![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 | Smacketeria
Bun ... vreau sa va prezint revista Smacketeria, un proiect la care am lucrat si lucrez cu alti tineri (suna aiurea nu ?) care se pricep la scris. Am scos deja 4 numere, si cel de-al 5-lea isi face aparitia foarte curand. Este o revista online despre jocuri. Dar cum exista destule reviste (on paper) care prezinta cele mai noi aparitii in domeniu, ne-am gandit sa ne diferentiem cumva, deci noi scriem despre jocuri vechi, fiind mai nostalgici de fel. Mai departe vedeti si singuri, asa ca va invit sa intrati pe www.smacketeria.com si sa aruncati un ochi pe editia de luna asta (mai subtire decat luna precedenta), poate vedeti ceva ce va place. Stam foarte prost la capitolul "manpower", asa ca noi inca suntem in cautare de redactori pasionati de joculete vechi. Referitor la site : o sa mai fie imbunatatit, cut me some slack. Referitor la acest thread : ma gandeam sa scriu cate unul pentru fiecare numar, dar asta ar fi nesimtire deci ma abtin si anunt revista aici in fiecare luna. Sper ca n-am deranjat pe cineva | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|