Computer Games Forum

Go Back   Computer Games Forum > General Stuff > Mass-media

Notices

Reply

LinkBack Thread Tools
Old 08-01-2007, 21:14   #1 (permalink)
Administrator

Silviu's Avatar

Abonamente in Romania - impresii

Anul trecut am hotarat sa ma apuc sa fac mai multe abonamente, la ziarele si revistele care le citesc sau din care culeg diverse informatii. Am facut abonamente la urmatoarele:

Ziarul Financiar si Business Magazin
Business Week
Capital
CHIP + Level
Xtrempc
Saptamina financiara

Mai jos va prezint impresiile despre cum isi trateaza diverse trusturi de presa din Romania abonatii:

1. Ziarul Financiar si Business Magazin (Publimedia) - am platit undeva la jumatatea lunii Octombrie, am cerut ca abonamentul sa imi vina de la 1 Noiembrie. Publimedia foloseste MTPress pentru distributie, mi-au spus ca in fiecare zi la ora 08.40 il voi avea in cutia postala. Nu am primit ziarul pe 1,2,3 Noiembrie, am sunat si m-am certat la telefon cu cine a raspuns la abonamente. Mi-au activat accesul pe site (www.zf.ro) pentru a citi online Ziarul Financiar si au promos ca incepand cu 5 voi primi ziarul. Asa a fost, incepand cu 5 Noiembrie am primit ziarul. Motivul pentru care ei sustin ca nu am primit ziarul in primele zile din Noiembrie a fost ca nu au putut intra in bloc. In Decembrie, nu am am mai primit ziarul incepand cu 20 Decembrie, mai mult. In Ianuarie 2007, nu am primit nici un numar. Am sunat la ei vineri, mi-au explicat ca fosta echipa care se ocupa de abonamente de la Publimedia a plecat in corpore in Decembrie, si acum se... reorganizeaza. Am sunat si azi si i-am informat ca le fac un cadou, nu mai am nevoie de abonament, il voi cumpara singur de la chiosc.

IMPRESIE Publimedia : NOTA 0/10

2. Saptamina Financiara - Am platit abonamentul la jumatatea lunii Noiembrie, am solicitat sa il primesc incepand cu luna Decembrie. Am primit ziarul saptaminal, doar ca el apare lunea si mie imi vine martea dupa pranz Mai mult, nici pana la ora asta nu am primit factura pentru abonament, desi am sunat de cel putin 3 ori

IMPRESIE Saptamina Financiara SRL: 5:10

Silviu is offline    Reply With Quote
Old 14-01-2007, 14:33   #2 (permalink)
Banned

.:indie:.'s Avatar

Evenimentul Zilei -> abonament prin sms.
Am dat sms (cost 7 dolari) iar a doua sau a treia zi am fost sunat sa-mi ia datele (nume,adresa)
din ianuarie primesc zilnic ziarul.
Impresie: 7/10 adica ok.
Ma gandesc sa ma abonez si la Cotidianul.

In rest revistele mi le iau de la rodipeturi cand vreau.
Nu prea imi vine sa ma abonez.

.:indie:. is offline    Reply With Quote
Old 23-01-2007, 21:12   #3 (permalink)
Nick anterior: Crimson Vanity

Magister Ludi's Avatar

Firma la care lucrez are abonament la toate ziarele care apar in Bucuresti (mai putin la cele care sunt redactate pentru a fi citite de cei ce le editeaza, gen Dimineata sau altele asemenea). In plus, abonamente la cateva ziare/reviste locale gen Gazeta de Sud, Monitorul sau Clujeanul.
La astea se mai adauga revistele de business si alte cateva publicatii de specailitate din strainatate pe PR, marketing (lunar sau bilunar).

Toate ziarele ne sunt aduse intre 6.30-7.00 dimineata de catre Zirkon. Anul trecut primeam tot asa, toata presa, doar ca venea pe la ora 9.00, ceea ce era cam tarziu. Am optat pentru un abonament in 2007 cu distrubutie Zirkon. E chiar super OK. Nu stiu care-s costurile, cert e ca e mult mai bine sa ai ziarele in firma la prima ora.

Magister Ludi is offline    Reply With Quote
Old 18-02-2007, 03:27   #4 (permalink)
PET
South of Heaven

PET's Avatar

As fi curios sa citesc si continuarea

PET is offline    Reply With Quote
Advertisment
Reply

Computer Games Forum > General Stuff > Mass-media

Thread Tools

Posting Rules