![]() |
| | #281 (permalink) | ||
|
Da un link la raportul ala cu internet penetration pentru ro si bg sa vada si ochiul meu neincrezator ca e chiar de 2 ori mai mare o valoare. Vreau sa vad rata aia de penetrare ... nu rata de penetrare pe acces. In caz ca nu ti`ai dat seama no one give a fuck despre acces. Pentru ca sper ca esti d`acord cu mine ca rata de penetrare este exemplificativa.
__________________ the unfunny troll Last edited by nihasa; 07-08-2007 at 21:32.. | |||
|
| | #282 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Aug 2006 |
In timp ce voi va certati aici eu am mai batut un cui zdravan in sicriul mafiei de la Compania de Autostrazi si din Politia Rutiera. Sincer sunt extrem de mandru de aceasta serie de anchete, poate pe termen lung voi fi salvat cateva vieti pe soselele Romaniei. Si acum intrebarea: care-s mai utili societatii, bloggerii sau ziaristii? | ||
|
| | #283 (permalink) | ||
|
Sa ma repet: "Fii capitanul nostru, Goodkat!" Esti salvatorul nostru, al tuturor! Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, tie si lui Gigi Becali! uau, ce dovada irefutabila si de necontestat in articolul din ziarul CTP-ului! Stii care e chestia? Desi e posibil sa ai ceva dreptate acolo, felul in care sunt scrisele articolele (haotice, supralicitand cu epitete si senzationalism, dovezi indoielnice) stirbeste foarte mult din credibilitatea acestora. Adica prinde la cititorii de Libertatea, dar tu scrii la un ziar din categoria top quality press, ar trebui sa arate altfel.Perspectiva ta asupra subiectului "blogger" vs "ziarist" este destul de ingusta. E bine macar ca te simti util societatii. "Bloggerii" sunt la fel de utili societatii precum atotputernicii jurnalisti. Nu neaparat prin activitatea de pe blog, ci prin intermediul job-urilor pe care le au in restul timpului, unele mai interesante si utile decat aberatul pe coli de ziar. Ca doar nu crezi ca oamenii trudesc pe blogurile patriei de dimineata pana seara, o parte dintre ei mai au si alte lucruri de facut! Si peste 80% dintre "jurnalisti" fac umbra degeaba pamantului, daca ar fi sa ma intrebi pe mine!
__________________ I'm only three and a half years old! | |||
|
| | #284 (permalink) | ||
|
Cine a zis ca Gandul e top quality press ? EDIT: in afara de angajati
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #286 (permalink) | ||
Eu citesc ce spuneti voi aici si ma crucesc. Am o rugaminte, vreau si eu sa vad in oricare alt ziar, in ultimii trei ani, o ancheta in care subiectii sa fi fost prinsi cu mata in sac in halul asta. Asta presupunand ca realizati ce inseamna sa afli de dosarul penal al lui Lascu, sa le afli celor 2 numerele de mobil samd. Apathic, care sunt dovezile alea indoielnice? ![]() Criticile referitoare la modul in care e scris articolul nu ma obosesc sa le comentez, ajunge sa ma uit cum postati amandoi pe forum .
Last edited by Goodkat; 07-08-2007 at 23:56.. | ||
|
| | #292 (permalink) | ||
|
Nene ziarist, ca sa iti comentez articolul mai intai trebuie sa il citesc, ceea ce mi-e lene Deci nu m-am legat cu nimic de articolul tau.Eu ziceam de ziarul Gandul ca nu e top quality press, si asta nu din cauza articolelor tale (care banuiesc ca sunt foarte ok)
__________________ She's got legs, she knows how to use them. She never begs, she knows how to choose them. She's holdin' legs wonderin' how to feel them. Would you get behind them if you could only find them? | |||
|
| | #293 (permalink) | ||
| Quote:
esti jenant, ziaristule.
__________________ i hope i'll be alive at the end of the world. | |||
|
| | #294 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Aug 2006 | Quote:
. Strangelove, parerea unuia umplut de venin dupa plecarea pe usa din dos dintr-un post insignifiant de la Gandul chiar nu ma intereseaza .Daisy, evident ca nu se face din fata computerului, dupa cum reiese si din text . Da, sunt o persoana foarte eficienta, si imi mai ramane timp si pentru altele .
| ||
|
| | #295 (permalink) | ||
|
Mai dorm oamenii, Goodkat Doar ca idee, Maria Lascu nu este un nume atat de neobisnuit. Desi sansele sunt foarte mici (mai mari sunt sa ai tu dreptate) sa nu fie vorba de aceeasi persoana implicata in accident (iau in calcul si varsta "identica"), era mai ok sa te asiguri si altfel decat facand legaturi anemice intre numarul de Arges al masinii si vila pe care femeia si-o construieste la Curtea de Arges.
__________________ I'm only three and a half years old! | |||
|
| | #296 (permalink) | ||
Era mai sanatos sa intrebi inainte sa bati campii despre dat cu presupusul . Daca as fi intrat in detaliu cu privire la motivele pentru care sunt 100% sigur ca e vorba despre aceeasi Maria Lascu imi divulgam sursa de la Parchet . Oricum, daca ai fi citit ce-am postat pe blog cu ocazia precedentului articol vedeai ca stiu inclusiv cum umbla comisarul Calin ca tornada pe culoare cu dosarul ei penal in mana. Chestie care exclude din start posibilitatea sa fie vorba despre alta Maria Lascu .
| ||
|
| | #300 (permalink) | ||
Aaa, pai sunt multe, alea doua le-am gasit si eu fara sa sap prea mult . Unde vrei sa-mi fac publicitate, la soso? ![]() -------------------- Editare ulterioară -------------------- Sa va mai dau un exemplu de utilitate net superioara a ziaristului fata de blogger. Poate i-am scapat pe cativa oameni de o teapa nasoala . Bate panseul zosoistic de aici, nu?
Last edited by Goodkat; 09-08-2007 at 17:43.. Reason: Automerged Doublepost | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |