Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Mass-media

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 22-11-2006, 12:46   #1 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

Zoe Ceausescu vs. Parintele Calciu-Dumitreasa

aseara, pe orice post dadeam vedeam stiri despre moartea lui Zoe Ceausescu. ba unele televiziuni au invitat diverse personaje care au cunoscut-o pe respectiva, pentru a explica romanilor ce persoana sensibila si ce victima a regimului (parintesc) a fost ea.
nici un cuvant despre moartea lui Calciu-Dumitreasa, survenita aseara la 20:10. probabil cei mai multi romani nici nu stiu cine e respectivul. dar stiu cine e Zoe Ceausescu. sau, bineinteles, Steve Irwin. sa multumim televiziunilor pentru asta.

Strangelove is offline    Reply With Quote
Old 22-11-2006, 13:03   #2 (permalink)
Registered User

E.R.A's Avatar

si scopul acestui thread este ????

Lou esti strange man.Pe bune(chiar pui totul la suflet,ce Dumnezeu).(daca e o ruda imi cer scuze daca te-am jignit ,condoleante).Am citit ce scrie in cotidianul.Tot respectul pentru el,dar ca el au fost multi(ti-a raspuns dragon warrior ).Oricum faza cu zoe e mult mai comerciala si de aia a avut prioritate).

Parca vad ca deschizi un thread mass media frauda.(LOL).

Iar daca doreai o discutie despre acest parinte sau victimele regimului comunist,altfel trebuia deschis acest thread.

Last edited by E.R.A; 22-11-2006 at 13:29.. Reason: lou

E.R.A is offline    Reply With Quote
Old 22-11-2006, 13:05   #3 (permalink)
CBR
Moderator

CBR's Avatar

Strangelove: Chiar in momentul asta pe Antena1 au zis de Calciu-Dumitreasa.

CBR is offline    Reply With Quote
Old 22-11-2006, 13:12   #4 (permalink)
Registered User

Megalomaniac's Avatar

Strangelove, amandoi sunt morti, nu mai conteaza cine ia fatza televiziunilor...

Megalomaniac is offline    Reply With Quote
Old 22-11-2006, 13:13   #5 (permalink)
Armoured

Dragon Warrior's Avatar

Prietene, eu si inca vreo 20 de milioane de romani nu am auzit niciodata despre acest popa surghiunit. Ca el au murit alte cateva zeci de mii la canalul Dunare-Marea Neagra. Deci el e un fericit ca a murit la 81 de ani in pat.

Despre Zoe cred ca stim toti cei care aveam peste 10 ani la revolutie. Mi se pare normal sa faci un subiect vandabil pentru stiri.

Dragon Warrior is offline    Reply With Quote
Old 22-11-2006, 13:14   #6 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

Quote:
Originally Posted by E.R.A View Post
si scopul acestui thread este ????
transmiteam un mesaj codificat extraterestrului care m-a rapit acum 2 zile si la care mi-am uitat cheile de la casa cand mi-a dat drumul aseara.
deci: n-ai vazut un caine verzui-turcoaz cu o peruca blonda si doi ochi foarte rosii in zona pietei Titan? poate pleaca imbecilul de pe pamant cu cheile de la casa mea...

CBR: sper ca subiectul sa fie la fel de atent tratat pe cat a fost cel cu Zoe.

Quote:
Originally Posted by Dragon Warrior View Post
Prietene, eu si inca vreo 20 de milioane de Romani nu am auzit niciodata despre acest popa surghiunit. Ca el au murit alte cateva zeci de mii la canalul Dunare-Marea Neagra. Deci el e un fericit ca a murit la 81 de ani in pat.
Despre Zoe cred ca stim toti cei care aveam peste 10 ani la revolutie. Mi se pare normal sa faci un subiect vandabil pentru stiri.
Prietene, te compatimesc sincer.

Old 22-11-2006, 13:31   #7 (permalink)
Bean Bachine

Comanche's Avatar

Numa' moartea popilor de 81 de ani nu se discuta la TV. Zoe a făcut totuşi parte, deşi numai tangenţial, din istorie (o istorie cu care nu ne mândrim dar care trebuie ştiută). Momentul morţii ei a fost un bun prilej de a reanaliza latura umană a familiei Ceauşescu. Plus că aseară la 20:10 când a murit popa ăla, televiziunile aveau deja aranjate programul, invitaţii, etc. Era culmea să dea totul peste cap (nici nu ştiu dacă e posibil on such short notice să stabileşti alte talkshow-uri şi alte emisiuni) pt un popă de care mai nimeni nu a auzit.

Comanche is offline    Reply With Quote
Old 22-11-2006, 13:47   #8 (permalink)
CBR
Moderator

CBR's Avatar

Dragon Warrior, Comanche: Daca voi nu stiti asta nu inseamna ca nu e cunoscut. Dar deh, ce sa va intereseze mai mult, Zoe care nu prea a avut nici o treaba cu politica dupa ce i-au dat headshot lui taicasu sau Calciu-Dumitreasa care pana cand a murit a luptat pentru poporul roman? Generatia Teo.

Strangelove: Au explicat destul de frumos ce a fost cu el, dar tot Zoica a primit mai multa atentie.

Old 22-11-2006, 13:51   #9 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

parintele Calciu-Dumitreasa nu era un popa oarecare. si valora mult mai mult decat Zoe Ceausescu.

Old 22-11-2006, 13:53   #10 (permalink)
Bean Bachine

Comanche's Avatar

Ce-a făcut acest Calciu-Dumitreasa?

Old 22-11-2006, 13:56   #11 (permalink)
CBR
Moderator

CBR's Avatar

Comanche: Calciu-Dumitreasa

Old 22-11-2006, 13:59   #12 (permalink)
Bean Bachine

Comanche's Avatar

Mda, îmi imaginam. Un luptător anti-comunist, un asuprit, ca mulţi mulţi alţii. Să-i fie ţărâna uşoară dar, repet: nu cred că dacă a murit la 20:10 se putea da peste cap tot programul TV.

Old 22-11-2006, 14:01   #13 (permalink)
CBR
Moderator

CBR's Avatar

Comanche: La aia cu datul peste cap al programului sunt de acord. Cu faptul ca e mai important ca s-a dus Zoe, nope.

Old 22-11-2006, 14:04   #14 (permalink)
Bean Bachine

Comanche's Avatar

Păi nu, că Strangelove zicea că vezi Doamne televiziunile au vorbit numa' de Zoe. Păi da, pentru că nu au avut timp să pregătească ceva pt. Calciu-Dumitreasa. Ergo nu putem trage concluzii.

Old 22-11-2006, 14:26   #15 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

nu vorbeam de dat peste cap programul TV. speram ca televiziunile sa insiste un pic asupra vietii parintelui Calciu - un exemplu de moralitate rar intalnit. si sa o faca macar la nivelul de acoperire al mortii lui Zoe.

Comanche, Dragon Warrior, stiu si inteleg de ce putin va pasa de un preot care a ramas moralmente vertical intr-o perioada in care parintii nostri inscaunau si slujeau un regim de cacat, fara sa cracneasca. si asta in conditiile in care a facut atatia ani de inchisoare, in conditiile in care a fost nevoit sa o ia de atatea ori de la zero.
a fost un model pentru toti cei care mai credeau in adevar.
Quote:
Originally Posted by Comanche View Post
Păi nu, că Strangelove zicea că vezi Doamne televiziunile au vorbit numa' de Zoe. Păi da, pentru că nu au avut timp să pregătească ceva pt. Calciu-Dumitreasa. Ergo nu putem trage concluzii.
Comanche, uita-te diseara la televizor. si incearca si tu ipm sa mimezi inteligentza.

Old 22-11-2006, 14:43   #16 (permalink)
Bean Bachine

Comanche's Avatar

Quote:
Originally Posted by Strangelove
Comanche, uita-te diseara la televizor. si incearca si tu ipm sa mimezi inteligentza.
LOL, iar te-au apucat jignirile şi flame-ul. Ai perioade sau cum?

În plus, să înţeleg că ai ghicit deja viitorul şi ştii că nu vor fi emisiuni despre părintele Calciu-Dumitreasa? LOOOL. Gimme a break. Să nu-mi spui că eşti adevărata fiică a Mamei Omida.

Iar aseară emisiunile erau deja stabilite, pt. că Zoe murise deja de circa 20 de ore, iar moartea ei a oferit un moment propice de reanalizat anumite aspecte umane ale istoriei de dinainte de 1989 şi de după.

Şi nu mai încerca să o întorci ca la Ploieşti, nu te mai preface că vorbeşti despre ce va fi diseară, deoarece în primul post ai spus clar:
Quote:
Originally Posted by Strangelove
aseara, pe orice post dadeam vedeam stiri despre moartea lui Zoe Ceausescu. ba unele televiziuni au invitat diverse personaje care au cunoscut-o pe respectiva, pentru a explica romanilor ce persoana sensibila si ce victima a regimului (parintesc) a fost ea.
nici un cuvant despre moartea lui Calciu-Dumitreasa
Like,... doh. Omu' nici nu se răcise.

Old 22-11-2006, 15:04   #17 (permalink)
Call me Lou.

Strangelove's Avatar

Comanche, tu de fapt ce vrei sa-mi explici, ca n-am avut dreptate cand am zis ca televiziunile & presa au alocat mai mult timp subiectului Zoe Ceausescu decat subiectului Calciu? a fost o estimare - si sunt 90% sigur ca e corecta. probabil maine la ora asta va fi verificata. sau nu - ceea ce m-ar bucura.
ca atare, ce vrei tu de fapt sa recunosc? ca am gresit cand am facut topicul asta? ca m-am luat aiurea de televiziuni?

am deschis un topic ca sa verific o chestie dureroasa pentru mine: lumea habar n-are cine e parintele Calciu, dar stie detalii din viatza lui Steve Irwin (pe care-l si admira foarte mult). si ca moartea fiicei lui Ceausescu este mai importanta ca acoperire media decat moartea unui intelectual care a avut curajul sa se opuna lui Ceausescu.

"moment de reanalizat anumite aspecte umane ale istoriei de dinainte de 1989 şi de după"
te-ai uitat aseara la vreuna din emisiunile despre Zoe? n-am auzit decat laude la adresa ei. absolut toata lumea o lauda si spunea ce umana a fost. asta dublata de indignarea ca justitia haina i-a confiscat abuziv bunurile si mostenirea (aici am ras). si ca o cireshica in varf, indignare la adresa poporului roman care a judecat-o greshit.
tot felul de grohaitori (paula iacob, voicu, fiul lui mizil si altii) reanalizau anumite aspecte umane ale istoriei de dinainte de 1989 si de dupa. toti explicau ca si ei si Zoe erau niste victime ale regimului ceausist.

Old 22-11-2006, 15:09   #18 (permalink)
Registered User

Megalomaniac's Avatar

Quote:
Originally Posted by Strangelove View Post
am deschis un topic ca sa verific o chestie dureroasa pentru mine: lumea habar n-are cine e parintele Calciu, dar stie detalii din viatza lui Steve Irwin (pe care-l si admira foarte mult). si ca moartea fiicei lui Ceausescu este mai importanta ca acoperire media decat moartea unui intelectual care a avut curajul sa se opuna lui Ceausescu.
Se vede treaba ca tu nu prea te-ai uitat la teveu de 18 ani incoace, n-ai prea citit ziarele postdecembriste...ca sa nu mai zic de cateva carti unde-i pomenit si Calciu..chiar crezi ca lumea stie mai multe despre Zoe? Mai gandeste-te si nu vorbi cu pacat, ca poate te bantuie...

Megalomaniac is offline    Reply With Quote
Old 22-11-2006, 15:13   #19 (permalink)
Bean Bachine

Comanche's Avatar

Quote:
Comanche, tu de fapt ce vrei sa-mi explici, ca n-am avut dreptate cand am zis ca televiziunile & presa au alocat mai mult timp subiectului Zoe Ceausescu decat subiectului Calciu?
N-ai înţeles . Vreau să zic că era şi normal să fie aşa, având în vedere că părintele a murit la 20:10, muuuult după ce emisiunile au fost pregătite, invitaţii invitaţi (sic), etc.

Quote:
Vezi mai sus cum e cu acoperirea media.

Quote:
"moment de reanalizat anumite aspecte umane ale istoriei de dinainte de 1989 şi de după"
te-ai uitat aseara la vreuna din emisiunile despre Zoe? n-am auzit decat laude la adresa ei. absolut toata lumea o lauda si spunea ce umana a fost. asta dublata de indignarea ca justitia haina i-a confiscat abuziv bunurile si mostenirea (aici am ras). si ca o cireshica in varf, indignare la adresa poporului roman care a judecat-o greshit.
tot felul de grohaitori (paula iacob, voicu, fiul lui mizil si altii) reanalizau anumite aspecte umane ale istoriei de dinainte de 1989 si de dupa. toti explicau ca si ei si Zoe erau niste victime ale regimului ceausist.
Dacă ştii să extragi caimacul, emisiunile au avut destulă informaţie utilă (cel puţin Naşul, la care m-am uitat eu - doar 1h, că am adormit).

Old 22-11-2006, 15:24   #20 (permalink)
Registered User

Evil Canevil's Avatar

Strangelove, indignarea ta este cea a omului crestin. Pentru atei sau pentru cei care religia crestina nu reprezinta nimic altceva decat un cult religios, moartea parintelui Calciu-Dumitreasa prezinta interes egal cu zero.
Pe mine ma mira ca te mira pe tine de ce a fost atat de popularizata moartea Zoiei.

Evil Canevil is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Mass-media

Thread Tools

Posting Rules