (cristidrincu@yahoo.com)! | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Eu as fi interesat de acele reviste Horror care se gaseau acum cativa ani prin librarii.Nu mai stiu exact de la ce editura dar nu se paote sa nu le cunoasca careva.
__________________ “The mind is everything. What you think you become.” Gautam Buddha The best Diet is simply a matter of mind over platter. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
as vrea si eu cate ceva... e bine ca mai veniti si voi cu asa ceva... hai si tu pe comics.MyForum.ro :: Pagina de start si da-ne mai multe informatii, etc.
__________________ http://i147.photobucket.com/albums/r...cius/sup11.jpg | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|