![]() |
| | #5 (permalink) | ||
|
.indie. (damn your new nick), PC Mag nu e fostul Byte. Byte a fost preferata mea, era insa cam prea techie pentru multi, d-aia cred ca a si decedat. Isi mai aduce aminte cineva de Iosif Fettich sau Harrison Forbes? Ma indoiesc
__________________ Life...is like a box of chocolates. A cheap, thoughless, perfunctoral gift that no one ever asks for. Unreturnable because all you get back is another box of chocolates. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Pai pC Magazine are aceasi grafica aproximativ cu Byte, aceasi editor, etc. Sigur nu au legatura? Byte romaneasca erau niste articole traduse din aia straina cred. Io mi`o luam prin `98 alaturi de chip si nu intelegeam mare chestie din ea ![]() Chip IMHO s-au prostit prin 2002-2003. Level sincer nu mi-a placut niciodata iar xtrempc imi place pentru ca acoperaun segment maricel. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Byte, GO si Chip. Altele, ca sunt alte reviste decat cele din poll. @Pig: si eu regret Byte-ul si vechiul PC Report. Ce gasesc azi pe piata de publicatii lunare, e o gluma amara fata de ce a fost acum ceva timp in urma.
__________________ "A wedding is just like a funeral except that you get to smell your own flowers." | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
siteul xtrempc in a devenit finally mai placut de browsat (asta insa de cateva luni) iar noua echipa de redactori imi place mai mult decat cea veche ![]() mister D.P is doing a good job there. PS: poate imi spuneti si mie de cand s-a schimbat `garda` la xtrempc ? Last edited by .:indie:.; 26-12-2006 at 03:03.. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|