![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| PRO TV va emite in HDTV Evenimentul Zilei Online Acum problema se pune, cand o sa ne si putem bucura de asta cu providerii nostrii de cablu ? La Astral auzisem ca fac ei ceva gresit si tot semnal analog e, si iNes era prea scump... | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 1999 Location: Bucuresti |
Eu am facut topic la 2 ore si ceva diferenta in Computer Games Forum > Tech > Digital Home-Video. Pro Tv singurul post din Europa de Est ce transmite în HD (High Definition) ProTv va lansa primele servicii TV de inalta definitie din Europa de est | Business Hi-Tech | Ziarul Financiar FrocuSat .:. Sumar de noutati Scrie acolo ca cica nu va trebui decat set-top-box-ul si... antenele banale telescopice... | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Hmmm!!!... motiv bun de a ma uita din nou la TV, uff de abia astept meciurile in HD!!!!! pacat ca nu s-a anuntat mai devreme ca sa aiba lumea timp sa sparga "meleoanele" pe echipamentele HDReady necesare. Poate se trezeste vre-un destept sa inregistreze totusi... primul jurnal de stiri din Romania care o sa fie transmis in HD... (In mod sigur o sa fie cel de la 19:00, de pe 1 decembrie... cand din noi o sa auzim aceasi fraza penibila...) Chestia asta e probabil singurul bun lucru pe care l-a facut MediaPro-ul din ultimii ani de zile. Hmm... acest cadou al Pro-ului de ziua nationala.... e mai interesant de cat penibilul Eurovizion Junior de pe TVR, de a doua zi... La naiba cred ca numai romanii o sa se uite la el, traind cu impresia ca ..uite domn'le se holbeaza europa la noi... | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
E de 3 la leu, e drept, dar asa vor trage si concurenta dupa ei. Bring them on in HD
__________________ Life...is like a box of chocolates. A cheap, thoughless, perfunctoral gift that no one ever asks for. Unreturnable because all you get back is another box of chocolates. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|